RomWe Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongTa 10% kupongkode på ROMWE.com bestill OVER USD2925 juli
ForfremmelseKupong på ROMWE.com: gratis frakt bestill OVER USD1919 september
kupongTa 20% kampanjekode på ROMWE.com bestill i app28 juni
ForfremmelseROMWE.com 10% rabatt nye medlemmer13 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva ROMWE selger Norge

ROMWE fungerer som en nettbutikk dedikert til salg av klær, denne butikken er av kinesisk opprinnelse og er en av de mest kjente butikkene internasjonalt. I denne plattformen finner du en bred katalog med klær og tilbehør samt et bredt utvalg av skjønnhetsprodukter, og det beste er at her vil du ha de beste prisene på markedet; Den regnes for tiden som en av de mest populære og besøkte sidene i verden.

I ROMWE kan du søke gjennom produktkategoriene som er tilgjengelige her, den første av disse kategoriene er en hel plass designet for kvinner, i den vil du ha søkemuligheter for klær, med alt innen topper, sweatshirts, kjoler, sett, jakker og kåper, blant mange andre plagg, etterfulgt av dette finner du et område for denimmote, hvor du kan finne produktet ditt etter modell eller trend, det er også et område for undertøy og pyjamas, med alt du trenger av klær for å sove og også i sensuell undertøy og andre; På den annen side har denne butikken en plass for badedrakter, som du kan søke etter type badedrakt eller også etter trend.

Den neste kategorien handler om en hel plass full av produkter for menn, også i den finner du et stort utvalg av klær som: topper, underdeler, denimmote, sett, sweatshirts, jakker og jakker, badetøy, komfortable klær, i tillegg enn en hel rekke tilbehør og vesker. Det er også et område for dongeri og jeans, hvor du kan få denimshorts, dongerijakker og dongeriskjorter.

Hvordan ROMWE sender bestillinger til Norge

Denne butikken sendes til alle land i verden, butikken tilbyr helt gratis frakt, men hvis du vil at bestillingen skal nå destinasjonen raskere, kan du velge ekspressleveringsmetoden som vil ha forskjellige verdier avhengig av destinasjonslandet, alle dette finner du i alternativet for fraktinformasjon, ordnet på siden, på den annen side vil leveringstiden bli estimert i et område på 5 dager opp til maksimalt 28 virkedager avhengig av leveringsadressen.

Hvilke rabatter tilbyr ROMWE Norge?

Denne plattformen tilbyr deg flere måter å få rabatter eller kampanjer på, en av dem er å få 5 € rabatt på ditt første kjøp over 49 €, i tillegg har ROMWE en plass for salg blant sine kategorier, hvor du kan få et bredt utvalg av rabatter i nesten alle kategorier, varierer disse rabattene fra 8 % til 55 % eller mer, på den faktiske prisen.

Betalingsmetoder hos ROMWE Norge

ROMWE lar deg betale for bestillingen din på flere måter, den første av disse er ved hjelp av kreditt- eller debetkort som: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS CLUB OG MAESTRO, samt via PayPal-kontoen din så lenge slik det er verifisert, og også ved SOFORT og bankoverføringer.
  

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra ROMWE i Norge?

I ROMWE kan leveringstiden variere avhengig av metoden du velger når du foretar kjøpet, blant alternativene de har er minimum fraktpris, dette kan ta mellom 20 og 60 virkedager å ankomme, standard frakt som kan ta mellom 8 og 18 virkedager og han sendte ekspress 5 og 14 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på ROMWE Norge

For øyeblikket kan du finne en rekke rabattkuponger som er mellom € 15, € 8 og € 3 i rabatter, disse kan fås i herre- og dameklær.

Opptil 60 % rabatt i den spesielle kategorien rabatter
Begrenset tid! Gratis frakt på bestillinger over $19
Ytterligere 15 % ROMWE-kupong for bestillinger over $ 49 + gratis frakt
Kampanjekode ROMWE med 10 % rabatt på hva som helst
$3 rabatt på bestillinger over $29 med en kampanjekupong
Ekstra 30% rabatt på bestselgende varer
$20 ROMWE-kupong for bestillinger over $105

ROMWE Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice må du registrere deg på siden deres og logge inn på kontoen din, da du må gjøre det via e-posten din.

Fordeler med å bruke en ROMWE-kupong i Norge

Ved å få rabattkuponger for å kjøpe i ROMWE er det mange fordeler som brukerne tjener siden de kan skaffe seg en rekke plagg for mindre enn det du antar. Med en ROMWE-kupong kan du få opptil 50 % rabatt på startprisen som vises i denne kjente dameklærbutikken.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra ROMWE fra Norge?

