Modlily Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseModlily.com kupong: USD36 rabatt nye medlemmer07 juli
ForfremmelseModlily.com promo: gratis frakt bestill OVER USD6930 juni
kupongModlily.com 10% rabattkode25 juni
kupongLagre nå Opp til 25% med denne MODLILY Kupongen04 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva MODLILY selger Norge

MODLILY er en nettbasert klesbutikk basert i Shanghai som tilbyr ikke bare asiatisk mote, men prøver også å tilpasse seg vestlig mote og trender, her tilbyr de gode priser og et stort utvalg av artikler, alt av den nyeste moderne trenden samtidig som de bevarer den gode smaken for en kvinne i alle hennes fasetter som spenner fra husmor til leder, og viser dermed uformelle og morsomme klær som kan være til fester eller møter, fra uformelle antrekk til de mest elegante kjolene som får deg til å se ut som en vakker prinsesse, det beste alt er at du blir lav priser.

I MODLILY kan du finne artiklene etter kategorier som går fra TOPP, ULTRA STØRRELSER, KJOLER, UNDER, SMYKKER og STAY AT HOME og det mest elegante som TREND & BADEDRAKT. Den har også en NY kategori hvor du får faner ETTER DATO, NYE KJOLER, NYE STØRRELSER, NY BADEDRAKT blant annet og det viktigste salgskategorien.

Hvordan MODLILY sender bestillinger til Norge

MODLILY tilbyr en kampanje på siden deres for hurtiglevering. Den inneholder også tre forskjellige fraktformer som er Flat Rate som opererer fra 5 til 2 dager, Standard Shipping fra 5 til 10 dager og Express Shipping som er fra 3 til 8 dager, det er viktig å merke seg at dagene tilsvarer virkedager og at fraktkostnadene varierer avhengig av destinasjonen og vekten på pakken.

Hvilke rabatter tilbyr MODLILY Norge?

MODLILY tilbyr 7% rabatt på ditt første kjøp, du trenger kun å være registrert, for øyeblikket har de sommertilbud som varierer fra 10% til 20% rabatt, den har også 50% rabatt eller halv pris samt spesialtilbud på 34% rabatt i en begrenset periode, alt dette og flere tilbud MODLILY du trenger bare å sjekke plattformen deres.

Betalingsmetoder hos MODLILY Norge

I MODLILY er det nødvendig å være registrert for å foreta kjøpet, og betalingsmåtene de aksepterer er gjennom kredittkort som VISA, MasterCard, American Express samt via din PayPal-konto. Det kan også gjøres av Western Union eller ved bankoverføringer og bankoverføring. Når bestillingen er plassert, sendes en e-post med detaljene for forsendelsen og dens fakturering.
  

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra MODLILY i Norge?

I MODLILY produktet kan ta avhengig av fraktmetoden du velger, en av dem er fast fraktpris som kan ta mellom 17 og 25 virkedager å ankomme, det er standardfrakten som prosessen varierer mellom 9 og 15 virkedager og fremskyndet frakt er mellom 3 og 7 virkedager.

Kuponger tilgjengelig på MODLILY Norge

For øyeblikket har MODLILY et bredt utvalg av rabattkuponger, en av dem er kode: SALE10, og tilbyr opptil 75 % rabatt.

$ 10 rabattkode hvis du registrerer deg med e-postadressen din
Kupong med opptil $30 rabatt
15 % rabattkupong fra MODLILY på alle produkter
Gratis frakt på bestillinger over $69
5 % rabattkupong for nye kunder
20% rabatt på kampanjekoden MODLILY for den nye kolleksjonen
Opptil 80 % rabatt på utvalgte produkter i kampanjen

Kundeservice fra MODLILY Norge

MODLILY gjør tilgjengelig for sine kunder og/eller brukere forskjellige måter å kontakte kundeservice på, en av dem er en nettprat med en tidsplan fra mandag til torsdag, et annet alternativ er å sende en e-post til e-posttjenesten din @ MODLILY, eller direkte på siden deres ved å fylle ut et skjema med en rekke data, inkludert e-posten din, hvor de vil sende deg et svar.

Fordeler med å bruke en MODLILY-kupong i Norge

Å skaffe kuponger for å kjøpe i MODLILY fører til fordeler i kjøpet ditt siden det gir deg muligheten til å velge en rekke plagg i de forskjellige kategoriene med mer og best av alt, bruke mindre på trend- og moteprodukter, enten kjoler for enhver anledning som samt eksklusive smykker.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra MODLILY fra Norge?

