BOOKING Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongRegistrer deg nå på Booking.com for å motta en kupong med 10% rabatt05 februar
ForfremmelseBooking.com Gateway Tilbud: 20% ekstra rabatt15 Kan
ForfremmelseSpar opptil 30% kupong på Booking.com salgsvarer28 Kan
ForfremmelseForfremmelse på Booking.com: 10% rabatt på registrering via e-post03 desember

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Booking Norge selger

Booking.com ble opprettet i Amsterdam i 1996 der det er forpliktet til å gjøre reiser enklere, skape unike opplevelser og tilby forskjellige alternativer. Det er tilgjengelig på mer enn 43 språk for å gjøre det lettere for hver av brukerne å søke.
Booking.com er en plattform som tilbyr forskjellige lett tilgjengelige reservasjonstjenester som presenterer dem etter kategori, blant dem kan vi nevne: flyreservasjoner, overnatting, leiebiler, drosjetransport til flyplassen og det mest underholdende for familien Som det er turistattraksjoner, alt enkelt og raskt søk siden du bare trenger å gå inn på nettet, velg kategorien, slik det ville være tilfellet med flyvningene, angir du dataene hvis det er en rundtur-dato med samme antall passasjerer siden Klasse tilsvarer i disse tilbudene økonomiklasse, førsteklasses, Bussiness tilbyr dermed automatisk variasjonen av det samme hvis det eksisterer for den valgte datoen og kostnaden, dette skjer for kategorien overnatting som på samme måte må inkludere datoen for oppføring og avreise, hvor mange mennesker, hvor mange barn, hvor mange rom og så videre i hver av kategoriene som Booking.com tilbyr. For øyeblikket er kategorien turistattraksjoner uten informasjon tilgjengelig på grunn av det globale utbruddet.

Hvordan foretar jeg en hotellreservasjon på Booking?

Det er veldig enkelt å bestille overnatting på Booking.com! Du må først velge stedet du vil gå til, deretter antall personer og deretter perioden du trenger overnatting for. Så, når den er valgt, kan den filtreres etter andre preferanser: antall stjerner, parkering inkludert, budsjett, avstand til bestemte mål, etc.

Hvilke rabatter tilbyr Booking Norge?

Booking.com tilbyr sesongtilbud for kategorien Sove (overnatting) for øyeblikket har de såkalte tilbud / utflukter med en besparelse på 15% og er gyldig til slutten av måneden.

Betalingsmåter hos Booking Norge

På Booking.com kan du foreta betalingene dine med Visa debetkort, Maestro debet, MasterCard debet, American Express kredittkort, Diners Club, MasterCard Credito, Visa Credito, Visa Electron samt gjennom din behørig bekreftede PayPal konto.

Hvor lang tid tar det å levere produktene som er bestilt fra Booking i Norge?

I Booking når du foretar en reservasjon i noen av tjenestene du velger, bekreftes det umiddelbart, etterfulgt av dette vil du motta en e -post.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på Booking Norge

På Booking.com kan du finne rabattkuponger tilgjengelig på deres online plattform, som du kan nyte med bare ett klikk.

 • 15% rabatt for Booking.com Genius -kunder
 • 10% rabattkupong på visse hoteller for Genius -kunder
 • Opptil 50% rabatt for bestemte steder
 • 10% Booking.com kampanjekode for reservasjoner som gjøres til slutten av uken
 • Du vil få 10% refusjon som en kupong fra Booking.com hvis du bestiller på visse hoteller
 • Lavere priser hvis du bruker Booking.com -mobilappen

Booking Norge kundeservice

Booking.com tilbyr flere tjenester, og det er best å logge inn for å kontakte kundeservice siden du gjennom konsultasjonen kan konsultere og be om hjelpen du trenger, for eksempel visning eller rådføring av reservasjonen, bekreftelsesnummeret ditt. Du kan også gjøre det via Booking.com Assistant ved å laste ned appen eller via Facebook Messenger.

Fordeler med å bruke en Booking.com -kupong i Norge

En av de mest verdifulle fordelene ved bruk av kuponger er at du sparer penger, og dermed har muligheten til å kjenne flere destinasjoner enn du hadde forestilt deg.

Hvordan kan jeg returnere et produkt som er bestilt til Booking fra Norge?

For å kansellere en reservasjon må du gjøre det direkte fra lenken du mottok i bekreftelses -e -posten da reservasjonen ble gjort. Ved å klikke på lenken tar du deg til en annen side der du vil fortsette med å kansellere.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan dra nytte av rabattene og rabattene de tilbyr på sine tjenester som blant annet fly, overnatting. For din første reservasjon kan du dra nytte av de beste overnattingsprisene, inkludert en kupong på 10% som gir deg kreditt for fremtidige reservasjoner (denne Booking.com -kampanjekoden er kun gyldig for visse overnattingssteder og bare i visse værperioder).

