Priceline.com Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong6% tilbudskode hos Priceline.com bilutleie bestill OVER USD25014 Kan
kupongNyt 7% rabattkode på Priceline.com velg betal nå hoteller15 Kan
kupongPriceline.com USD50 kupong koden sitewide21 august
ForfremmelsePriceline.com tilbud: opptil 40% rabatt på utvalgte hoteller+ fly11 september

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva PRICELINE selger Norge

PRICELINE ble opprettet av Jay Walker og oppsto i Connecticut i 1997 med det formål å tilby en rekke rimelige priser til sine kunder. Siden starten har det skapt entusiasme på grunn av kvaliteten på tjenestene levert med rimelige priser, noe som tillot ham å gå opp til noteringspunktet på aksjemarkedet.

PRICELINE har klart å få faste kunder på grunn av sitt fokusformål som består i å vare over tid, siden det alltid vil være kunder som velger ferier for å nyte turene, eller de som bedrifter gjør dem til kunder. deg på PRICELINE for å spare på reisene dine, enten det er hotell, fly eller leiebil,

PRICELINE er oppført som et av de største selskapene i søket etter reiser, hoteller og biler, takket være sin kvalitetsservice til sine kunder, som er grunnen til at den fortsetter å vokse og utvikle seg med strålende ideer og en lang vei å gå, og etablerer flere unike måter for reisende, siden målet er å alltid være blant de beste reiseforhandlerne i verden, og oppfylle formålet med å hjelpe alle.

PRICELINE selger sine kunder tjenesten med å kunne finne et fly, et hotellopphold, en leiebil i byen, en cruisetur, som du kan finne fra en kalender for inn- og utreise av de nødvendige tjenestene, antall personer, samt en boks med reisemålet.
 

Hvordan gjør jeg en reservasjon på PRICELINE?

Leveringen av produktet i PRICELINE skjer via en e-post som vil bli mottatt via din e-post, denne kvitteringen vil bli mottatt når betalingen din er bekreftet.

Hvilke rabatter tilbyr PRICELINE Norge?

PRICELINE har for øyeblikket kun 20 % rabatt tilgjengelig for leiebiltjenesten, samt 60 % rabatt tilgjengelig for andre tjenester.

Betalingsmetoder hos PRICELINE Norge

I PRICELINE aksepterer de ulike aksepterte betalingsmetoder, inkludert de som er laget med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.
  

Hvor lang tid tar det før reservasjonen gjort på PRICELINE kommer?

I PRICELINE vil beviset på reservasjonen din komme til e-posten din så snart betalingen er bekreftet.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på PRICELINE Norge

Noen PRICELINE kampanjetilbud og rabattkuponger er tilgjengelig for øyeblikket:

PRICELINE-kupong 5 % ekstra rabatt
$50 PRICELINE kampanjekode
Registrer VIP og få en PRICELINE-kupong med 10 % rabatt
Opptil 60 % rabatt på hoteller med en PRICELINE kampanjekode
PRICELINE-kupong 10 % rabatt på abonnement på nyhetsbrev

PRICELINE Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på PRICELINE, tilbyr den ulike alternativer til sine kunder, blant dem er de gjennom et telefonnummer 12032206946, eller hvis du foretrekker fra en nettprat fra siden din eller også ved å sende en melding til 33296.

Fordeler med å bruke en PRICELINE-kupong i Norge

En av de viktigste fordelene som klienten kan ha når du bruker en rabattkupong i PRICELINE er pengene som kan spares når du betaler for tjenesten din.

Kan jeg kansellere eller endre reservasjonen min på PRICELINE?

For å kansellere tjenesten kjøpt på PRICELINE, må du logge på kontoen din og følge en rekke trinn, blant dem må du velge tjenesten og kansellere reiseruten, for dette må du godta retningslinjene som presenteres, en gang du har kansellert vil du motta en e-post med bekreftelse, et annet alternativ er å kontakte kundeservice på telefon 18007742354.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye PRICELINE-kunder kan nyte deres for øyeblikket tilgjengelige 10%-kupong.

