Alamo Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongSpar OPPTIL USD25 kampanjekode på Alamo.com29 desember
kupongAlamo.com 15% kampanjekode06 desember
kupongRabatt kode for Alamo.com : 5% rabatt29 oktober
kupongKampanjekode for Alamo.com opptil 15% rabatt19 november

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva ALAMO selger Norge

ALAMO ble grunnlagt i 1974, med mål om å tilby kvalitetsservice til sine kunder samt unike og ukompliserte opplevelser, med lave priser på tidspunktet for leiebil, og dermed lette planleggingen av reiser enten familie, forretninger eller fornøyelser.

Takket være sin bane, er ALAMO i dag til stede i forskjellige land, noe som gjør det mulig å oppnå og nå sine mål om å oppfylle og tilfredsstille behovene til kundene sine, noen av landene den er til stede i er USA, Canada, Norge, Latin-Amerika og Karibia, Asia og Stillehavskysten.
Hos ALAMO kan du få noen av merkene som Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Mitsubishi, Tesla, Toyota, Nissan, Maserati, Mazda, Dodge, Fiat, Ford, Chrysler,

Blant bilene du kan leie hos ALAMO er biler, lastebiler, luksusbiler, prestisjebiler, sportsbiler, lastebiler, varebiler, som kan være standard, Premium, spesial, alt tilgjengelig etter kundens behov, smak og preferanser .
 

Hvordan bestiller jeg hos ALAMO?

I ALAMO utføres leveringen av bilen til det tidspunkt og plass som kunden angir ved leietidspunktet.

Hvilke rabatter tilbyr ALAMO Norge?

ALAMO har for tiden et bredt utvalg av rabatter tilgjengelig for sine kunder, blant dem kan du få noen fra 10 % til 15 % tilgjengelig på noen av bilene deres.

Betalingsmetoder hos ALAMO Norge

Hos ALAMO kan du betale for tjenestene dine med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club.
  

Hvor lang tid tar det før reservasjonen som er gjort på ALAMO ankommer?

I ALAMO er leveringstiden for leiebilen tilgjengelig til den disposisjonen kunden krever på tidspunktet for gjennomføring av leieprosessen, det vil si at tidspunktet avtales av kunden.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på ALAMO Norge

Noen ALAMO kampanjetilbud og rabattkuponger er tilgjengelig for øyeblikket:

5% rabattkode ved abonnement på ALAMO nyhetsbrev
Kampanje: opptil 25 % rabatt på leiebil ALAMO
10 % ALAMO-kupong for Karibien og Latin-Amerika
$10 kampanjekode ALAMO
Betal nå og få 5 % rabatt med denne kampanjekoden fra ALAMO

ALAMO Norge Kundeservice

For å kunne kontakte kundeservice hos ALAMO, er en av mulighetene den har ved å ringe telefonnummeret 8443575138 fra kl. 07.00 til 19.00.

Fordeler med å bruke en ALAMO-kupong i Norge

ALAMO ved å tilby sine rabattkuponger til sine kunder, har de fordelen av å kunne spare mens de brukes på tidspunktet for betaling for tjenestene deres.

Kan jeg kansellere eller endre ALAMO-reservasjonen min?

Å gjøre en kansellering i ALAMO er et enkelt trinn å gjennomføre og for denne prosessen gis kunden en periode på 24 timer før henting av bilen, denne kanselleringen må gjøres fra kontoen din på nettsiden, det er viktig å vite at klienten må betale et gebyr på $50 hvis kanselleringen gjøres innen 24 timer før utleien, hvis det gjøres før 24 timer, trenger de ikke å kansellere noe gebyr.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye ALAMO-kunder kan dra nytte av en rabattkupong på 5 % oppnådd ved å abonnere på nyhetsbrevet.

ALAMO Norge i sosiale nettverk

Her tilbyr vi deg en liste over de mest populære sosiale nettverkene hvor du kan finne informasjon om ALAMO

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av ALAMO for kjøpere i Norge

Ved å bruke ALAMO bilutleietjeneste kan du spare 25 %.

ALAMO Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

For nye abonnenter har ALAMO en gave på 5 % når de abonnerer, de kan også glede seg over informasjonsbulletinene deres med spesialtilbud og nyheter.

Online reservasjonsportaler som ligner på ALAMO

Det er noen butikker som ligner veldig på ALAMO hvor du kan få noen lignende produkter og hvor du kan sjekke og sammenligne deres tilgjengelige tilbud og rabatter, noen av disse butikkene du kan besøke er Rentalcars.com, Rentcars.com, ALAMO .COM,
                                                          

ALAMO Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For ALAMO under Black Friday-salgsferien kan du få megarabatter tilgjengelig som du ikke kan gå glipp av siden de kan være opptil 65 %, i tillegg kan du få kuponger på opptil 10 %.

Kupong for ALAMO Norge for 11.11

I løpet av singeldagen har ALAMO svært gode kampanjer tilgjengelig, samt eksklusive rabatter for dagen, som du kan finne opptil 33%.

ALAMO Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter er svært overfylte takket være dets utvalg av spesialtilbud og tilgjengelige rabatter, disse rabattene kan du nyte godt av opptil 70%.
 

ALAMO Norge Kuponger til jul

For ALAMO i desember måned kan du få deres julerabatter, og i løpet av denne måneden leveres spesialtilbud og rabatter, samt rabatter som kan være opptil 50%.

ALAMO mobilapplikasjon for iPhone og Android

ALAMO har en mobilapplikasjon som er tilgjengelig for iPhone og Android, hvorfra du kan gjøre reservasjoner raskt, enkelt og enkelt, pluss at du kan få 5 % rabatt på prisene deres.

Hva er de populære reisemålene som markedsføres av ALAMO?

Noen av merkene som ALAMO har tilgjengelig for bilutleie til sine kunder er Mitsubishi, Ford, Nissan, Dodge, BMW, Volkswagen, Chrysler, Toyota, Maserati, Fiat, Mazda, Tesla, Mercedes Benz.

 

 

Tilbyr ALAMO gratis reservasjoner?

For ALAMO tilsvarer leveringen av den leide bilen gratis siden de leveres til den tid, dato og plass som er fastsatt mellom kunden og ALAMO.

Kan jeg betale hos ALAMO med PayPal?

For øyeblikket aksepteres ikke betalingsmåten via PayPals digitale konto i ALAMO.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen hos ALAMO?

Hos ALAMO er det et enkelt og raskt trinn å skrive en rabattkupong siden den kan legges til når du behandler dataene for reservasjonen.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Alamo Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos ALAMO Norge

ALAMO kampanjetilbud og kuponger endres med jevne mellomrom. Her, i de nederste radene, har du en liste over de siste kampanjekodene som gir deg en ekstra rabatt på ALAMO-portalen for å dra nytte av den beste prisen på transport med tog, buss, fly eller ferge:

5% rabattkode ved abonnement på ALAMO nyhetsbrev
Kampanje: opptil 25 % rabatt på leiebil ALAMO
10 % ALAMO-kupong for Karibien og Latin-Amerika
$10 kampanjekode ALAMO
Betal nå og få 5 % rabatt med denne kampanjekoden fra ALAMO

Alamo Kupong

Andre lignende butikker