Booking Norge på sosiale medier

Booking.com tilbyr sine sosiale nettverk for å legge til rette for og markedsføre tjenestene de tilbyr til sine leverandører, samt informasjon av interesse angående destinasjonene.

Maksimal rabatt tilbys av Booking.com for kjøpere i Norge

Booking tilbyr opptil 50% rabatt.

Kupong fra Booking Norge for nyhetsbrevabonnement

Når du abonnerer på Booking.com, kan du motta nyhetsbrev med informasjon av interesse angående tjenestene som tilbys av denne plattformen, samt se de beste tilbudene som er tilgjengelige, samt motta hemmelige tilbud og lave priser.

Nettsteder for booking av overnatting som ligner på Booking

Hvis du foretrekker det, kan du besøke noen sider som ligner på Booking.com, hvor du kan sammenligne priser og tilbud for å velge den forventede turen, blant annet kan du besøke dette hotels.com, kiwi.com, kkday.com

Kuponger fra Booking Norge for BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY er et arrangement i verdensklasse. I år har Booking.com forberedt noen hyggelige overraskelser for brukerne sine: en rekke kampanjetilbud for overnatting rundt om i verden, samt et utvalg hoteller hvor en kampanjekupongkode fra Booking.com tilbys med 10% rabatt (som tilbys i form av en kupong som kan brukes til en senere rabatt).

Kupong for Booking Norge for 11.11

11.11 er et rabattarrangement 11. november som hovedsakelig brukes av nettbutikker. Booking.com har ikke kuponger for 11/11, men de har veldig gode kampanjetilbud, med opptil 50% rabatt på visse overnattingssteder!

Kampanjekuponger fra Booking Norge for Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday fortsetter med rabatter i alle nettbutikker, og Booking.com kommer med noen super gode tilbud! Rabatt på opptil 50% og ekstra, kupong fra Booking.com med 10% rabatt på visse hoteller. I tillegg kan Genius -kunder nyte animerte hoteller med 15% rabatt!

Booking Norge kuponger til jul

Julen er en tid på året hvor mange mennesker reiser. Derfor tilbyr Booking.com også de laveste prisene på overnatting og kampanjekuponger med henholdsvis 10% og 15% rabatt for Genius -kunder som alltid har de beste prisene.

Booking mobilapplikasjon for iPhone og Android

Ja, Booking har en mobilapplikasjon, som du kan laste ned gratis, i tillegg til å abonnere kan du motta en e -post der du vil motta lenken for nedlasting, du kan også gjøre det ved hjelp av en tekstmelding. For brukere av Booking.com mobilapper er det noen spesifikke kampanjetilbud, lavere priser og Booking.com kampanjekoder bare for dem!

Kjente steder i verden hvor du kan bestille overnatting gjennom Booking

Booking.com tilsvarer en online plattform for reiser hvor du kan finne fantastiske destinasjoner for å nyte hyggelige turer, enten for familie- eller forretningsferier, noen av dem kan være Norge, Frankrike, Spania, USA, noen steder som Eiffeltårnet, Time Square, Disney World blant andre.

 

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på Booking?

For å bruke kampanjekoder i Booking må disse gjenspeiles når du er ferdig med å velge reservasjonen og henvise deg til betalingen av den samme. I venstre del av betalingsboksen vil et vindu gjenspeiles der du må inkludere kampanjen din kode eller kupong.

Kan jeg betale på Booking med PayPal?

Det er vanligvis ikke mulig å betale på Booking.com med PayPal. Men for noen hoteller er dette mulig. Filtrer overnattingsstedene som godtar PayPal for å vise bare disse, hvis du vil betale med PayPal!

Tilbyr Booking gratis reservasjoner?

Booking.com helt gratis reservasjoner fra sin online plattform, det beste med dette er at du har muligheten til å bli kansellert på det tidspunktet overnatting gjøres.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
Booking.com Norge Kupongkode

Kampanjer og spesialkuponger på Booking Norge

Her er en liste over de siste kampanjetilbudene og kupongene fra Booking.com. Disse kampanjekodene kan endres med jevne mellomrom, så vi anbefaler at du besøker nettstedet vårt så ofte som mulig for å få de beste rabattene.

 • 15% rabatt for Booking Genius -kunder
 • 10% rabattkupong på visse hoteller for Genius -kunder
 • Opptil 50% rabatt for bestemte steder
 • 10% Booking kampanjekode for reservasjoner som gjøres til slutten av uken
 • Du vil få 10% refusjon som en kupong fra Booking hvis du bestiller på visse hoteller
 • Lavere priser hvis du bruker Booking.com -mobilappen
Booking.com Norge Rabattkode

Andre lignende butikker