BjornBorg Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKupongkode på BjornBorg.com: 20% rabatt på hele nettstedet12 Kan
ForfremmelseBjornBorg.com 10% kupong nyhetsbrev14 Kan
kupongTa 20% kupongkode på BjornBorg.com sitewide16 april

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

 Hva Björn Borg selger

Björn Borg er grunnlagt i Stockholm, i navnet til den tidligere tennisspilleren Bjørn Borg, som er hoveddesigneren av artiklene hans Rdhdi Heintz, denne butikken starter med sportsklær, men år senere føler de ønsket om å utdype og vokse, så de lanserer undertøyskolleksjonen som er laget med livlige og eksplosive utskrifter som blir pionerer og trend for den tiden.

Björn Borg har produkter til salg for menn, kvinner og barn der du kan finne undertøy, jakker, gensere, gensere, t-skjorter, topper, sportsbh-er, sokker, bukser, shorts, skjørt, kjoler, boksershorts, badedrakter, joggesko, sandaler, vesker, skuldervesker, ryggsekker, toalettmapper, hatter, luer, luer.

Hvordan sender Björn Borg bestillinger?

Björn Borg leverer sine produkter gjennom logistikkselskapene DHL og UPS.

Hvilke rabatter tilbyr Björn Borg?

Rabattene som tilbys av Björn Borg er:

50% rabatt på utvalgte produkter og varer

25 % rabatt på barneartikler

40% rabatt på utvalgte herre- og dameprodukter.

Betalingsmåter på Björn Borg

Betalingsmåter som aksepteres ved kjøp på Björn Borg er debet- og kredittkort utstedt av Visa og MasterCard, samt via PayPal, Direct Payment eller via Klarna.

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra Björn Borg?

Den estimerte leveringstiden for produkter bestilt fra Björn Borg kan ta mellom 3 og 10 virkedager før de når destinasjonen.

Rabattkuponger som for øyeblikket er tilgjengelige på Björn Borg

Rabattkuponger for øyeblikket tilgjengelig på Björn Borg:

10% rabatt på alle bestillinger med koden INKSALE10.

20% rabatt på utvalgte produkter ved bruk av koden INKSALE20.

15% rabatt på alle bestillinger ved bruk av koden INKSALE15

Björn Borg kundeservice

Kundeservicen tilgjengelig fra Björn Borg er via kontaktskjema eller online chat.

Fordeler med å bruke en Björn Borg kupong

For Björn Borg-kunder er fordelen med å bruke en rabattkupong hovedsakelig besparelsene som kundene får ved å bruke den på sine kjøp, denne besparelsen gjør at de kan ta med seg et annet plagg.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Björn Borg?

For å returnere i Björn Borg har kundene en estimert tid på 90 virkedager når de har mottatt pakken, undertøy og badetøy er ikke kvalifisert for retur, produktene må returneres i samme stand som de ble mottatt, online bestillinger kan ikke returneres i fysisk butikk, for denne prosessen må kunden generere din retur fra kontoen din ved å registrere bestillingsnummeret ditt og følge instruksjonene for å følge prosessen.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere på Björn Borg

Nye kjøpere av Björn Borg kan bruke 10% rabatt tilgjengelig, men for å kunne bruke denne rabatten må de abonnere på nyhetsbrevet.

Björn Borg på sosiale nettverk

Björn Borg-kunder kan finne alle de siste nyhetene og produktlanseringer, kampanjer og rabatter, samt spesielle kuponger tilgjengelig på sosiale nettverk.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabatt tilbudt av Björn Borg for sine kunder

Som den maksimale rabatten som Björn Borg tilbyr for sine kjøpere, kan de gjøre sine kjøp og dra nytte av 50% rabatt på noen av produktene.

Björn Borg-kupong for abonnement på nyhetsbrev

For folk som abonnerer på Björn Borg-nyhetsbrevet, vil de motta 10% rabatt å bruke på sitt første kjøp, og vil også motta nyhetsbrev som varsler dem om eksklusive tilbud og nyheter.

 Butikker som ligner på Björn Borg

Butikker som ligner på Björn Borg og som kundene kan besøke for å finne lignende produkter, er blant annet Intimissimi.com, Yamamay.com, Calzedonia.com og Oysho.com.

Björn Borg Black Friday-kuponger

Björn Borg-produkter er tilgjengelige for Black Friday-salgsferien med veldig gode spesialtilbud, samt spesielle rabatter på opptil 77%, i tillegg til en 10% kupong i kassen.

 Björn Borg-kuponger for 11.11

I november måned Björn Borg har de beste kampanjene tilgjengelig i sine kategorier der du kan få spesielle rabatter fra 20%, samt salgskuponger fra 50%.

Björn Borg-kuponger for Cyber Monday

Sportsklær- og undertøymerket for hele familien som Björn Borg tilbyr har de beste og største rabattene under den spesielle Cyber Monday-salgsdagen som kan være opptil 80% og deres ekstra kuponger opptil 15%.

Björn Borg julekuponger

I julen har Björn Borg fantastiske spesialtilbud for julegaveshopping å gi i løpet av høytiden, slik at du kan få rabatter fra 20% og oppover, samt utvalgte produkter med kuponger fra 3%.

Björn Borg mobilapplikasjon for IPhone og Android

Det finnes dessverre ingen mobilapplikasjon tilgjengelig for Björn Borg.

 Kjente merker som selges på Björn Borg

Björn Borg har kun egne merkevarer tilgjengelig for salg.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
bjornborg Rabattkoder

 Spesielle kampanjer og kuponger på Björn Borg

Det finnes en rekke spesialtilbud og kuponger på Björn Borg som gjør det mulig for kunder å kjøpe dine produkter, som de kan være fornøyde med ved å kunne spare.

bjornborg Kupong

Andre lignende butikker