Kidsroom Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong10% rabatt kode For Easywalker Buggies på KidsRoom.com02 juni
kupongTa €15 rabattkodebestilling over €300 for KidsRoom.com12 Kan
kupongTa $ 5 promo kode for KidsRoom.com26 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva KIDSROOM selger Norge

Med mer enn 19 år i KIDSROOM-markedet, som pionerer innen nettmarkedet i barnesektoren, er det en del av drømmene til mødre siden du blant funksjonene vil finne råd fra opplært personell for kjøp av høykvalitets produkter. og moderne som alle de foreldrene ser etter for å gi velvære til de minste i huset, gi trivsel og trygghet til både store og små kunder.

Derfor finner du i KIDSROOM alt du trenger til babyen din, for eksempel mat, bæreseler, reisesenger, bilseter, barnevogner, flasker, varmeovner, sterilisatorer, smekker, badeleker, pedagogisk, tre, kosedyr, puslespill blant andre, det beste av alt er at du kan finne dem etter alder. I tillegg til dette kan du få produktene du velger etter merke som Avent, Nuk, Braun, Chicco, Ergobaby, Swandoo.

Hvordan KIDSROOM sender til Norge

KIDSROOM sender til mer enn 80 land internasjonalt, hvorav fraktmetodene som brukes er DHL eller DPD, og ​​når produktet er sendt, vil du motta en e-post hvor du finner et sporingsnummer som du kan spore produktene dine fra

Hvilke rabatter tilbyr KIDSROOM Norge?

I KIDSROOM finner du en salgsseksjon der du kan få produktene etter kategorier, samt etter merke og pris der du finner et bredt utvalg av rabatter hvorav vi kan nevne noen som 48%, 24%, 33 % eller 7 % og mange andre.

Betalingsmetoder hos KIDSROOM Norge

Blant betalingsmåtene som KIDSROOM tilbyr er debet- eller kredittkort som Jcb, Union Pay, Visa, MasterCard, AliPay, American Express, samt gjennom WebChatPay, og gjennom PayPal-kontoen din behørig verifisert.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra KIDSROOM i Norge?

I KIDSROOM kan leveringstidene variere avhengig av leverandøren du velger på betalingstidspunktet, samt destinasjonen produktet sendes til, men som en estimert tid kan du finne for Tyskland rundt 2 virkedager, for EU mellom 3 og 5 virkedager, for land utenfor EU kan det variere fra 15 til 30 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på KIDSROOM Norge

For øyeblikket er dette de siste rabatttilbudene og kampanjekodene for KIDSROOM-butikken

15 % rabattkode for bestillinger over €350
€10 kupongkode for bestillinger over €250
5 % kupongkode KIDSROOM
€50 rabattkode for bilseter
20% rabatt på AVENT-produkter
Opptil 30 % rabatt på kampanjetilbud

KIDSROOM Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice hos KIDSROOM kan du gjøre det på den måten som passer deg best, blant dem kan du finne en telefonlinje ved å ringe +49 36958533800, fra mandag til fredag ​​fra 08:00 til 17:00, eller hvis du foretrekker det gjennom en Live Chat, eller også ved å fylle ut et skjema fra siden din.

Fordeler med å bruke en KIDSROOM-kupong i Norge

Å skaffe rabattkuponger som skal brukes i KIDSROOM har store fordeler siden du kan kjøpe en rekke produkter til en lavere kostnad, og det beste med dette er at du kan skjemme bort de små i huset med det store utvalget av varer du kan ta fra mat, leker blant annet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra KIDSROOM fra Norge?

For å foreta en retur må du kontakte kundeservice hvor de spesifiserer trinnene som skal følges for prosessen, i tillegg til å kommentere etiketten som produktet må ha når det returneres, dette må gjøres innen en periode på 14 virkedager .

Eksklusiv kupong KIDSROOM for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte en rabattkupong på 10 euro for den første bestillingen i nettbutikken KIDSROOM

KIDSROOM Norge på sosiale nettverk

For øyeblikket på de sosiale nettverkene til KIDSROOM kan du bare få informasjon av interesse om produktene deres.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av KIDSROOM for kjøpere i Norge

Den maksimale rabatten som tilbys av en KIDSROOM-kupong er 30 % av startprisen.

