carters.com Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongCarters kupong: opptil 50% rabatt28 august
kupongCARTERS Kampanjekode: 40% rabatt for alle30 Kan
ForfremmelseKos deg med promo på carters.com: opptil 60% rabatt tilbake til skolen tilbud25 februar
kupongNyt 20% kupongkode på carters.com24 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva CARTERS selger Norge

CARTERS ble født i 1865, som den største i bransjen innen markedsføring og distribusjon av klær til barn og babyer, siden den gang har det vært ledende innen oppfinnelse, innovasjon og beskyttelse når det gjelder kvaliteten på produktene.

På CARTERS, når det er overflødig varelager i butikkene, gjennomføres kampanjer og donasjoner på nasjonalt nivå, i tillegg til kampanjer med positive endringer som å ta vare på barn fra deres første levemåned til 5 år, med sine Pysjamasprogram som har som mål å gi donasjoner av bøker og klær til barn i krisesentre. Takket være sitt oppdrag har den forblitt ledende på det industrielle markedet for handel med babyer og barn.

Hos CARTERS kan du få merker som Oshkosh, Skip Hop, Child of Mine, Just One You, Genuine Kids, Precious First, Simple Joys, Little Planet, Doorbuster, og selvfølgelig deres helt eget CARTERS-merke.

CARTERS-merket selger produkter for de minste i huset som sett, multipakker, pyjamas, jumpsuits, topper, shorts, kjoler og bukser, shorts, sportsklær, dansetøy, undertøy, skjørt, leggings, bukser, jakker, t-skjorter , joggere, jeans, truser, kåper, sokker, strømper, smekker, tepper, kluter, hatter, håndklær, badekåper, støvletter, hatter, pannebånd, solbriller, pannebånd, pinsett, votter, votter, bleievesker, bleieposesett, baderomstilbehør , rangler, plysjleker, utforske leker, blokksett, babyservise, matdispenser, oppbevaringssett, sko, flipflops, sandaler, sportssko, dresssko, ryggsekker, belter, masker, badetøy, setetrekk, bil, nakkestøtte, bilsete, koppholder.

Hvordan CARTERS sender til Norge

I CARTERS skjer leveringen av produktene gjennom logistikkbudselskapet som USPS, som administrerer leveringstiden for produktene sine mellom 3 til 20 dager.

Hvilke rabatter tilbyr CARTERS Norge?

CARTERS har forskjellige rabatter tilgjengelig for sine kunder, blant annet kan du få 40% og 50%.

Betalingsmetoder hos CARTERS Norge

På CARTERS kan du betale for produktene dine gjennom forskjellige betalingsmåter som godtas, blant dem er Visa, MasterCard, American Express, Discover/Novus, Unión Pay og JCB kredittkort, andre alternativer er gjennom PayPals digitale lommebok, Apple Pay , samt After Pay, eller kort utstedt gjennom CARTERS.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra CARTERS til Norge?

For CARTERS kan det ta for produktene dine å nå destinasjonen i løpet av en estimert tid på 3 til 8 virkedager for USA og for internasjonale forsendelser mellom 5 og 20 virkedager, disse leveransene gjøres gjennom USPS-selskapet, og disse tidene kan variere avhengig av landet pakken skal til.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på CARTERS Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige kampanjetilbudene og kupongene fra CARTERS:

Opptil 50 % rabatt på kampanjetilbud fra CARTERS
Gratis frakt på CARTERS for bestillinger over $35
Ekstra rabatt innenfor kampanjekategorien CARTERS
Bruk CARTERS-kredittrammeverket og få ytterligere 30 % rabatt
CARTERS-kupong 20 % rabatt på abonnement på nyhetsbrev

CARTERS Norge Kundeservice

CARTERS tilbyr forskjellige metoder for å kontakte kundeservice, blant annet via telefonnumrene (888)7829548 eller (877)3330117, fra en tilgjengelig nettprat eller ved å fylle ut en billett eller kontaktskjema fra siden din, eller hvis du foretrekker det. ved å sende en e-post til pr@CARTERS, er et annet alternativ å besøke din nærmeste fysiske butikk.

Fordeler med å bruke en CARTERS-kupong i Norge

Å bruke rabattkuponger i CARTERS har sine fordeler som lar deg få det viktigste er at når du foretar kjøpene dine kan du spare penger på betalingstidspunktet, noe som gir deg en ny fordel som å kunne ta et annet produkt med penger du sparer når du bruker rabattkupongen.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra CARTERS fra Norge?

