Notino Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongNOTINO rabattkode For Beste Merkene: lagre 15%30 april
kupongNOTINO.com kampanjekode: opptil 30% rabatt velg elementer14 Kan
kupongNOTINO.com 15% promo kode menn elementer13 Kan
kupongKupongkode på NOTINO.com: 20% rabatt velg merker12 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva NOTINO selger Norge

NOTINO ble opprettet siden 2004 i Tsjekkia, du er 16 år gammel, og har som mål å holde kundene alltid fornøyde, presentere de beste produktene fra de beste merkene og best av alt, noe som gjør at kjøpene dine blir en hyggelig opplevelse , dermed blitt den mest omfattende nettbutikken i Europa når det gjelder kosmetikk og dufter, siden den har mer enn 55 tusen produkter blant rundt 1150 eksklusive og anerkjente merker, i tillegg til å tilby deg tilbud hver dag, siden for NOTINO bør skjønnheten være tilgjengelig for alle da det bidrar til å styrke selvtilliten, og vi viser endring, og oppnår dermed målene.

Dag for dag har NOTINO vokst, og markedsfører seg selv i 24 europeiske land, som Polen, Ungarn, Tyskland, Østerrike, Romania, Bulgaria og Ukraina, og implementerer teknologi med spesialiserte skjønnhetseksperter der de gir deg råd hver dag, i NOTINO. COM Du kan finne 19 forskjellige språk for å hjelpe deg.

Blant formålene den har er å tenke at kundene er dens prioritet, av denne grunn er det at du får merker som Dolce & Gabanna, Lancome, Hugo Boss, Versace, Schwarzkopf Professional, Yves Ssaint Laurent, Giorgio Armani, Chloe, kerastase, Calvin Klein, Pacco Rabanne, Wella Professional, Chanel, Loreal Professional Paris, Elizabteh Arden, Bioderma, Adidas, Azzaro, Avéne, Avon, Babyliss, Benetton, Bath Body Works, Cacharel, Cartier, Carolina Herrera, Channel, Davidoff, Disney, Escada , Freddon, Ferrari, Gucci, Guess, Garnier, Gillette, Huggies, Hollister, Jhon Freida, Jean Paul Gaultier, Katty Perry, Karl Lagerfeld, La Roche Posay, MAC, Mary Kay, Max Factor, Maybelline, Montblanc, Moschino, Nivea, NYX Profesiona, Naomi Campbell, Neutrogena, OPI, Oscar de la Renta, Palmolive, Pantenne, Paloma Picasso, Redken, Revlon, Shiseido, Victoria´s Secret,

Blant kategoriene du kan finne i NOTINO er parfymene der du finner unisex, luksusparfymer, reise, eau de cologne, naturlig, for sminkekategorien finner du baser, pudder, concealere, bronzere, primere, børster, highlightere, masker, øyenskygger, bronzere, eyeliners, nyanser og blyanter for øyenbryn, falske øyevipper, leppestifter, glitter, neglelakk, naturlig makeup, vegansk, high-end, i kategorien Face finner du dagkremer og natt, oljer, serum , micellevann, sminkefjerner, skrubber, ansiktstoner, det beste av alt er at det er for alle hudtyper som fet, tørr, blandet, moden, for hårkategorien finner du sjampo, oljemasker, lakk, kammer , fargestoffer, strykejern, tørketromler, krøllere, for alle typer hår, tørt, mishandlet, rebelsk, fettete, anti-flass, i den andre kategorien Body finner du kremer for alle hudtyper, såpe, gel, deodoranter, for intim hygiene , For hårfjerning er en annen kategori tenner hvor det er skyllinger, pasta, børster, etterfulgt av duftkategorien Hjem, det er vokser, stearinlys, lamper, diffusorer, luftfriskere, du har også kategorien Dermokosmetikk hvor du kan se fra masker , krem, kroppsmelk, en annen er kategorien Solar hvor du kan se alt relatert til beskyttere og kategorien Menn hvor du kan finne sjampo, deodoranter, kremer blant annet og til slutt kategorien Andre hvor du finner vegansk kosmetikk, for barn , koreansk, fancy, pro og naturlig.

