Coursera Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseCoursera.com 25% rabatt24 august
ForfremmelseEkstra 50% rabatt for Coursera.com ethvert kurs19 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva COURSERA Norge selger

COURSERA dukket opp i 2012 fra hendene til Daphne Koller og Andrew Ng, hvis hovedmål var å tilby læring til alle som hjelper dem med å utvikle seg, og hvilken bedre måte enn å gjøre det fra en nettplattform slik at den kan brukes fra hvor som helst av alle , og dermed generere en positiv innvirkning på samfunnet.

COURSERA tilbyr fra sin plattform online grader, karrierer, for selskaper og for universiteter hvor du kan få følgende emner som datavitenskap, helse, kunst og humaniora, informasjonsteknologi, informatikk, lære et språk, personlig utvikling, business, Samfunnsvitenskap, naturvitenskap og ingeniørfag, matematikk og logikk, ledelse og handel. Der du kan få bachelor- og mastergrader, kurs eller spesialiseringer, innen et hvilket som helst område du ønsker å lære.

 Hvordan COURSERA sender programvaren

Hos COURSERA utføres tjenestene dine fra din konto, det vil si at du må opprette en konto på den digitale plattformen for å få tilgang til timene dine.

Hvilke rabatter tilbyr COURSERA Norge?

For øyeblikket har ikke COURSERA rabatter tilgjengelig på noen av alternativene, det være seg kurs, bachelorgrad, mastergrad eller spesialisering.

 Betalingsmetoder hos COURSERA Norge

Siden betalingsmåter som aksepteres i COURSERA er de som utstedes gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, Discover, JCB og American Express, er et annet alternativ gjennom den digitale lommeboken PayPal, NetBaking, UPI.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra COURSERA?

I COURSERA tar det bare tid å bruke tjenestene deres mens betalingen av det forespurte alternativet ditt er bekreftet, siden det vil oppleves fra kontoen din på din nettplattform.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på COURSERA Norge

COURSERA viser for tiden en rekke rabattkuponger på 10 %, 20 % og opptil 25 %, tatt i betraktning skolestartsesongen.

50 % rabatt på alle COURSERA nettkurs
COURSERA Pluss: $10 for din første måned
Begrenset tilbud! Gratis for studenter!
COURSERA Pluss: ubegrenset tilgang til mer enn 7000 spesialiserte kurs
$399 per år - den beste prisen for COURSERA Plus!
5 % rabattkupong på COURSERA kurs

COURSERA Norge Kundeservice

I COURSERA for å kontakte kundeservice kan du gjøre det fra en nettprat, eller ved å logge inn på din COURSERA-konto hvor du må velge emnet du ønsker å få informasjon om der du må opprette en billett eller kontaktskjema. Kontakt.

Fordeler med å bruke en COURSERA-kupong i Norge

Ved å bruke en rabattkupong på COURSERA vil kunden få fordelen av å kunne spare penger, noe som gjør at de kan kjøpe en tjeneste til takket være pengene spart ved å bruke kupongen deres.

Hvordan kan jeg returnere eller kansellere et COURSERA-program?

For å kansellere abonnementene dine på COURSERA må du logge inn på kontoen din, gå til fanen Mine kjøp, klikk Administrer abonnement og trykk Avbryt abonnementet.

 Eksklusiv kupong COURSERA for nye kjøpere i Norge

Foreløpig kan nye COURSERA-studenter dra nytte av 5 % rabatt på et hvilket som helst valgt kurs eller kampanjeabonnement på COURSERA Plus for kun $10 den første måneden.

COURSERA Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk kan du finne noen gode tilbud for tjenestene som tilbys av COURSERA. Da inviterer vi deg til å oppdage selv kampanjetilbud og rabattkuponger på følgende sosiale nettverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av COURSERA for kjøpere i Norge

Den maksimale rabatten som COURSERA tilbyr er 50 % av startprisen eller et annet veldig bra kampanjetilbud: COURSERA Plus med kun $10 den første måneden!

COURSERA Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på COURSERA vil kundene dine motta nyhetsbrev med informasjon om produktene dine angående deres nyheter om spesialtilbud som COURSERA Plus for kun $10 den første måneden og kurs med 50 % rabatt.

Programmer som ligner på COURSERA

Det er et bredt utvalg av butikker tilgjengelig som viser produkter som ligner de som presenteres i COURSERA, produkter som du kan sjekke prisene eller tilgjengelige rabatter for, noen av disse sidene du kan besøke er Udemy.com, Edx.org, Skillshare .com, blant andre.        

COURSERA Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For ferierabatter på Black Friday, som finner sted den fjerde fredagen i november, tilbyr COURSERA svært gode rabatter som kan være opptil 70 %.

Kupong for COURSERA Norge for 11.11

I løpet av singeldagen på COURSERA kan du få svært gode kampanjer tilgjengelig med pakker av deres tilgjengelige kurs, i tillegg til deres rabatter på opptil 45%.

COURSERA Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

I tilfelle Cyber ​​​​Monday-rabatter tilbyr COURSERA eksklusive tilbud, samt spesialrabatter som du kan finne opptil 75%, denne dagen finner sted på mandagen etter Black Friday-feiringen. 

COURSERA Norge Kuponger til jul

Til jul forbereder COURSERA de beste tilbudene og rabattene som er tilgjengelige, på samme måte utrolige rabatter slik at du kan nyte når du lager dine abonnementer, kan disse rabattene være opptil 40%.

COURSERA mobilapplikasjon for iPhone og Android

COURSERA har tilgjengelig for sine kunder en mobilapplikasjon for iPhone og Android som de kan ta kursene sine fra.

Kjent programvare til salgs på nettstedet COURSERA

COURSERA har kun tilgjengelige abonnementer fra sin nettplattform som tilsvarer sitt eget merke.

 

 

Tilbyr COURSERA gratis frakt?

Abonnementer på produktene eller tjenestene som tilbys av COURSERA er helt gratis siden de er laget fra kontoen din.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på COURSERA?

For å skrive en rabattkupong i COURSERA, er en boks tilgjengelig på betalingssiden hvor kupongnummeret som skal brukes må være inkludert.

Kan jeg betale i COURSERA med PayPal?

Hos COURSERA kan du enkelt og greit betale for ditt abonnement gjennom PayPals digitale plattform.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Coursera.com Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger på COURSERA Norge

For å holde deg oppdatert med de siste kampanjekupongene fra COURSERA, her på denne siden gir vi deg de siste kupongene og tilbudene. Her er noen av dem:

50 % rabatt på alle COURSERA nettkurs
COURSERA Pluss: $10 for din første måned
Begrenset tilbud! Gratis for studenter!
COURSERA Pluss: ubegrenset tilgang til mer enn 7000 spesialiserte kurs
$399 per år - den beste prisen for COURSERA Plus!
5 % rabattkupong på COURSERA kurs

Coursera.com Kupong

Andre lignende butikker