Babbel Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKupongkode for Babbel.com: 20% rabatt salg elementer24 september
kupongBabbel.com 50% rabattkode10 september
kupongTa 10% promo kode for Babbel.com14 september

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva BABBEL selger Norge

BABBEL ble født i 2007 og har siden den gang vært en av de første plattformene som tilbyr millioner av mennesker muligheten til å lære en rekke andre språk enn morsmålet deres på nettet.

BABBEL har som hovedmål å fortsette å innovere og hjelpe sine brukere fra den pedagogiske delen, som tilbyr kurs og leksjoner designet for å lese og samtale på en flytende og enkel måte takket være den didaktiske metoden som presenteres på rundt 14 språk. .

BABBEL tilpasser seg behovene til brukerne siden det kan hjelpe dem å lære leksjonene på den enkleste måten for hver enkelt, det vil si enten ved å lytte, skrive, snakke og/eller lese, og bruke dagliglivet som det sentrale temaet. hver av studentene, det vil si BABBEL bryr seg om full utdannelse av brukerne, og søker for dem den beste måten å lære på.

BABBEL tilbyr læring på forskjellige språk, inkludert fransk, tysk, engelsk, italiensk, dansk, indonesisk, polsk, norsk, russisk, tyrkisk, svensk, nederlandsk og portugisisk. Som tilbys fra grammatikk til vokabular, fra den kognitive delen til den didaktiske delen, som tillater selvtillit og grunnleggende strategier for å lære det valgte språket effektivt og effektivt.

Hvordan BABBEL sender programvaren

De valgte kursene i BABBEL leveres til kundene dine gjennom deres konto, der de må logge inn og se etter alternativet "Mitt nivå og/eller Mine kurs" samt finne min anmeldelse når de allerede har produsert leksjoner.

Hvilke rabatter tilbyr BABBEL Norge?

For øyeblikket har BABBEL kun 22 % rabatt tilgjengelig for din årlige abonnementsbetaling.

Betalingsmetoder hos BABBEL Norge

BABBEL tilbyr forskjellige aksepterte betalingsmetoder, blant dem er de som er laget gjennom MasterCard, Visa, American Express kredittkort, samt gjennom PayPal, Apple Pay, iDeal, Sofort.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra BABBEL?

På BABBEL, når betalingen av abonnementet deres er bekreftet, vil klienten motta en bekreftelses-e-post, som kan ta maksimalt 30 minutter etter betaling.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på BABBEL Norge

For øyeblikket viser BABBEL en rekke rabattkuponger på 10 %, 20 % og opptil 25 %, tatt i betraktning tilbake til skolesesongen.

Få 25 % rabatt med en kupong fra BABBEL
10 % på BABBEL-planer med en kampanjekode
Kampanjekode 65% BABBEL, gyldig for studenter
BABBEL 60% rabattkode de første 3 månedene
50 % BABBEL kampanjekode for årsabonnement

BABBEL Norge Kundeservice

BABBEL har forskjellige måter tilgjengelig for sine kunder å kontakte kundeservice, en av dem er gjennom en nettprat, samt gjennom appen gjennom hjelpealternativet, et annet alternativ er gjennom en e-post til support@BABBEL eller ved å ringe numrene +493056837024 fra Europa og for USA på 18889050289.

Fordeler med å bruke en BABBEL-kupong i Norge

BABBEL-kunder kan nyte fordelene ved å bruke rabattkupongene deres, som lar dem spare penger for å kunne abonnere på andre planer.

Hvordan kan jeg returnere eller kansellere et BABBEL-program?

For å kansellere et abonnement i BABBEL fra datamaskinen, må brukeren logge inn på kontoen sin og gå til kontoinformasjon og velge profil og konfigurasjon, som de må følge instruksjonene til, for å klikke på avbryt abonnement, fra appen må de gå til innstillinger klikk på navnet ditt, abonnement og klikk på avbryt abonnement.

Eksklusiv BABBEL-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye BABBEL-kunder som bruker en henvisningskode vil motta en rabatt på $10.

BABBEL Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk kan du finne noen gode tilbud for tjenestene som tilbys av BABBEL. Da inviterer vi deg til å oppdage selv kampanjetilbud og rabattkuponger på følgende sosiale nettverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av BABBEL for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt har BABBEL 22 % tilgjengelig i sitt årlige abonnement.

BABBEL Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

For kunder som abonnerer på BABBEL, tilbyr det gjennom nyhetsbrev, tilgjengelige tilbud eller rabatter, samt råd for sine kurs.

Programmer som ligner på BABBEL

På nettplattformen kan du få forskjellige butikker eller sider som ligner på BABBEL som tilbyr noen kurs eller leksjoner som ligner på hvilke dine kunder kan gjennomgå og verifisere timeplanene eller prisene deres, samt lærerne deres, noen av disse sidene kan være Preplly. com, Italki.com, Verbling.com.
        

BABBEL Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For Black Friday-salgsferien har BABBEL tilgjengelige flotte rabatter som kan finnes fra 60 %, i tillegg til rabattkupongene som kan variere fra 10 %.

Kupong for BABBEL Norge for 11.11

For 11.11-rabatten hos BABBEL leveres gode kampanjer på opptil 2x1, eller du kan også nyte dine rabatter på dagtid fra 45%.

Kampanjekuponger fra BABBEL Norge for Cyber ​​​​Monday

BABBEL har som sin viktigste salgsferie Cyber ​​​​Monday-rabatten siden det i løpet av denne datoen tilbys store rabatter som kan nå opptil 75% med ekstra rabattkuponger fra 5%.
 

BABBEL Norge Kuponger til jul

I desember måned på BABBEL kan kundene dine nyte noen dager med tilbud og rabatter tilgjengelig, som de kan få fra 3 % for abonnementet på kursene.

BABBEL mobilapplikasjon for iPhone og Android

BABBEL har tilgjengelig for sine kunder mobilapplikasjonen for iPhone og Android hvorfra du kan lage studierutiner, øve dialoger.

Kjent programvare til salgs på nettstedet BABBEL

BABBEL er en språkkursplattform.

 

 

Tilbyr BABBEL gratis frakt?

Når BABBEL-klienter har abonnert på kursene deres, vil de bli sendt gratis fra nettplattformen.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i BABBEL?

I BABBEL må du skrive rabattkupongen på siden der du velger planen du vil abonnere på gjennom en boks plassert i den sentrale delen.

Kan jeg betale hos BABBEL med PayPal?

Hos BABBEL kan du betale for abonnementet ditt via PayPal.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
babbel.com Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos BABBEL Norge

For å holde deg oppdatert med de siste kampanjekupongene fra BABBEL, her på denne siden gir vi deg de siste kupongene og tilbudene. Her er noen av dem:

Få 25 % rabatt med en kupong fra BABBEL
10 % på BABBEL-planer med en kampanjekode
Kampanjekode 65% BABBEL, gyldig for studenter
BABBEL 60% rabattkode de første 3 månedene
50 % BABBEL kampanjekode for årsabonnement

babbel.com Kupong

Andre lignende butikker