For å foreta en retur i CARTERS må du ta i betraktning at du har en periode på 90 virkedager etter at du har mottatt pakken din, du må vite at for internasjonale returer før du sender produktene dine må du ha en autorisasjon som du må generere ved å ringe 7622321399 , gjennom denne samtalen vil du motta instruksjonene og trinnene du må følge for prosessen. For retur innen USA er det mulighet for å gå til nærmeste butikk eller via posten etikett som du må generere fra siden eller fra baksiden av følgeseddelen mottatt i kjøpet. Kunder må ta hensyn til at for å returnere produktene deres må de være i perfekt stand og ubrukte, med originale etiketter festet og at returer via post betales av kunden.

Eksklusiv CARTERS-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye CARTERS-kunder kan nyte 15 % rabattkupongen som er gyldig fra og med i dag.

CARTERS Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av CARTERS for kjøpere i Norge

For øyeblikket, som en maksimal rabatt, har CARTERS en maksimal rabatt på 50 % på produktene som er tilgjengelige til glede for kundene.

CARTERS Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

For nye abonnenter har CARTERS nyhetsbrev tilgjengelig med informasjon av interesse angående tilbud og rabatter, i tillegg til lanseringsproduktene kan du også få 15 % rabatt for å bli med i klubben.

Butikker som ligner på CARTERS

Det er uendelige butikker som ligner på CARTERS hvor du kan finne produkter fra anerkjente designere som du kan lage noen kombinasjoner med i antrekkene til de små, eller du kan også sjekke fraktkostnadene deres, eller tilgjengelige rabatter, noen av disse butikkene er Alexandalexa .com, Childrensalon.com, KidsRoom.com, BambiniFashion.com

CARTERS Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Et av de beste merkene som CARTERS har tusenvis av rabatter tilgjengelig for Black Friday som du kan nyte fra 75 %, i tillegg kan du få veldig gode rabattkuponger fra 5 % til 10 %.

Kupong for CARTERS Norge for 11.11

For singeldagen tilbyr CARTERS et bredt utvalg av kampanjer på produktene sine, blant annet kan du finne 2x1, multipack, i tillegg til fantastiske rabatter på opptil 50%.
  

Kampanjekuponger fra CARTERS Norge for Cyber ​​​​Monday

CARTERS-produkter har megarabatter for Cyber ​​​​Monday rabattdag, som du kan velge opptil 80%, med ekstra rabattkuponger på opptil 5%, kan du også få veldig gode spesialtilbud for dine nettkjøp.

CARTERS Norge-kuponger til jul

Julerabatter for CARTERS leveres i løpet av desember måned, og for disse datoene har det salg og tilbud tilgjengelig på noen av sine sesongprodukter, samt fantastiske rabatter på opptil 60 %.
   

CARTERS mobilapplikasjon for iPhone og Android

CARTERS har en mobilapplikasjon som er tilgjengelig for iPhone og Android, hvorfra du kan kjøpe produktene.

Kjente merker selges i CARTERS Store

Noen av de kjente merkene tilgjengelig på CARTERS er Oshkosh, Skip Hop, Child of Mine, Just One You, Genuine Kids, Precious First, Simple Joys, Little Planet, Doorbuster, og selvfølgelig deres helt eget CARTERS-merke.

 

 

Tilbyr CARTERS gratis frakt til Norge?

CARTERS tilbyr gratis standardfrakt, men for å velge dette alternativet må du foreta et kjøp tilsvarende eller større enn $35, denne kampanjen er kun gyldig for kundene i USA.

Kan jeg betale i CARTER med PayPal?

I CARTERS er det akseptert å foreta betalingen av kjøpene dine uansett hvor du er gjennom PayPals digitale lommebok, som gjøres på en trygg og pålitelig måte.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i CARTERS?

Å skrive en rabattkupong i CARTERS er et veldig enkelt trinn, for dette er det første du må gjøre å velge produktene du vil kjøpe, deretter må du gå til handlekurven din hvor du finner en boks i den sentrale høyre delen av side som må inneholde kupongnummeret du ønsker å bruke på kjøpet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
carters.com Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger hos CARTERS Norge

Vil du holde deg oppdatert på de siste kupongene og kampanjetilbudene fra CARTERS? Nedenfor er en liste over de siste:

Opptil 50 % rabatt på kampanjetilbud fra CARTERS
Gratis frakt på CARTERS for bestillinger over $35
Ekstra rabatt innenfor kampanjekategorien CARTERS
Bruk CARTERS kredittramme og få ytterligere 30 % rabatt
CARTERS-kupong 20 % rabatt på abonnement på nyhetsbrev

carters.com Kupong

Andre lignende butikker