iHerb Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong10% iHerb promo-koden for din bestilling08 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

iHerb.com gjennomgang

Nettbutikken omhandler salg av produkter innviet i markedet for alternativ medisin, som er nøye testet og har alle nødvendige akkrediteringer. I butikken kan du finne de du leter etter i mer enn 30 000 produkter, passende etter hudtype og behov, kortvarige eller langvarige behandlinger.

De mest populære produktene inkluderer sportstilskudd, vitaminer, probiotika, essensielle oljer, urter, badekar og dusjprodukter, kropps- og hårpleieprodukter, skjønnhetsbehandlinger, proteiner, drikkevarer, frokostblandinger, nøtter og frø for et sunt kosthold, tilbehør, behandlinger og vitaminer for barn. Du kan til og med finne en hel avdeling dedikert til kjæledyr, fordi de også trenger en sunn livsstil.

På nettstedet kan letingen etter produkter gjøres i henhold til ingrediensen, typologien til problemene du har og til og med administrasjonsmåten. Å være et så mangfoldig produktutvalg, butikkens kundeserviceteam vil være tilgjengelig døgnet rundt for å hjelpe deg med eventuelle bekymringer.

Nyttig informasjon om iHerb

Butikken tilbyr 2 leveringsmetoder, som drives av DHL og UPS: express, med en estimert leveringstid på 2-4 dager og med posttjenester, som kan ta opptil 4 uker å ankomme. Retur av produktene er gratis for enhver bestilling innen 60 dager. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut returskjemaet, der du vil angi årsaken til returen. De aksepterte betalingsmetodene er utelukkende online, og aksepteres de fleste kreditt- og debetkort, for eksempel Visa, MasterCard, Maestro, American Express, samt gjennom PayPal-kontoen. Til disse legges Discover og JCB.

Info om hvordan du bruker en iHerb-kupongkode?

Enhver iHerb-kupongkode er til engangsbruk, og flere koder kan ikke brukes samtidig, og det er derfor det ikke er noe alternativ på kundekontoen for å lagre kampanjekodene. Rabatten må legges inn på kjøpsfullføringssiden, på høyre side av kupongvinduet, og den vil bli beregnet før betalingsbekreftelsen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker