YOINSKupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongFår nå 20% rabatt på YOINS. Gyldig for bestillinger over $65 verdi15 juli
kupongFå nå $6 rabatt med denne koden for YOINS.com04 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

YOINS gjennomgang

Butikken tilbyr alle produktene som enhver kvinne, uansett alder, trenger i den varme årstiden. Fra topper av materialer fra det mest kvalitative og fine, til skjørt, kjoler og badedrakter i en rekke modeller, farger og jevn størrelser. Mange kunder foretrekker denne nettbutikken for shopping i sjøferier og eksotiske destinasjoner. Selv om stilen til produktene kan beskrives som noe uformell, kan du her finne elegante antrekk, som du kan berike med tilbehør og skape et misunnelsesverdig utseende for enhver spesiell begivenhet du deltar på. En annen hyggelig overraskelse som denne butikken tilbyr sine kunder er produktkategorien "plus size", som åpner for nye muligheter for å kjøpe ekstraordinære produkter, for et bredt spekter av publikum. Prisene, som allerede ligger under markedets vanlige, kan senkes enda mer, både ved å bruke en kupongkode, så vel som ved å kombinere den med andre kampanjer som er tilgjengelige på nettstedet.

Nyttig informasjon om YOINS

Du kan velge en av de to leveringsmetodene som er tilgjengelige på nettstedet for å motta produktene: Standard (7-16 virkedager) eller Express, på 3-8 dager. Begge leveringsmetoder er gratis, hvis minimumsbeløpet på $ 50 er nådd, ellers må du betale et ekstra leveringsgebyr på henholdsvis $ 5,99 og $ 6,99. Butikkens returpolicy er 30 dager, starter med datoen du mottok produktet. Betaling kan gjøres online, med flere alternativer for visse land som tillater kontant betaling. Men generelt trenger du et debet- eller kredittkort utstedt av Visa, Maestro, MasterCard eller American Express. Du kan også betale med Paypal, Discover eller Aura.

Info om hvordan du bruker en YOINS kupongkode

Enhver kupongkode kan kopieres og legges inn i en spesiell del av nettstedet. Dette finner du på utsjekkingssiden, og etter validering blir rabattverdien brukt automatisk.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker