TransferGo Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongTransferGO.com EUR20 kupongkode første overføring24 november
kupongNyt ekstra 60% kampanjekode på TransferGO.com09 november
kupongGratis første to overføringer kampanjekode på TransferGO.com31 oktober
kupongFå 22 euro rabatt i pengeoverføringsgebyrer med TransferGo.com28 desember

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva er TransferGo

TransferGo er et internasjonalt pengeoverføringsselskap grunnlagt i 2012, og tilbyr en rekke mulige pengeoverføringstjenester uten overdrevne bankgebyrer. Dette raskt voksende selskapet betjener for tiden 22 valutaer i 47 land og fortsetter å ha kontorer over hele Europa, inkludert London, Vilnius, Berlin, Istanbul og Warszawa. Ved å utføre både personlige og forretningsmessige bankoverføringer på en konto-til-konto digital modell, skiller TransferGo seg ut for å tilby høykvalitets pengeoverføringer med hastighet, enkelhet og utmerket verdi.

Noen av landene hvor TransferGo ankommer er: Australia, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Canada, Kina, Kroatia, Tsjekkia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Hellas, India, Irland, Israel, Italia, Japan, Kenya, Malta, Portugal, Polen, Qatar, Russland, Romania, Nepal, Norge, Spania, Sverige, USA, blant andre.

Hva er trinnene for å foreta en forsendelse med TransferGo?

Først må du legge inn mottakerens informasjon og beløpet du ønsker å sende; hvis betalingen er lokal kan du foreta en lokal bankoverføring eller bruke et debetkort (for betalinger opp til £ 1000, når de mottar betalingen din, vil pengene nå den andre enden i løpet av få timer.

Den generelle leveringstiden til hoveddestinasjonslandene er: neste virkedag etter mottak av innskuddet; den billigste leveringen vil ta opptil 3 virkedager fra det øyeblikket de mottar innskuddet, de har også raske leveringsalternativer som kan leveres på mindre enn 30 minutter, avhengig av hvilket land innskuddet ditt kommer fra.

Du bør huske på at i noen destinasjonsland er TransferGo-tjenester begrenset, dette betyr at leveringstiden tar opptil 1 virkedag lenger enn i hovedlandene. Begrensede tjenesteland er: USA, Australia, Bulgaria, Canada, Sveits, Tsjekkia, Hong Kong, Israel, Norge, Sør-Afrika, blant andre.

Hvordan sjekke status for overføringen med TransferGo?

For å sjekke status på overføringen din, må du gå til fanen "Overføringer" og alle overføringer deles inn i to grupper: "Venter" og "Fullført". Fanen «Venter» har to alternativer: Venter på betaling: som betyr at de ikke har mottatt pengene ennå. Nettbankbetalinger kan ta en hel virkedag før de kommer frem. Kortbetalinger bør bare ta noen få minutter.
Og den andre er den som sier Penger mottatt: som indikerer at de allerede har mottatt pengene dine og behandler betalingen; og til slutt etter at de har sendt pengene til mottakeren vil betalingsstatusen endres til "Fullført".

Betalingsmetoder i TransferGo

For å sende penger gjennom TransferGo-tjenesten trenger du et VISA- eller MASTERCARD-bankkort eller en bankkonto.
  
 

Hvor lang tid tar det før pengene sendt gjennom TransferGo kommer?

I TRANSFERGO, når betalingen din er mottatt, vil den ankomme destinasjonen ved å velge leveringstiden som kan være rask levering på bare 30 minutter, samt du kan også velge den økonomiske leveringen som kan ta opptil 3 virkedager og som leveringsstandard virkedagen etter innskuddet ditt, kan du til og med gjøre det i helgene.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på TransferGo

Følgende TransferGo kampanjekoder er tilgjengelige for øyeblikket

 • Kampanjekode 12 euro rabatt
 • 10 £ rabattkupong på første bestilling
 • Rabattkupong på 12 USD for overføringer
 • Cashback € 12 for pengeoverføringer
 • Kampanjekupong € 12 rabatt provisjon

TransferGo kundeservice

For å kontakte kundeservice på TransferGo kan du gjøre det ved å sende en e-post til hello@TRANSFERGO.ocm fra mandag til fredag ​​fra 07:00 til 16:00 unntatt helligdager og helger, vanligvis vil du få svar om én time Du kan også gjøre det på telefon til følgende numre for engelsk +441392694030, litauisk +441183100891, polsk +48222639298, rumensk +441158243082, latvisk +4413298010303, russisk +5240 ukrainsk, 34825801030, 3413298010303, russisk +5240 ukrainsk, 3413298010303, 3413298010303, 3413298010303, 3413298010303, 341324 ukrainsk.

Fordeler med å bruke en TransferGo-kupong

Å få rabattkuponger som skal brukes i TransferGo har sine fordeler siden du kan få tilbudet om å kunne sende mer penger enn du trodde. På denne måten vil du ved å bruke en kampanjekupong fra TransferGo få en rabatt på € 12 på verdien av pengeoverføringsgebyrer.

Hvordan kansellere en pengeoverføring gjennom TransferGo

For å kansellere en bestilling må du kontakte kundeservice siden du ikke vil kunne kansellere en forsendelse når pengene allerede er på TransferGo-kontoen, nå, hvis du vil kansellere overføringen som pågår, må du bare velge bestillingen du ønsker å kansellere, klikker du øverst til høyre i den aktive bestillingen og med X-en kanselleres den.

Eksklusiv kupong for nye TransferGo-kunder

Nye kunder i TransferGo kan nyte alternativene den tilbyr fra sin plattform. For øyeblikket tilbys derfor en TransferGo-kupong for nye kunder med en rabatt på 10 euro på verdien av pengeoverføringsgebyrene.

TransferGo Norge på sosiale medier

I sosiale nettverk kan du få nyheter og eksklusive kuponger fra TransferGo som i stor grad reduserer verdien av overføringsgebyrer. Vi anbefaler at du tar en titt på følgende sosiale nettverk.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av TransferGo for sine kunder i Norge

Den maksimale rabatten som tilbys av en TransferGo-kupong for sine kunder er 12 euro (eller tilsvarende i den lokale valutaen som pengeoverføringsbetalingen utføres i).

Kupong fra TransferGo Norge for abonnement på nyhetsbrev

Kampanjekoden for TransferGo for de som abonnerer på nyhetsbrevet er 12 euro, et beløp som trekkes fra verdien av pengeoverføringsgebyrene.

Pengeoverføringstjenester som ligner på TransferGo

Det er sider som ligner på TransferGo hvor du kan gjøre overføringer mellom landene i EU, disse er Paysend, REVOLUT og WISE.COM.
                                                          
 

Kuponger fra TransferGo Norge for BLACK FRIDAY

Fra Black Friday kan du motta penger med TransferGo ved å bruke kupongen som gir deg en rabatt på 12 euro på verdien av pengeoverføringsgebyrene.

Kupong for TransferGo Norge for 11.11

TransferGo-kupongen for 11.11 er verdt 12 euro og tilbys som en rabatt når du sender penger.

Kampanjekuponger fra TransferGo Norge for Cyber ​​​​Monday

Fra CYBER MONDAY kan du sende penger til de som skyter nå med de laveste provisjonene! Eller rettere sagt, selv uten provisjoner. Dette er fordi TransferGo tilbyr deg en kupong på 12 euro, en verdi som vil bli trukket fra verdien av fraktprovisjonen.
 
 

Kuponger fra TransferGo Norge til jul

Til høytiden kan du sende penger til dine kjære med et overføringsgebyr lik null! Dette skyldes TransferGo som tilbyr muligheten til å bruke en kupong som reduserer verdien av provisjonen for å sende penger med 12 euro.

TransferGo mobilapplikasjon for iPhone og Android

I TRANSFERGO kan du laste ned mobilapplikasjonen som er tilgjengelig for iPhone fra App Store og for Android gjennom Google Play, fra applikasjonen kan du foreta en superrask overføring og motta på 30 minutter.

Liste over land hvor penger kan sendes med TransferGo

Her er listen over land hvor du kan sende penger med overføringstjenesten TransferGo. Vær oppmerksom på at denne listen kan fylles ut når som helst med nye land og territorier som penger kan sendes til.

Australia, Østerrike, Bahrain, Bangladesh, Belgia, Bulgaria, Canada, Kina, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Ghana, Hellas, Hong Kong, Ungarn, Island, India, Indonesia, Irland, Israel, Italia, Japan, Kenya, Kuwait, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Martinique, Norge, Monaco, Nepal, Nederland, New Zealand, Nigeria, Norge, Oman, Pakistan, Filippinene, Polen, Portugal, Qatar, Reunion , Romania og Russland.

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på TransferGo?

Kampanjekupongen eller TransferGo henvisningskoden er skrevet i boksen dedikert til den når du oppretter en ny konto for å sende penger.

Kan jeg betale på TransferGo med PayPal?

I TransferGo brukes ikke PayPal, siden det kun utfører overføringer for banker og innbyggere i EU, hvorav du kansellerer en provisjon avhengig av tidspunktet og beløpet som skal overføres.

Tilbyr TransferGo gratis pengeoverføringer?

I TransferGo har den ikke gratis frakt siden når du foretar en pengeoverføring må du kansellere en konverteringsrate som går fra 0 til 2,2 % og fraktkostnadene varierer som om de tilsvarer dagen etter at de er fra 0 til a. £ 99 og for raske leveranser avhenger det av beløpet som skal overføres. Uansett, ved å bruke en TransferGo henvisningskode, får du en rabatt på 12 euro på provisjonsbetalingen, noe som betyr at ja, du kan sende penger med null provisjon.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024

Kampanjer og spesialkuponger hos TransferGo Norge

Her er noen av de siste kupongene og kampanjetilbudene for TransferGo nedenfor:

 • Kampanjekode 12 euro rabatt
 • 10 £ rabattkupong på første bestilling
 • Rabattkupong på 12 USD for overføringer
 • Cashback € 12 for pengeoverføringer
 • Kampanjekupong € 12 rabatt provisjon

Andre lignende butikker