TransferGOKupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong£10 TRANSFERGO Gave for deg med denne rabattkoden10 Kan
kupong€11 TRANSFERGO markedsføringskupongen hvis du sender penger nå15 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

TransferGo gjennomgang

Programmet har også fordeler av en mobilapplikasjon, tilgjengelig for både Android og iOS, som lar deg få tilgang til dataene dine, overføre historie, favorittkontoer, konverteringsfrekvenser, samt annen nyttig informasjon og funksjoner. Applikasjonen har en positiv score på 9,6 på Trustpilot, som attesterer både kvaliteten på tjenestene, så vel som deres effektivitet og sikkerhet, som også er 100% garantert, gjennom betalingsinstitusjonene FCA og HMRC. Applikasjonen har en meny som lar deg velge landet pengene går fra, samt deres destinasjon, datoen for mottak av pengene, samt konverteringsfrekvensen for gjeldende valutakurs.

Nyttig informasjon om TransferGo

Selv om dette er en applikasjon der tjenestene utføres på digitalt nivå, er det fortsatt nødvendig å betale et transportgebyr for pengeoverføringstjenestene. Dette avviker avhengig av "valgt leveringsmetode" som kan være den neste dagen eller de neste 30 minuttene. Det er også muligheten for gratis levering, som kan ta opptil 3-4 virkedager. Analysene viser at ved å gjøre internasjonale overføringer gjennom denne applikasjonen kan du dra nytte av besparelser på opptil 90%. Representantene for applikasjonen gjør kontinuerlig innsats for å sikre lavest konverteringskurs og konkurransedyktige valutakurser. Hvis du har problemer eller trenger å bli veiledet i overføringsprosessen, kan du ringe kundeservice, tilgjengelig 24/7.

Info om hvordan du bruker en TransferGo kupongkode?

Kupongkodene som er kjøpt fra andre spesialiserte nettsteder, kan kopieres og legges inn på applikasjonens utsjekkingsside. Hvis koden er gyldig, blir dens diskonteringsverdi brukt automatisk og du vil bli varslet om den endelige transaksjonsprisen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker