PatPat Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseSpar opptil 60% kupong på PatPat.com valgt salg26 juni
kupongPatPat.com USD25 rabatt kode for over USD17515 august
kupongKupongkode på PatPat.com opptil 15% rabatt25 juli
ForfremmelsePatPat.com promotion: 10% rabatt nyhetsbrev14 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva PatPat Norge selger

Patpat ble grunnlagt i 2014 av to venner som sammen oppdaget manglene i markedet når det gjelder mote og stil for mamma, pappa og sønn med den store dyd å kjøpe uten å bruke mye penger, og dermed levere kvalitets- og elegante produkter. Patpat gjør handlingen din morsommere og hyggeligere, ettersom den tilbyr klær for hele familien fra bursdagsfester, fotosessioner, svangerskapsklær, sko og tilbehør og husholdningsartikler.
Patpat har en allsidighet der den tilbyr sesongbaserte samlinger fra den største til den minste, på samme måte har du muligheten til å besøke plattformen, fra en app til de sosiale nettverkene den er veldig lett å få tilgang til. Når du går inn vil du finn en fane der du får kategorier og tar deg igjen til underkategorier som vi kan nevne. I kategoriene NYHETER, BABY, LITTLE BARN, GUTTER, FAMILIEDRAKTER, HJEM & FORSYNINGER og BARN, og nevner i kategorien BABY tilgang til barneforsyningsseksjonen, babysko, tilbehør, så vel som i FAMILY SUIT der du får sett , Pyjamas og brødre, blant andre.

Levering av produkter bestilt til PatPat i Norge

Patpat foretar internasjonale forsendelser og har to typer, den første er standard levering og leveringstiden er mellom 10 og 30 virkedager, kostnaden vil avhenge av leveringslandet, og som et annet alternativ er ekspresslevering som tilsvarer 5 til 20 dager fungerer så vel som kostnaden varierer avhengig av kjøpsbeløpet, PatPat jobber med selskapene DHL, UPS, FEDEX, ARAMEX og EMS, du har muligheten til å spore bestillingen din ved å klikke på bestillingsstatusen, for dette fra å bli registrert på siden. Det er viktig å merke seg at den har gratis frakt over $ 99.

Hvilke rabatter tilbyr PatPat Norge?

Patpat har en salgskategori der den tilbyr søk etter pris, etter alder, etter kategori, samt 10% rabatt på ditt første kjøp, samt noen rabatter fra 35% til 76%.

Betalingsmåter hos PatPat Norge

Noen av betalingsmetodene som brukes i Patpat er debet- eller kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, Discover, JCB, samt din verifiserte PayPal -konto, dette gjelder bare i enkelte land.

Hvor lang tid tar det å levere produktene som er bestilt fra PatPat i Norge?

I Patpat kan forsendelsestidene variere avhengig av destinasjonen dit du skal, så vel som avhengig av forsendelsesmetoden du velger å sende, blant annet ekspressfrakt som maksimalt antall dager som kan ta varierer mellom 12 og 17 virkedager og I standard forsendelse er det maksimale antallet dager det tar 25 til 45 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket hos PatPat Norge

Ja, i Patpat er det flere måter å få rabattkuponger på. En av de beste måtene er å registrere og skaffe poeng og deretter løse inn kan du få opptil 10% rabatt, et annet alternativ er å laste ned applikasjonen og få en QR -kode der du får 15% rabatt.

* Eksklusiv 15% kupong for våre besøkende
* Ytterligere 15% hvis du bruker PatPat -mobilappen
* Opptil 50% rabatt i den spesielle kategorien kampanjetilbud
* 10% PatPat -kupong for nye kjøpere
* Rabattkode PatPat på 20% for verdier over 100%
* Gratis frakt på bestillinger over € 30

PatPat Norge kundeservice

Patpat tilbyr muligheten til å kommunisere direkte på siden der du må fylle ut et skjema med en rekke data, inkludert e -postadressen din, og dine kommentarer, forslag eller klager, og de vil svare tilbake så snart som mulig.

Fordeler med å bruke en PatPat -kupong i Norge

Å få rabatter i Patpat er betydelig for familien siden du kan kjøpe klær til alle samtidig, samt nyte forskjellige antrekk for de minste i huset, og få en merverdi siden du kan få alt fra tilbehør, dekorasjon, forsyninger og mye mer.

Hvordan kan jeg returnere et produkt som er bestilt til PatPat fra Norge?

I Patpat for å returnere et produkt må du kontakte kundeservice slik at de veileder deg med trinnene som skal følges for prosessen. Dette må gjøres innen 30 virkedager fra mottakelsesdatoen. Du må huske på at produktene ikke må ha blitt brukt og uten skader.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Hvis nye kunder mottar kuponger på forskjellige måter, siden når du registrerer deg, får du også kuponger hvis du gjør det fra deres søknad, så vel som fra deres sosiale nettverk, hvis det ikke var nok, og utnytter rabattene det har på siden. .

