YOINSKupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongYOINS.com USD25 rabatt kode for OVER USD14009 juni
ForfremmelsePromo for YOINS.com: gratis frakt bestill OVER USD7010 mars
kupongYOINS.com USD9 rabatt kode for OVER USD8017 Kan
kupongFår nå 20% rabatt på YOINS. Gyldig for bestillinger over $65 verdi15 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

 

Hva YOINS selger Norge

YOINS ble grunnlagt i 2014 og er en nettbutikk opprettet med inspirasjon for å skape nye utseender som uttrykker personligheten og stilen til brukeren, og tilbyr komfort og allsidighet med moteriktige og kvalitetsklær, noe som gjør det tilgjengelig for alle. YOINS er tilgjengelig på flere språk for større bekvemmelighet og bedre søk for brukerne.

YOINS har tre kategorier som er KVINNER, i denne kategorien får du klær, intime kjoler hvor du kan velge etter mønster som går fra prikker, striper, leopard, tropisk, samt en seksjon med badedrakter og tilbehør som kan være armbånd, ringer, øredobber og ankelbånd som kan lages i sølv og gull, samt et stort utvalg av fottøy, i MAN kategorien får du klær av typen T-skjorte, bukser, natttøy samt trend i fritidsdresser, sportsdresser og finner til slutt CURVE + PLUS-kategorien som har casual, sexy, elegante og executive kjoler til kontor, galla for kveldsfester blant annet, du kan også finne bukser, jumpsuits, badedrakter og mer.

Hvordan YOINS sender bestillinger til Norge

YOINS sendes gratis over hele verden hvis bestillingen din er over $ 79, noen av selskapene den jobber med er UPI, EMS og DHL og tilbyr to forsendelsesmetoder, for eksempel Standard Tracking Shipping som tar 7 til 16 dager og Express Shipping fra 5 til 8 dager. Det er viktig å merke seg at de tilsvarer virkedager.

Hvilke rabatter tilbyr YOINS Norge?

YOINS har en spesialtilbud-fane med opptil 20 % rabatt, på samme måte får du en seksjon for ryddesalg hvor du finner varene etter kategorier som er tilgjengelige 7 dager i uken og 24 timer i døgnet, men som har et begrenset lager.

Betalingsmetoder hos YOINS Norge

PÅ YOINS kan du betale med debet- og kredittkortene dine Visa, MasterCard, Diners Club, American Express, Discover, så jævla bra gjennom PayPal-kontoen din. På samme måte aksepterer den kun postoppkrav for Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater.
  

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra YOINS i Norge?

I YOINS kan du få to leveringsmetoder for produktene dine som kan variere leveringstiden, samt destinasjonen der den går mellom dem er standard sporingsforsendelse som kan variere mellom 12 og 55 virkedager. og ekspressfrakt mellom 5 og 8 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på YOINS Norge

YOINS tilbyr for tiden en rekke rabattkuponger på 10 %, 20 % og opptil 25 %, tatt i betraktning skolestartsesongen.

20 % rabattkupong for iPhone-tilbehør
Opptil 50 % rabatt på reparasjonssett for mobiltelefoner
Begrenset tilbud: 50 % rabatt på Mobile Reservedeler
Opptil 30 % rabatt på nettbrett og bærbare datamaskiner
Rabatt: opptil 75 % på mobildeksler
Kampanjekode med 20 % rabatt på smarttelefoner

YOINS Norge Kundeservice

YOINS tilbyr flere måter å kontakte kundeservice mellom dem, du kan gjøre det gjennom Facebook Messenger, også fra deres online chat som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, i tillegg til å fylle ut et skjema på kontoen din , En annen måte er å ringe nummeret 0013235701860 fra mandag til lørdag, eller ved å sende en e-post til YOINSservice@oficial.com

Fordeler med å bruke en YOINS-kupong i Norge

Å skaffe kuponger i YOINS kan være tilfredsstillende for brukerne siden de kan kjøpe flere varer enn de forventet, og det beste av alt er å bruke mindre enn de antok, å ha som en belønning for å kjøpe klær i alle deres stiler, merker og kategorier.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra YOINS fra Norge?

For å foreta returer på YOINS, er det første du bør gjøre å kontakte kundeservice, hvor du vil motta alle trinnene du skal følge for returprosessen, dette må gjøres innen en periode på ikke mer enn 30 virkedager, og du må ha så snart at varene ikke må brukes, og må ha etikettene med strekkoden intakt.