Hvordan NOTINO sender bestillinger til Norge

I NOTINO leveres produktene gjennom logistikkselskaper som MRW, UPS lufttransport, Express Mail Spain, Express Mail / Balearene, som leveres enkelt, raskt og trygt. Det skal bemerkes at NOTINO ikke sender til Kanariøyene, Ceuta, Melilla eller Latin-Amerika, kun til fastlands-Spania og Balearene.

Hvilke rabatter tilbyr NOTINO Norge?

NOTINO, tilbud i hver av sine kategorier kan du få spesialtilbud og likvidering på produktene sine, du kan også få rabatter på tilbudsuken. Rabatter på opptil 50 % på utvalgte produkter fra kampanjetilbudet og kuponger på opptil 20 % på visse parfymer og kosmetikk.

Betalingsmetoder hos NOTINO Norge

NOTINO tilbyr sine forbrukere flere måter å foreta betalinger på ved kjøp av produktene sine, som er med kredittkort Visa, MasterCard, eller hvis du foretrekker det via PayPals digitale konto, aksepterer den også betalinger ved levering som du kansellerer kontant ved kurer eller ved bankoverføring gjennom enheten La Caixa.
  

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra NOTINO i Norge?

I NOTINO forsendelser gjøres gjennom FedEx eller DPD, og ​​deres policy er å levere produktene i en periode på 2 til 6 virkedager, det må tas i betraktning at dagene kan variere avhengig av

Gå fra leveringstjenesten, så vel som destinasjonen din, i tillegg til tollreglene til landet du skal.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på NOTINO Norge

De siste kupongene og kampanjetilbudene fra NOTINO presenteres for deg i følgende rader:

Parfymer fra kun 4 euro
Opptil 55 % rabatt på kosmetikk
25 % NOTINO kupong for såkalte produkter
Kampanjekupong med 20 % rabatt
15 % rabattkupong NOTINO for parfymer
Opptil 70% rabatt på utvalgte produkter

NOTINO Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice, kan du gjøre det ved å ringe 912901419 fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 17:00, eller hvis du foretrekker det, kan du gjøre det ved å sende en e-post til info@NOTINO. måte er ved å fylle ut et skjema fra siden din å fylle ut en rekke data og så snart som mulig vil du motta et svar.

Fordeler med å bruke en NOTINO-kupong i Norge

For kvinner som brenner for å alltid være elegante og i forkant innen kosmetikk og dufter, er det en glede å bruke rabattkuponger siden du kan få en rekke produkter til en lavere pris, det beste av alt er at du får for hår, hud, dufter, sminke, ansikt, kropp, dermokosmetikk for tennene, det er så mange alternativer at du er fornøyd med å foreta kjøp ved å dra nytte av kupongene. En NOTINO-kupong kan gi deg rabatter på 10 %, 15 % og til og med 20 % denne måneden!

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra NOTINO fra Norge?

I NOTINO må du for å foreta en retur kontakte kundeservice, fortrinnsvis på telefon fra 9.00 til 19.00, på samme måte som du kan gjøre det via e-post, for dette har du en frist på 90 virkedager.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte alle kampanjene for spesialtilbud, samt salget på noen av produktene deres. Denne uken tilbyr NOTINO nye kjøpere en kupong på 20 % og kampanjetilbud med opptil 50 % rabatt.

NOTINO Norge på sosiale medier

På NOTINO tilbyr den for øyeblikket ikke rabattkuponger, men du kan bli med på sosiale nettverk som Facebook, Instagram og bloggen hvor du kan motta premier, samt skjønnhets- og stiltips.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av NOTINO for kjøpere i Norge

Blant det store utvalget av kampanjer, tilbud, klarering og rabatter som NOTINO tilbyr til sine kunder, kan du få maksimalt 50 % rabatt på noen av produktene i alle kategoriene. En NOTINO-kupong gir en ekstra rabatt på opptil 20 %.