PRICELINE Norge i sosiale nettverk

Her tilbyr vi deg en liste over de mest populære sosiale nettverkene hvor du kan finne informasjon om PRICELINE

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av PRICELINE for kjøpere i Norge

PRICELINE har du kan få en rabattkampanje for øyeblikket som kan være opptil 60 % tilgjengelig.

PRICELINE Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

For nye abonnenter har PRICELINE en gave på 10 % når de abonnerer, de kan også glede seg over informasjonsbulletinene deres med spesialtilbud og nyheter.

Online reservasjonsportaler som ligner på PRICELINE

Hvis du foretrekker det, kan du besøke et bredt utvalg av lignende butikker som ligner på PRICELINE, hvor du kan se deres tilgjengelige kampanjer eller rabatter, samt deres destinasjonstjenester og tilgjengelige forbindelser, noen av disse sidene kan være Booking.com, Expedia .com, Trip.com
                                                          

PRICELINE Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

I PRICELINE under Black Friday-rabattene kan du få veldig gode rabatter, som kan nå 90%, med disse rabattene kan du gjøre de reservasjonene du liker best og dermed la deg dra nytte av prisene og kunne spare så mye som mulig på deres tjenester, kan du også få svært gode sesongtilbud.

Kupong for PRICELINE Norge for 11.11

For PRICELINE rabatter av 11.11 eller også kjent som rabatter for single dag, i denne perioden kan du nyte rabatter som kan være opptil 65% rabatt, på samme måte kan du også nyte utmerkede kampanjer i sine tjenester.

PRICELINE Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

PRICELINE presenterer Cyber ​​​​Monday-rabattene som utføres på mandagen etter Black Friday-feiringen, i løpet av denne cyberferien er de klare til å foreta kjøp online, rabatter du ikke kan nekte siden disse kan være fra 75% med rabatt kuponger fra 15 % som du kan bruke sammen med dine direkterabatter.
 

PRICELINE Norge Kuponger til jul

I desember måned i PRICELINE vil du finne julerabattene i løpet av denne måneden vil du kunne nyte et stort utvalg av tilbud og kampanjerabatter, i tillegg til rabatter som kan være opptil 55%.

PRICELINE mobilapplikasjon for iPhone og Android

PRICELINE har tilgjengelig for sine kunder mobilnedlasting for iPhone og Android, hvorfra du kan bestille og finne tilgjengelige tilbud.

Hva er de populære reisemålene som markedsføres av PRICELINE?

10 av de mest populære reisemålene anbefalt av PRICELINE i år er: Las Vegas, Orlando, Miami, San Juano - Puerto Rico, Fort Lauderdale, Oahu, Hawaii, Cancun, Los Angeles, Atlanta og Tampa.

 

 

Tilbyr PRICELINE gratis reservasjoner?

I PRICELINE er forsendelsene av reservasjonskupongene dine gratis siden de sendes via en e-post til din e-post.

Kan jeg betale i PRICELINE med PayPal?

Betalinger via PayPal godtas for øyeblikket ikke til PRICELINE.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i PRICELINE.?

For å skrive en rabattkupong i PRICELINE er det første du må gjøre å velge og reservere tjenesten du ønsker å utføre, når du har fullført denne prosessen blir du automatisk omdirigert til siden hvor du starter betalingsprosessen, her vil du finn en boks hvor du må inkludere kupongnummeret du ønsker å søke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
Priceline.com Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger på PRICELINE Norge

Kampanjetilbud og kuponger på PRICELINE endres med jevne mellomrom. Her, i de nederste radene, har du en liste over de siste kampanjekodene som gir deg en ekstra rabatt på PRICELINE-portalen for å dra nytte av den beste prisen på transport med tog, buss, fly eller ferge:

PRICELINE-kupong 5 % ekstra rabatt
$50 PRICELINE kampanjekode
Registrer VIP og få en PRICELINE-kupong med 10 % rabatt
Opptil 60 % rabatt på hoteller med en PRICELINE kampanjekode
PRICELINE-kupong 10 % rabatt på abonnement på nyhetsbrev

Priceline.com Kupong

Andre lignende butikker