Eksklusiv YOINS-kupong for nye kjøpere i Norge

YOINS gir sine nye kunder 10 % på den første bestillingen, i tillegg til kampanjene og tilbudene de har tilgjengelig.

YOINS Norge på sosiale medier

YOINS gir sine brukere 15 % rabatt ved å bruke APP15-koden, de trenger bare å laste ned appen fra Google Play og/eller App Store, du kan også velge kupongene du kan finne fra deres sosiale nettverk ved å bruke IG15-kodene for en 15 % rabattkupong eller kode IG20 for en 20 % rabattkupong

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av YOINS for kjøpere i Norge

I YOINS kan du finne et uendelig utvalg av rabatter, tilbud og kampanjer i alle kategoriene og alle artiklene, som for øyeblikket viser maksimalt 80 % rabatt.

YOINS Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

YOINS gir sine nye abonnenter en rabattkupong på 10 %, i tillegg til varslene du kan motta angående oppdateringer om trender, tilbud og kampanjer.

Butikker som ligner på YOINS

YOINS er en motebutikk som har flotte klesmodeller, men noen ganger passer ikke størrelsen eller du vil kjøpe noe annet. Derfor lister vi her 5 av de mest populære motebutikkene som ligner på YOINS: ZAFUL, SHEIN, ROTITA, NEWCHIC og FOREVER21.
        

YOINS Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

YOINS klessalg på Black Friday er årets største: opptil 80 % rabatt på hundrevis av modeller. I tillegg får du også YOINS-kuponger for motevarer som ikke er med i den spesielle kampanjen og som gir opptil 20 % rabatt.

Kupong for YOINS Norge for 11.11

I år, for 11. november, har YOINS utarbeidet et utvalg moteartikler som har spesialpriser. Rabatter på 10 %, 15 % og 20 % basert på rabattkuponger og kampanjetilbud med opptil 66 % rabatt!

Kampanjekuponger fra YOINS Norge for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday har nettopp kommet og rabatter er også tilgjengelig her igjen på YOINS. Kampanjekampanjen YOINS Cyber ​​​​Monday gir rabatter på opptil 70 % og kampanjekuponger med $9, $25 og $35 rabatt, avhengig av verdien av kjøpene.
 

YOINS Norge Kuponger til jul

Til jul skjer årets største salg i YOINS-butikken. For i år kommer YOINS rabattkuponger til jul med rabatter mellom $7 og $40! I tillegg er spesialutvalget av moteartikler til julekampanjen priset opptil 82 % lavere.

YOINS mobilapplikasjon for iPhone og Android

Ja, YOINS har en mobilapplikasjon for sine kunder, både for iPhone, iPad og for enheter med ANDROID-operativsystem. I tillegg, ved å bruke YOINS mobilapplikasjonen kan du dra fordel av spesialrabatter og eksklusive kuponger.

Kjente merker selges i YOINS-butikken

YOINS er i seg selv et internasjonalt kjent merke, så alle moteproduktene som selges i denne nettbutikken er under dets eget merke YOINS

 

 

Tilbyr YOINS gratis frakt til Norge?

Ja, YOINS-butikken tilbyr gratis internasjonal frakt på bestillinger på minst $79

Kan jeg betale på YOINS med PayPal?

Ja, i YOINS-butikken kan du betale med PAYPAL.

Hvor skal jeg skrive YOINS rabattkupongen?

På YOINS-butikksiden, etter at du har klart å legge alle produktene i handlekurven, kan du gå til siden hvor du velger betalingsmåte. Før du velger betalingsmetode, på slutten av kjøpet, har du en oppsummering av bestillingen og under er det en boks hvor det er nødvendig å skrive rabattkupongen. Når du har lagt inn YOINS-kupongkoden, kan du trykke på APPLY-knappen og fullføre bestillingen.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
Yoins Rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer hos YOINS Norge

For å holde deg oppdatert med de siste YOINS-kampanjekupongene, her, på denne siden, gir vi deg de siste kupongene og tilbudene. Her er noen av dem:

YOINS gratis fraktkupong på bestillinger over $79
21 € kupong for bestillinger over € 119
YOINS kampanjekode € 8 for bestillinger over € 68
YOINS kupong 20% ​​rabatt på hva som helst
Mega salg! Rabatter på opptil 89 %
Ytterligere 20% rabatt på bestillinger over $59
$5 rabattkupong på bestillinger over $45
$9 rabattkode for bestillinger over $80

Yoins Kupong

Andre lignende butikker