For å foreta en retur ROMWE må du kontakte kundeservice hvor de vil kommentere instruksjonene i prosessen med det samme, dette trinnet må gjøres innen 60 virkedager etter mottak av pakken, og produktene du skal returnere må være feilfri og ubrukt, vær oppmerksom på at gratis gaveartikler og sluttsalg ikke aksepteres for retur.

Eksklusiv ROMWE-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan motta kuponger når de abonnerer, samt nyte rabattene og rabattene som dette har tilgjengelig. Velkomstkupongen i ROMWE-butikken er 15 % og brukes på den første bestillingen.

ROMWE Norge på sosiale medier

Blant de forskjellige rabattalternativene du kan finne, har du muligheten til å skaffe deg kupongen på opptil 10%, 15% og 205 rabatt ved å bruke en rabattkode.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av ROMWE for kjøpere i Norge

I ROMWE kan du få et stort utvalg av rabatter og rabatter for øyeblikket du kan finne maksimalt 82%.

ROMWE Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere får du 5 % rabatt, i tillegg til å motta e-post med eksklusive tilbud og deres nyeste trender.

Lignende butikker til ROMWE

Det er et stort mangfold av butikker som ligner på ROMWE hvor du kan finne produkter fra kjente designere som du kan lage antrekk etter din smak, du kan også sjekke fraktkostnadene deres, eller tilgjengelige rabatter, noen av disse butikkene er Milanoo, Modlily, Newchic, SHEIN.
        

ROMWE Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday-rabattene feires den fjerde fredagen i november måned, og for ROMWE er det en av de viktigste begivenhetene i løpet av året siden du på grunn av den gode bevegelsen for kjøp, i ROMWE kan få ekstra rabattkuponger opptil 8 %, på samme måte kan du nyte rabattene deres som kan være fra 65 % til 80 % brukt på produktene deres.

Kupong for ROMWE Norge for 11.11

I løpet av salgsferien 11.11 kan du nyte veldig gode og utmerkede kampanjer som ROMWE gir til sine kunder, du kan også få rabatter tilgjengelig fra 40%, som du kan kombinere med deres kampanjer.

Kampanjekuponger fra ROMWE Norge for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​mandag-rabatter for ROMWE er en begivenhet
betydelig siden i løpet av denne dagen er de gode rabattene tilgjengelige for nettkjøp, siden som navnet indikerer er det Cyber ​​​​Monday, det er derfor ROMWE tilbyr opptil 80 % rabatter på kjøpene dine, du kan også nyte ekstra rabatter ved å Ved å abonnere på deres nyhetsbrev som du kan kombinere i kjøpene dine, kan disse rabattene nytes mandagen etter feiringen av Black Friday.
 

ROMWE Norge Kuponger til jul

Julerabatter for ROMWE er veldig spesielle siden du i løpet av juleferien kan få svært gode priser med rabatter som kan være opptil 50 % slik at du kan glede deg over å gjøre innkjøpene til julens premierer.

ROMWE mobilapplikasjon for iPhone og Android

ROMWE tilbyr sine kunder muligheten til å laste ned mobilapplikasjonen som er tilgjengelig for Android og iPhone, hvorfra du kan gjøre kjøpene dine raskt og enkelt.

Kjente merker selges i ROMWE-butikken

I ROMWE tilsvarer produktene deres eget merke, design og produksjon.

 

 

Tilbyr ROMWE gratis frakt til Norge?

I ROMWE kan du få helt gratis frakt, men for dette må du foreta et kjøp lik eller større enn € 49. Dette minimumsbeløpet for gratis frakt kan variere avhengig av destinasjonslandet den skal sendes til.

Kan jeg betale i ROMWE med PayPal?

I ROMWE kan du foreta betalingen av varene dine gjennom PayPals digitale lommebok, noe som gjøres enkelt, trygt og pålitelig. Andre aksepterte betalingsmetoder er de som gjøres med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i ROMWE?

For å skrive rabattkupongen i ROMWE er det en enkel prosess for dette må du først velge produktene du vil ta, deretter gå til handleposen din hvor betalingsprosessen starter, her finner du en boks der du må inkludere kupongnummeret du vil bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
ROMWE Rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer hos ROMWE Norge

I løpet av disse dagene får du et viktig utvalg av kampanjekuponger fra ROMWE. Her er de siste ROMWE-kampanjekodene tilgjengelig for våre besøkende:

Opptil 60 % rabatt i den spesielle kategorien rabatter
Begrenset tid! Gratis frakt på bestillinger over $19
Ytterligere 15 % ROMWE-kupong for bestillinger over $ 49 + gratis frakt
Kampanjekode ROMWE med 10 % rabatt på hva som helst
$3 rabatt på bestillinger over $29 med en kampanjekupong
Ekstra 30% rabatt på bestselgende varer
$20 ROMWE-kupong for bestillinger over $105

ROMWE Kupong

Andre lignende butikker