ROMWE Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseGratis frakt på romwe.com29 juli
ForfremmelseGratis express frakt06 juli
Forfremmelse$5 av på romwe.com25 juni
ForfremmelseGode tilbud og gratis frakt på romwe.com30 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

ROMWE gjennomgang

Butikken har etablert seg blant kundenes preferanser ved det unike med produktene den selger, handler om rare modeller, men vakker og passer til de siste motetrendene. Dessuten er kvaliteten på produktene garantert av de tusenvis av fornøyde kunder, hvis mening du kan finne gjennom titalls sider med anmeldelser av butikken. Kvaliteten og utseendet på produktene blir godt vektlagt gjennom bildene som ble brukt i presentasjonen av produktene. Klærne her passer både til spesielle anledninger, der det er behov for et elegant antrekk, så vel som for hverdagen, der de uformelle og til og med sportsantrekkene passer. Et mindre hyggelig aspekt i shoppingopplevelsen i denne butikken er at du må betale en ekstra avgift for de returnerte produktene, hvis de ikke takker for deg eller ikke passer til din størrelse.

Nyttig informasjon om ROMWE

Produktene kan transporteres gratis, i henhold til 2 leveringsmetoder, med en leveringstid på 3-7 dager eller 7-15 dager. Den totale verdien av ordren må være henholdsvis 129 dollar og $ 89 for å kunne dra fordel av å unngå frakt. Ellers må du betale en ekstra kostnad på $ 4,99 eller $ 12,99, avhengig av hvilken leveringsmetode du har valgt. Butikken tilbyr sine kunder en sjenerøs returpolicy, som aksepterer å motta produktene tilbake innen 60 dager etter mottakelse av dem.

Å være en nettbutikk, skjer betalingen på samme måte, uten å kunne bruke en kontant betalingsmetode. Dermed godtas kredittkort Visa, MasterCard, Discover og JCB.

Info om hvordan du bruker en ROMWE kampanjekode

En ROMWE-kupongkode kan bare brukes én gang, og er gyldig for en enkelt ordre. Det må legges inn i den spesielle delen av kjøpssiden, der rabattverdien vil bli beregnet og brukt. Fra dette øyeblikk trenger du ikke å gjøre noen ytterligere tiltak, fordi prosessen er automatisert og du får vist den endelige prisen som skal betales.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
29 september 2021

Andre lignende butikker