NOTINO Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg kan du motta nyhetsbrev av deres kampanjer, nyheter, tilbud og tilgjengelige rabatter, samt tips og råd om mote og alt relatert til stil, skjønnhet, som tutorials, videoer. I gjennomsnitt kommer en velkomstkupong med 15 % rabatt for abonnenter på e-postnyhetsbrev.

Lignende butikker til NOTINO

I NOTINO er det et stort utvalg av artikler for enhver smak og alle stiler, men det er lignende sider der du kan sammenligne eller bare kombinere disse sidene som du kan besøke er strawberrynet, sephora og saksfifthavenue.
                                                          

Norge NOTINO kuponger for BLACK FRIDAY

I år kan det ikke være Black Friday uten NOTINO-kampanjer: kupong med 20 % rabatt og utvalgt kosmetikk med 50 % rabatt. Ikke slutt å kjøpe en eller flere parfymer denne dagen når årets største rabatter sannsynligvis finner sted!

Kupong for NOTINO Norge for 11.11

Fra 11.11 fortsetter NOTONO-kampanjen: i dag, 11. november, er rabatter på opptil 50 % og kuponger på 10 % og 20 % tilgjengelige.

Kampanjekuponger fra NOTINO Norge for Cyber ​​​​Monday

Hvis du sist fredag ​​kunne glede deg over NOTONO-rabattene for Black Friday, er det Cyber ​​​​Monday i dag: en ny dag med rabatter på parfymer og kosmetikk på opptil 50%.
 

Norge NOTINO Kuponger til jul

Usikker på hva du skal gi til jul? Jeg anbefaler kosmetikk eller en parfyme. Og når juleferien nærmer seg, har NOTINO årets beste rabatter med mer enn en uke før jul: opptil 55 % rabatt.

NOTINO mobilapplikasjon for iPhone og Android

NOTINO har for øyeblikket ingen mobilapplikasjon, men du kan være oppmerksom på tilbudene, kampanjene eller forslagene fra nyhetsbrevet, Facebook, Instagram eller bloggen.

Kjente merker selges i NOTINO-butikken

I NOTINO kan du finne et bredt utvalg av merker for menn og kvinner hvor du kan velge produkter for hud, hår, kropp, dufter og mye mer fra de mest anerkjente merkene verden over som Lancôme, Hugo Boss, Chanel, Armani, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne, Siseado, NYX Profesional, L'Oreal Professional, Schwarzkopf Professional, Kerastase, Wella Professional, Olaplex, Redken, Kallos, Matrix, Vichy, Biotherm, Dove, Nivea, Bioderma, Bath & Body Works, Babyliss, Maybelline, Burberry, Garnier, Victoria Secrets, blant andre alternativer som du kan finne ved å besøke plattformen deres.

 

 

Tilbyr NOTINO gratis frakt til Norge?

NOTINO tilbyr jevnlig sine brukere gratis og ubegrenset frakt på et stort utvalg av produktene sine, for dette trenger du bare å følge kampanjene den har fra sin nettplattform.

Kan jeg betale i NOTINO med PayPal?

I NOTINO kan du foreta betalingene dine gjennom PayPal-kontoen din raskt og enkelt, for dette trenger du kun å velge varene du vil ta og gå til handlekurven hvor du må klikke på utvalget du ønsker å avbestille med.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i NOTINO?

I NOTINO trenger du kun å velge produktene du vil ta, deretter gå til handlekurven din, etterfulgt av denne må du finne boksen hvor du må inkludere rabattkoden eller kupongen du ønsker å bruke, klikk ok, og fortsett deretter med kansellering av produktene.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Notino Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger hos NOTINO Norge

Denne ukentlige skjønnhets- og kosmetikkbutikken har en rekke kuponger og kampanjetilbud. Dette er de mest populære NOTINO rabattkodene denne måneden:

Parfymer fra kun 4 euro
Opptil 55 % rabatt på kosmetikk
25 % NOTINO kupong for såkalte produkter
Kampanjekupong med 20 % rabatt
15 % rabattkupong NOTINO for parfymer
Opptil 70% rabatt på utvalgte produkter

Notino Kupong

Andre lignende butikker