Remitly Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
Forfremmelseremitly.com kupong: USD20 rabatt se freind13 september
ForfremmelseUSD30 rabatt første USD100 overføring på remitly.com17 september
Forfremmelseremitly.com USD20 promo første overføring12 september

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva REMITLY selger Norge

REMITLY ble grunnlagt av Matt Oppenheimer, dets direktør og medgründer, som siden 2011 har hatt et arbeidsteam som har som hovedmål å kunne transformere livene til migranter og deres familier som sender penger til alle land i verden, dette takket være fokuset på å endre verden av pengeoverføringer gjennom en raskere digital tjeneste som tilbyr reduserte priser.

REMITLY, gjennom sin digitale utvekslingstjeneste, har til hensikt å beskytte kundenes penger og at de kommer frem på den raskeste, mest effektive, transparente måten og med lave priser, som tilfredsstiller våre kunder, denne sendingsprosessen kan gjøre dem fra din mobil telefon uansett hvor du er, og den kan nå reisemålet ditt raskt eller billig, samt gjennom overføring, kontanter eller kort til banken eller byttehuset som kunden ønsker på tidspunktet for transaksjonen til et av de 100 mottakerlandene fra 17 tilgjengelige senderland.

Hos REMITLY trenger kundene dine bare å registrere seg og starte utvekslingsprosessen, noe de kan gjøre fra appen eller fra nettplattformen.

Hvordan REMITLY sender programvaren

Overføringer gjort gjennom REMITLY leveres gjennom hovedbankene etablert fra nettet eller appen, gjennom debet- eller kredittkort, bankoverføringer eller kontanter.

Hvilke rabatter tilbyr REMITLY Norge?

For øyeblikket har REMITLY ingen tilgjengelige rabatter.

Betalingsmetoder hos REMITLY Norge

I REMITLY kan du foreta betaling av valutaoverføringer gjennom de viktigste debet- og kredittkortene som Visa og MasterCard, i noen land er det akseptert å gjøre det fra Klarna, bankoverføringer, iDeal, passbooks, SEPA-overføringer.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra REMITLY?

Leveringstiden på vekslingsvalutaene i REMITLY kan variere på grunn av flere faktorer, hvorav en er leveringslandet, andre faktorer tilsvarer ekspressfraktmetoden som tar bare noen få minutter og den økonomiske fraktmetoden som kan ta mellom kl. 3 til 5 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på REMITLY Norge

For REMITLY Norge er disse kupongene og kampanjetilbudene for øyeblikket tilgjengelige:

$20 rabattkupong på minimum pengeoverføring på $100 med REMITLY
Verv en venn REMITLY og du vil motta en bonus i form av en kupong
$20 rabatt på første forsendelse med REMITLY
REMITLY Kampanjekode $20 for abonnement på nyhetsbrev
$20 kampanjekode REMITLY

REMITLY Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på REMITLY kan du gjøre det fra en tilgjengelig nettprat, eller hvis du foretrekker det ved å ringe 8446040924 gratis eller 18446040924

Fordeler med å bruke en REMITLY-kupong i Norge

Hos REMITLY har kundene fordelen av å skaffe seg tilbudskoder som leveres med mål og formål å kunne glede seg over å sende overføringer som betaler mindre enn det som forventes i valutakursen.

Hvordan kan jeg returnere eller kansellere et REMITLY-program?

For å kansellere eller slette REMITLY-kontoen din, må kunden kontakte kundeservice, siden denne prosessen vil bli utført direkte av REMITLY-teamet.

Eksklusiv REMITLY-kupong for nye kjøpere i Norge

På REMITLY mottar dine nye kunder eksklusive overføringstilbud, som de kan finne i e-posten deres gjennom lave valutakurser. REMITLY-kupongen for nye kunder gir en rabatt på $20 på overføringer på minst $100.

REMITLY Norge i sosiale nettverk

REMITLY har svært nyttig informasjon på de sosiale nettverkssidene og de siste kampanjekodene publiseres med jevne mellomrom.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av REMITLY for kjøpere i Norge

Den maksimale rabatten som REMITLY tilbyr i dag er i form av en kampanjekode for registrering med e-postadressen, og det gir en rabatt på $20.

REMITLY Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

På REMITLY, når du abonnerer på nyhetsbrevet ditt, får kundene dine nyhetsbrev med nyhetene dine, samt tilbudskoder, priser og kampanjekunngjøringer, blant annet. REMITLY kampanjekode for de som abonnerer på nyhetsbrevet i dag tilbyr $20 rabatt på overføringer på minst $100

Programmer som ligner på REMITLY

På nettplattformen kan kundene finne noen butikker som ligner på REMITLY som kan presentere den samme tjenesten, som de kan verifisere og sammenligne sine rentesatser eller leveringsland med blant annet, noen av disse butikkene kan være Moneygram .com, TransferGo .com, Riamoneytransfer.com
        

REMITLY Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

På en salgsferie kjent som Black Friday på REMITLY kan kundene dine nyte noen svært lave priser som er tilgjengelige for denne dagen, som kan være så lave som 1,50 %.

Kupong for REMITLY Norge for 11.11

Det er noen flotte 11/11-salgsferiekampanjer tilgjengelig på REMITLY, i tillegg til fantastiske priser som kan nå så høyt som 1 %.

REMITLY Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

For Cyber ​​​​Monday-salgsferien på REMITLY som er en av de viktigste med veldig gode og veldig lave priser på opptil 1,70%.
 

REMITLY Norge Kuponger til jul

I desember måned i REMITLY kan du få noen dager som du kan få forskjellige og veldig gode kurser som du kan dra nytte av og nyte for valutaveksling, disse kursene kan være opptil 1,40%.

REMITLY mobilapplikasjon for iPhone og Android

REMITLY har en mobilapplikasjon tilgjengelig for iPhone og Android hvorfra du kan gjøre transaksjoner raskt, enkelt og trygt.

Programvare kjent for salg på REMITLY-nettstedet

Produktene levert i REMITLY samsvarer med dets eget merke.

 

 

Tilbyr REMITLY gratis frakt?

Forsendelser gjort gjennom REMITLY er ikke gratis siden det må betales en rentesats for hver transaksjon som foretas.

Kan jeg betale i REMITLY med PayPal?

I REMITLY er det ikke mulig å foreta overføringer gjennom PayPal.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i REMITLY?

REMITLY tilbyr sine kunder tilbudskoder slik at de kan søke på tidspunktet for overføringene sine, noe de kan gjøre fra appen eller fra nettet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
Remitly Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos REMITLY Norge

De beste rabattkupongene og kampanjetilbudene for REMITLY i den siste perioden er presentert i radene nedenfor:

$20 rabattkupong på en minimum pengeoverføring på $100 med REMITLY
Verv en venn REMITLY og du vil motta en bonus i form av en kupong
$20 rabatt på første forsendelse med REMITLY
REMITLY Kampanjekode $20 for abonnement på nyhetsbrev
$20 kampanjekode REMITLY

Remitly Kupong

Andre lignende butikker