RAY-BAN Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseRAY-BAN.com promo: 40% rabatt linser22 Kan
kupongTa 20% kampanjekode på RAY-BAN.com velg stiler07 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Ray-Ban selger

Ray-Ban er et solbrille- og brillemerke som startet i 1937 med de første aviator-solbrillene fra Baush & Lomb, som mange år senere gikk over i hendene på det italienske merket Luxottica Group.
Ray-Ban er et internasjonalt anerkjent merke for sitt brede utvalg av solbriller og briller som er tilgjengelig for hele familien.

Blant produktene som selges av Ray-Ban er solbriller i versjoner som polarisert, krom og overganger som blant annet har aviator, rund, walker, sekskantet, firkantet, master, i tillegg til brillene som er tilgjengelige for blå-ultrafiolett lysfilter, kan alle tilgjengelige linser tilpasses sammen med resept.

Hvordan sender Ray-Ban bestillinger?

Ray-Ban sender bestillinger gjennom budlogistikkselskaper som DHL og UPS.

Hvilke rabatter tilbyr Ray-Ban?

Rabattene som tilbys av Ray-Ban er:

50 % rabatt på briller med styrke

30 % rabatt på smartbriller

30 % rabatt på det andre paret

Betalingsmåter på Ray-Ban

Betalingsmåter som aksepteres på Ray-Ban inkluderer kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, samt gjennom PayPal, Apple Pay, After Pay og Klarna.

Hvor lang tid tar det å levere de bestilte produktene til Ray-Ban?

Leveringstiden for produkter bestilt fra Ray-Ban kan variere avhengig av produktet som er valgt i kjøpet, da reseptbelagte produkter kan ta opptil 8 virkedager, noen produkter har levering samme dag.

Rabattkuponger som for øyeblikket er tilgjengelige på Ray-Ban

Rabattkupongene som for øyeblikket er tilgjengelige på Ray-Ban er
15% rabatt tilgjengelig på utvalgte produkter ved bruk av koden PU15FDCBG.

Ray-Ban kundeservice

Kundeservicen tilgjengelig på Ray-Ban kan være via et kontaktskjema eller ved å ringe 8555922237.

Fordeler med å bruke en Ray-Ban kupong

Det er en rekke fordeler som kundene har når de bruker en rabattkupong for å kjøpe produkter i Ray-Ban som nevner som hovedbesparelser de får når de bruker den på betalingen din, noe som kan generere en annen fordel ved å kunne ta et annet produkt.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Ray-Ban?

For å returnere et produkt bestilt fra Ray-Ban har kundene en periode på 45 virkedager for å starte prosessen som de må logge inn på kontoen sin og generere returetiketten som må festes til emballasjen der produktene skal sendes.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere på Ray-Ban

Nye kjøpere av Ray-Ban kan gjøre kjøp og dra nytte av kupongkampanjer som dette har tilgjengelig.

Ray-Ban på sosiale nettverk

Fra Ray-Bans sosiale nettverk kan kundene finne alle de nye solbrille- og brillemodellene som er tilgjengelige, sammen med rabattkampanjer og kuponger.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabatt tilbudt av Ray-Ban til sine kunder

Den maksimale rabatten som Ray-Ban tilbyr sine kjøpere tilsvarer en rabatt på 50% eksklusivt for utvalgte produkter.

Ray-Ban-kupong for abonnement på nyhetsbrev

For de som abonnerer på Ray-Ban-nyhetsbrevet, vil de kunne holde seg oppdatert med nyhetsbrev som varsler dem om eksklusive kampanjer, tilbud og rabatter, samt nye lanseringer.

Butikker som ligner på Ray-Ban

Butikker som ligner på Ray-Ban og som kundene kan besøke for å finne lignende produkter, er blant annet Oakley.com, Marcolin.com og Persol.com.

Ray-Ban Black Friday-kuponger

For Black Friday-salgsferien forbereder Ray-Ban for sine kunder et eksklusivt utvalg av gode og gode rabatter tilgjengelig for å spare når du kjøper solbriller eller optiske linser, hvor du kan finne opptil 75% med en ekstra rabatt på slutten av kjøpet på 10%, kampanjer tilgjengelig bare for denne dagen.

 Ray-Ban Kuponger for 11.11

I Ray-Ban andre tilgjengelige rabatter er de av 11.11 som er i november måned og dato som er utrolige kampanjer på produktene deres som kan blandes i solbriller og optiske briller 2 til prisen av 1, samt rabatter som når opp til 50% og kuponger fra 3%.

Ray-Ban-kuponger for Cyber Monday

For merkevaren Ray-Ban er den viktigste salgsferien for butikken Cyber Monday-rabatter, og for denne dagen for online shopping er det rabatter som kan nå opptil 85% tilgjengelig, sammen med kuponger som er opptil 15%.

Ray-Ban julekuponger

I løpet av desember måned feires en av de mest spesielle datoene i året som tilsvarer jul for denne måneden Ray-Ban har for sine kunder tilbud og imponerende rabatt for kjøp av spesielle gaver med kampanjer på opptil 60% avslag på spesielle, sammen salgskuponger som kan gå fra 5% og utover.

 Ray-Ban mobilapplikasjon for IPhone og Android

Dessverre har Ray-Ban ingen mobilapplikasjon tilgjengelig.

Kjente merker som selges på Ray-Ban

Ray-Ban selger kun egne merkevarer.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Ray-Ban.com Rabattkoder

Spesielle kampanjer og kuponger på Ray-Ban

Ray-Ban har fantastiske kupongkampanjer og rabatter tilgjengelig for sine forskjellige produkter tilgjengelig for deg å spare på shopping.

Ray-Ban.com Kupong

Andre lignende butikker