PatPat Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong15% PATPAP eksklusive promo kode02 januar
kupongEksklusive PATPAT Kupong for 20% EKSTRA rabatt04 februar
kupongPatPat promo-kode med 12% rabatt for ethvert element28 november
kupong25% PATPAT Kupong hvis du registrerer deg for nyhetsbrev19 desember

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

PatPat gjennomgang

I denne nettbutikken kan du finne produkter for barn fra bare noen måneder, opp til 12 år, fra bluser, kjoler, pyjamas, undertøy, sko og til og med diverse produkter til mor og baby. Fordi mødrene har det travelt, har de i denne butikken en hel avdeling av hjemmeprodukter og tilbehør. Disse inkluderer dekorative gjenstander, fødselsprodukter, smykker, vesker og fottøy. Materialene klærne er laget av, spesielt de for babyene, er av høyeste kvalitet, for å beskytte den følsomme huden til barnet og for å tilby all komforten, uavhengig av klesplagget hun har på seg. Kundeforholdstjenesten vil være tilgjengelig for deg når som helst og foreta bestillingen, og veilede deg både i innkjøpsprosessen og i tilfelle du møter noen problemer.

Nyttig informasjon om PatPat

Produktene kan leveres i henhold til to leveringsmetoder: Express, med en ventetid på 5-10 dager og en fraktkostnad på $ 20 (eller gratis, for bestillinger over $ 99) og Standard, med en ventetid på 7-20 dager og Fraktgebyr på $ 5, med gratis frakt på bestillinger over $ 35. Returpolicyen for produktene godtar retur av pakkene innen 14 dager etter at du har mottatt dem, og returkostnadene vil bli påført deg. Betaling kan bare gjøres online, men med sikre metoder for sikker betaling, ved hjelp av et kreditt- eller debetkort, utstedt av Visa, MasterCard, Discover, American Express eller gjennom PayPal-kontoen.

Info om hvordan du bruker en PatPat kupongkode?

Enhver PatPat-kuponkode har et ekstra vindu, spesielt dedikert til det. Alt du trenger å gjøre er å legge favorittproduktene dine til handlekurven, og deretter legge inn kampanjekoden i boksen til venstre. Deretter, hvis koden er gyldig, blir rabattverdien brukt automatisk og den endelige prisen blir bekreftet.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
28 juli 2021

Andre lignende butikker