KIDSROOM Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på KIDSROOM kan du bli informert om arrangementer, kampanjer og tilbud samt motta nyhetsbrev om produktene. En rabattkupong på 10 euro kommer umiddelbart etter at du har abonnert på nyhetsbrevet.

Butikker som ligner på KIDSROOM

Det er et bredt utvalg av butikker som ligner på KIDSROOM hvor du kan finne produkter fra anerkjente designere, du kan også sjekke fraktkostnadene deres, eller tilgjengelige rabatter, noen av disse butikkene er Alexandalexa.com, Childrensalon.com, Carters. com, Bambinifashion.com
        

KIDSROOM Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For KIDSROOM tilsvarer rabattene gitt for Black Friday-sesongen en av de travleste og travleste salgsferiene i løpet av året, siden KIDSROOM for disse datoene tilbyr spesialrabatter som kan være opptil 75 % brukt på produktene deres, i på samme måte kan du også finne noen ekstra salgskuponger på opptil 5 %.

Kupong for KIDSROOM Norge for 11.11

Singles Day eller 11.11-rabattene feires i november måned den 11., og for denne salgsferien på KIDSROOM tilbyr de noen kampanjer der du kan ta 3x2 eller du kan også nyte rabattene deres på denne dagen på 56 % rabatter.

KIDSROOM Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​mandag-rabatter for KIDSROOM er veldig viktige siden KIDSROOM i løpet av denne ferien ikke bare gir en rekke rabatter, du kan også nyte spesialtilbud og salg, rabattene for denne dagen kan være opptil 65% tilgjengelig, denne salgsferien kan nytes mandagen etter Black Friday.

 

KIDSROOM Norge-kuponger til jul

For julerabatter tilbyr KIDSROOM, til fordel for sine kunder, muligheten til å bære en rekke produkter på grunn av salg og rabatter på opptil 40 % avslag som er tilgjengelig på enkelte merker og enkelte produkter.

KIDSROOM mobilapp for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke KIDSROOM en tilgjengelig mobilapp.

Kjente merker selges i KIDSROOM-butikken

Dette er noen av de kjente merkene du kan få hos KIDSROOM Anais, AeroSleep, Alvi, Babymoov, Babysen Beaba, Braun, Chicco, Childhome, Concord, Cybex, Doona, Ergobaby, Easywaljer, Geuther, Haba, Inglesina, Maxi-Cosi , Medela, Nuk, Peg Perego, Puky, Quinny, Rexaro, Samsonite, Sebamed, Sterntaler, Teifoc, 4moms, Bambino, Britax Romer, Aden+, Mio, Traumeland, Swandoo, Snuz, Baby Jogger, Uppababy, Micuna, Wishbone, Reer, Odenwalder, BabyNest, Nomi, Leo et Lea, Fabelab.

 

 

Tilbyr KIDSROOM gratis frakt til Norge?

Foreløpig leverer KIDSROOM kun gratis forsendelser til Tyskland, men for å nyte gratis levering må du foreta et kjøp tilsvarende eller større enn €100.

Kan jeg betale på KIDSROOM med PayPal?

I KIDSROOM kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale plattform på en trygg og pålitelig måte, andre betalingsalternativer er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, Union Pay eller gjennom AliPay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i KIDSROOM?

For å skrive en rabattkupong i KIDSROOM er det første du må gjøre å velge produktene du vil ta, etter dette må du gå til handlekurven din for å betale for kjøpet, her finner du en boks midt til venstre del av siden hvor du må inkludere kupongnummeret du ønsker å søke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
KidsRoom Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos KIDSROOM Norge

Ulike kampanjetilbud for KIDSROOM har vært og er fortsatt tilgjengelige de siste ukene. Dette er de mest populære Kidsroom.com-kupongene

15 % rabattkode for bestillinger over €350
€10 kupongkode for bestillinger over €250
5 % kupongkode KIDSROOM
€50 rabattkode for bilseter
20% rabatt på AVENT-produkter
Opptil 30 % rabatt på kampanjetilbud

KidsRoom Kupong

Andre lignende butikker