For å foreta en retur er det første du må gjøre å kontakte kundeservice hvor de vil kommentere trinnene som skal følges for å starte prosessen med returen, husk at dette må gjøres innen en periode på ikke mer enn 30 virkedager etter mottak av pakken På samme måte skal produktene være i god stand, det vil si uten bruk og uten skader.

Eksklusiv kupong MODLILY for nye kjøpere i Norge

For nye kunder gir MODLILY 7% rabatt, du trenger bare å bruke koden MODLILYNEW, du kan også få 5% på din første bestilling.

MODLILY Norge på sosiale medier

I deres sosiale nettverk kan du for øyeblikket bare finne informasjon av interesse om produktene deres, samt det store utvalget av rabatter du kan få når du kjøper.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av MODLILY for kjøpere i Norge

MODLILY har en rekke rabatter, tilbud og salg som ikke kan gå glipp av produktene sine, for øyeblikket kan du finne en maksimal rabatt på 75%.

Kupong fra MODLILY Norge for abonnement på nyhetsbrev

MODLILY, når du abonnerer, gir det deg 7% rabatt for din første bestilling, i tillegg til å motta informasjon om nyheter, samt tilgjengelige tilbud og kampanjer.

Lignende butikker til MODLILY

Hvis du foretrekker det, kan du besøke andre butikker som ligner på MODLILY, der du kan finne noen produkter du kan kombinere og lage antrekk etter din smak, du kan også se gjennom og sammenligne fraktmetodene deres, eller tilgjengelige rabatter, noen av disse butikkene du kan besøke er Newchic, Netaporter, LightInTheBox.
                                                          

MODLILY Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

MODLILY tilbyr Black Friday-rabatter på opptil 70 % på tusenvis av produktene sine, samt ekstra rabattkuponger på opptil 15 %. Muligheter du ikke kan gå glipp av siden den har årets beste priser.

Kupong for MODLILY Norge for 11.11

For MODLILY kan du se rabattene 11.11 i november måned, som du kan finne i tillegg til deres rabatter på 65% tilgjengelig, og du kan også finne veldig gode 2x1-kampanjer brukt på produktene deres.

Kampanjekuponger fra MODLILY Norge for Cyber ​​​​Monday

MODLILY tilbyr for Cyber ​​​​Monday-ferien flotte rabatter på opptil 70% på et bredt utvalg av produktene, du kan også nyte deres ekstra rabattkuponger på opptil 10%. Som du ikke kan gå glipp av siden den har utmerkede priser på produktene sine.
 

MODLILY Norge Kuponger til jul

I MODLILY feires julerabattene i løpet av desember måned, for dette utarbeider MODLILY svært gode rabatter på produktene sine som lar kundene nyte og ha med seg et stort utvalg takket være rabattene på 65 %.

MODLILY mobilapplikasjon for iPhone og Android

MODLILY tilbyr sine kunder å kunne glede seg over mobilapplikasjonen som er tilgjengelig for Android og iPhone, hvorfra de kan gjøre sine kjøp.

Kjente merker selges i MODLILY-butikken

Alle produktene som tilbys i MODLILY nettbutikk samsvarer med dets eget merke.

 

 

Kan jeg betale i MODLILY med PayPal?

I MODLILY kan du foreta betalingen for kjøp av produktene dine gjennom PayPals digitale plattform som gjøres på en enkel, sikker og pålitelig måte, andre aksepterte betalingsmetoder er de som gjøres via kredittkort som Visa, MasterCard, Discover, JCB, American Express, eller gjennom After Pay, Clear Pay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i MODLILY?

For å skrive rabattkupongen i MODLILY må du først velge produktene du ønsker å kjøpe, etter dette må du gå til handlekurven din hvor du starter betalingsprosessen, her finner du en boks øverst til høyre på siden i Du må inkludere kupongnummeret du vil bruke.

Tilbyr MODLILY gratis frakt til Norge?

I MODLILY kan du glede deg over å motta levering av kjøpet av produktene dine helt gratis, men for å nyte denne kampanjen må du foreta et kjøp lik eller større enn $ 109

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
Modlily Rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer på MODLILY Norge

MODLILY har veldig gode priser på kolleksjonene sine, men som vi har vært vant til en stund kan du ved hjelp av rabattkuponger og kampanjetilbud få en veldig god pris. Her er de siste kampanjekodene fra MODLILY:

$ 10 rabattkode hvis du registrerer deg med e-postadressen din
Kupong med opptil $30 rabatt
15 % rabattkupong fra MODLILY på alle produkter
Gratis frakt på bestillinger over $69
5 % rabattkupong for nye kunder
20% rabatt på kampanjekoden MODLILY for den nye kolleksjonen
Opptil 80 % rabatt på utvalgte produkter i kampanjen

Modlily Kupong

Andre lignende butikker