Edureka Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongEdureka kampanjekode: 35% rabatt For Masters & Sertifiseringsprogrammer27 februar
kupongBeste Edureka kupong: Få 35% rabatt for alle kurs06 januar
kupongTa 30% kampanjekode for Edureka.com23 september
kupongEdureka.com 25% rabattkode live kurs29 september

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva selger EDUREKA Norge

EDUREKA ble født med det formål å kunne tilby utdanning fra sin plattform for alle de som har som mål å være i kontinuerlig vekst gjennom nettkurs, master- eller doktorgrader.

EDUREKA lar sine lyttere ha de nødvendige ferdighetene og erfaringene for å kunne utvikle seg og lykkes i sine profesjonelle og personlige liv, basert på nødvendig kunnskap og ferdigheter.

EDUREKA formidler sin kunnskap gjennom teamet sitt der det har 100 % trente folk, i tillegg til å være munter og morsom, noe som gir hyggelige klasser gjennom teknologi, som har gjort det mulig for det å innovere og fokusere på behovene til studentene sine. med nødvendig opplæring for å lære av sine kurs, mastergrader eller doktorgradsgrader undervist fra deres nettbaserte miljø.

EDUREKA tilbyr i sine programmeringskurs og mastergrader innen cloud computing, datavitenskap, programmering og rammeverk, executive-programmer, DevOps-sertifiseringstrening, Big Data Hadoop-trening, Tableau-sertifisering, datavitenskap med Python, selentrening, PMP-sertifiseringstrening, RPA sertifisering ved bruk av UiPath, Apache Spark og Scala-opplæring, Microsoft Power BI-opplæring, Java-opplæring, Data Scientist Course Mastery, DevOps Engineering Mastery, Cloud Architecture Mastery, Big Data Architecture Masters, Machine Learning Masters, Web Developers Masters, Business Engineering Mastery, Data Analytics Masters, Test Automation Engineering Masters, Artificial Intelligence Postgraduate, DevOps Postgraduate Certificate, etc.

EDUREKA er relatert til Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Tik Tok, Twitter.

Hvordan EDUREKA sender programvaren

Kursene, mastergradene, postgraduate grader levert av EDUREKA utføres fra kontoen din som er opprettet på plattformen gjennom live klasser, online konferanser eller videoer, som gjennomføres med en fastsatt tidsplan.

Hvilke rabatter tilbyr EDUREKA Norge?

For øyeblikket har EDUREKA kun 10 % rabatt som kampanje i alle sine programmer.

Betalingsmetoder hos EDUREKA Norge

Hos EDUREKA er det kun PayPals digitale plattform som godtas som betalingsmåte for sine kurs.
  

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra EDUREKA?

Når utbetalingen av kurset/mastergraden eller Postgraduate-graden er foretatt, vil kunden i EDUREKA motta studieplanen.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket hos EDUREKA Norge

EDUREKA viser for tiden en rekke rabattkuponger på 10 %, 20 % og opptil 25 %, tatt i betraktning skolestartsesongen.

EDUREKA-kupong 30 % rabatt for LIVE-kurs
De beste prisene på kurs for mobilapplikasjonsutvikling
25 % kampanjekode EDUREKA
EDUREKA kupong 10% rabatt for nye studenter
10 % kampanjekode EDUREKA for nye kunder
35% rabattkode EDUREKA for utvalgte kurs

EDUREKA Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice hos EDUREKA kan dette gjøres gjennom en samtale til 13852574329 eller gjennom en tilgjengelig nettprat, et annet alternativ er fra et kontaktskjema.

Fordeler med å bruke en EDUREKA-kupong i Norge

Å bruke rabattkuponger hos EDUREKA har sine fordeler, hvorav den viktigste er pengene som kan spares ved betalingen.

Hvordan kan jeg returnere eller kansellere et EDUREKA-program?

For å kansellere et kjøp av et kurs/master eller høyere grad ved EDUREKA, har kundene en estimert tid på tre dager etter at betalingen er utført, for dette må de kontakte kundeservice hvor de vil kommunisere prosessen for nevnte kansellering .