PatPat Norge på sosiale medier

Patpat har rabattkuponger på sine sosiale nettverk der du kan få opptil 15% rabatt ved å bruke koden HAPPY15; samt utlodninger og et stort mangfold av interesse angående produktene deres.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av PatPat for kjøpere i Norge

I Patpat kan du finne et bredt utvalg av rabatter i alle sine kategorier, der du kan få opptil maksimalt 78% rabatt på et stort utvalg av produktene; samt endeløse rabatter som du ikke kan gå glipp av.

Kupong fra PatPat Norge for nyhetsbrevabonnement

Ved å abonnere på Patpat får du muligheten til å motta rabatter, så vel som du vil motta varslingsbulletiner angående spesialtilbud i tillegg til å motta en 10% rabattkode, du kan også konkurrere om gratis varer, tjene poeng og konvertere dem til kuponger.

PatPat-lignende butikker

Det er et bredt utvalg av butikker du kan besøke som ligner på PatPat, hvor du kan få produkter som du kan lage noen kombinasjoner for antrekkene dine i. I disse butikkene kan du undersøke og sammenligne prisene, rabattene eller forsendelsene sine blant andre ting, noen av disse sidene kan være Carters.com, Childrensplace.com, Buybuybaby.com, Oshkosh.com

PatPat Norge -kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday -rabattene begynte som en feiring i USA, som feires dagen etter Thanksgiving, det vil si den fjerde fredagen i november, datoen du kan finne gode rabatter og / eller veldig gode salg du ikke kan gå glipp av. den.

Kupong for PatPat Norge for 11.11

Rabattene på singeldagen eller 11.11 er født i asiatiske land som feires i november måned den 11., har denne salgsferien gradvis blitt populær i andre land og kontinenter, som du ikke kan miste takket være deres gode kampanjer og rabatter tilgjengelig.

Kampanjekuponger fra PatPat Norge for Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday -rabatter gis mandagen etter Black Friday -feiringen, feiringen kommer fra USA, rabattferien er salgsfremmende for kjøp på nettet, som du ikke kan gå glipp av siden de tilbyr rabatter på produktene sine uten sidestykke.

PatPat Norge kuponger til jul

Julerabatter feires i løpet av desember måned, måneden der fødselen til barnet Gud feires. Av denne gledens grunn holdes familiefester, en fest der det er vanlig å gi gaver og hvilken bedre måte å dra fordel av av rabattene denne juleferien gir.

PatPat mobilapp for iPhone og Android

PatPat har tilgjengelig for sine kunder nedlasting for mobilappen som iPhone og Android, hvorfra du kan gjøre kjøp raskt, trygt og pålitelig. I PATPAT fra appen kan du også nyte samlingene, samt rabatter og tilbud tilgjengelig.

Kjente merker solgt i PatPat -butikken

I PatPat tilsvarer alle produktene den har tilgjengelig på siden sin egen merkevare, samt design og produksjon.

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på PatPat?

Å bruke en rabattkupong i PatPat er veldig enkelt for dette, du må gå til vesken din for å fullføre betalingsprosessen, dette trinnet utføres når du har valgt produktene du vil ta. Her finner du en boks sentralt til venstre delen av siden der du må skrive kupongnummeret du vil skrive på kjøpet.

Kan jeg betale med PatPat med PayPal?

I PatPat kan du betale for kjøpene dine via PayPal digitale plattform, samt via kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB og Unión Pay, andre alternativer tilbys gjennom Sezzle, Dotpay, Ideal, Alipay, Sofort, Oxxo, Afterpay, Clearpay, Klarna, Boleto eller Multibanco.

Tilbyr PatPat gratis frakt i Norge?

PatPat tilbyr gratis frakt for alle land, men hvert enkelt krever et minimumskjøp som kan variere fra $ 35 til $ 330, på siden er det en detalj for hvert land.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024

Spesielle kuponger og kampanjer hos PatPat Norge

Her er en liste over de siste kampanjetilbudene og kupongene fra PatPat. Disse kampanjekodene kan endres med jevne mellomrom, så vi anbefaler at du besøker nettstedet vårt så ofte som mulig for å få de beste rabattene.

* Eksklusiv 15% kupong for våre besøkende
* Ytterligere 15% hvis du bruker PatPat -mobilappen
* Opptil 50% rabatt i den spesielle kategorien kampanjetilbud
* 10% PatPat -kupong for nye kjøpere
* Rabattkode PatPat på 20% for verdier over 100%
* Gratis frakt på bestillinger over € 30

Andre lignende butikker