Booking Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseSuper tilbud på booking.com09 Kan
Forfremmelse20% rabatt på booking.com08 mars
ForfremmelseOpp til 20% rabatt med Tidlig 2020 Avtale på BOOKING.com31 mars
ForfremmelseFå nå p 50% rabatt for acomodation31 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Booking anmeldelse

Booking.com er en moderne tilnærming gjennom en effektiv plattform for reisebyråer. Ikke bare kan du legge inn alle viktige data, for eksempel beliggenhet, innkvarteringsmetode, nødvendige flyreiser, flyplasstransport eller bilutleie, men du trenger ikke å gå noen vei. Dermed har du friheten til å velge detaljer om turen i henhold til dine preferanser, behov og budsjett, ved å bruke endringer når som helst, med bare noen få klikk. I tillegg har du fordelen av å bli kvitt bryet med å skrive ut billetter og miste eller glemme dem. Alle billettene og dataene du trenger er tilgjengelige rett i lommen, gjennom mobilapplikasjonen Booking.com

Nyttig informasjon om Booking

Plattformen hjelper kunder med å lette ferien planleggingsprosessen og automatisere den på samme tid. Derfor vil billettene du kjøper være tilgjengelige på kundekontoen din umiddelbart etter betalingsbekreftelsen. Også gjennom denne kontoen kan du når som helst få tilgang til reservasjonene for å gjøre endringer eller for å sjekke inn. Plattformen tilbyr en rekke spesialtilbud for kunder som velger å abonnere på nyhetsbrevet. En del du bør være oppmerksom på på nettstedet, er evalueringer, der du kan finne ut meningene fra klienter som dro til de samme stedene du har på listen.
Betaling for tjenestene som er kjøpt gjennom plattformen kan gjøres med debet- eller kredittkort, tilhørende Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller ved bankoverføring.

Info om hvordan du bruker en Booking.com-kupongkode

Kampanjekodene som er tilgjengelige på Booking.com-nettstedet, blir automatisk lagt inn på din kundekonto. Når du velger en reservasjon eller en oppholdspakke, vil du ha muligheten til å merke av i en rute som automatisk velger den tilgjengelige kupongkoden for tilbudet du ønsker å kjøpe.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
08 Kan 2021

Andre lignende butikker