Eksklusiv kupong EDUREKA for nye kjøpere i Norge

Nye kunder av EDUREKA kan nyte kampanjen som den har tilgjengelig som en 10 % rabattkupong.

EDUREKA Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk kan du finne noen gode tilbud for tjenestene som tilbys av EDUREKA. Da inviterer vi deg til å oppdage selv kampanjetilbud og rabattkuponger på følgende sosiale nettverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maksimal rabatt tilbys av EDUREKA for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt har EDUREKA kun 10 % tilgjengelig.

 EDUREKA Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på EDUREKA vil kundene dine være oppdatert med sine nyheter og nye oppdateringer om sine nye kurs, samt deres kampanjer eller tilgjengelige rabatter. Umiddelbart etter at du har meldt deg på nyhetsbrevet får du EDUREKA-kupongen med 10 % rabatt.

 Programmer som ligner på EDUREKA

I det globale markedet for nettplattformer kan kunder finne noen butikker som tilbyr produkter som ligner på de som EDUREKA har, der de kan se og sammenligne innholdet deres, deres priser eller rabatter blant annet, noen av disse butikkene de kan besøke de er Edx.org, Coursera.org, Udemy.com
        

 EDUREKA Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For Black Friday-salgsferien tilbyr EDUREKA utrolige og flotte rabatter som du kan få på dine tilgjengelige kurs med opptil 70 % rabatt med kuponger som kan gå fra 5 %.

Kupong for EDUREKA Norge for 11.11

For 11.11-rabatten hos EDUREKA tilbys veldig gode kampanjer av to kurs til prisen av ett, samt rabatter som kan starte på 45%.

 EDUREKA Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

En av de mest attraktive rabattene for EDUREKA er på Cyber ​​​​Monday, siden rabatter på opptil 75% kan bli funnet på denne dagen.
 

EDUREKA Norge Kuponger til jul

Julerabatter hos EDUREKA finner sted i desember måned og for disse datoene kan du finne utrolige tilbud og salg, samt gode rabatter fra 40%.

EDUREKA mobilapplikasjon for iPhone og Android

EDUREKA har tilgjengelig for sine kunder mobilapplikasjonen for iPhone og Android hvorfra de kan få tilgang til alt innholdet og kursprogrammering

Kjent programvare til salgs på nettstedet EDUREKA

DevOps Certification Training Course, AWS Solution Architect Certification Training Course, Microsoft Power BI Certification Training Course, DevOps Certification Training Course, Cloud Architect Master Program, Course Salesforce Training Course – Admin & Application, Microsoft Azure Cloud Certification Training Course, Selenium Certification Training Course, Python-sertifiseringskurs, Tableau-sertifiseringskurs, PMP®-sertifiseringskurs, Full Stack Web Developer Masters Pro, Kubernetes-sertifiseringskurs: Administrator, Post Graduate Diploma in Artificial Intelligence Course, Java Certification Training Course og Data Scientist Course Master Program er mest populære nettkurs på EDUREKA.

 

 

Tilbyr EDUREKA gratis frakt?

Hos EDUREKA leveres kursene deres gratis siden de gjennomføres på nett.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i EDUREKA?

I EDUREKA, når du har valgt kurset du ønsker å melde deg på, må du gå til betalingssiden der du finner på slutten av siden helt til høyre hvor du må klikke på Har du en rabattkupong? Hvor et felt vil vises for å bruke nevnte kupong.

Kan jeg betale hos EDUREKA med PayPal?

Hos EDUREKA tilbys betalingsmåter gjennom PayPals digitale plattform.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
Edureka Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos EDUREKA Norge

For å holde deg oppdatert med de siste kampanjekupongene fra EDUREKA, her på denne siden gir vi deg de siste kupongene og tilbudene. Her er noen av dem:

EDUREKA-kupong 30 % rabatt for LIVE-kurs
De beste prisene på kurs for mobilapplikasjonsutvikling
25 % kampanjekode EDUREKA
EDUREKA kupong 10% rabatt for nye studenter
10 % kampanjekode EDUREKA for nye kunder
35% rabattkode EDUREKA for utvalgte kurs

Edureka Kupong

Andre lignende butikker