Saks Fifth Avenue Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
Forfremmelse10% rabatt på ditt første kjøp11 mars
kupongKupongkode for saksfifthavenue.com: USD300 rabatt velg elementer18 juni
kupong saksfifthavenue.com 10% rabattkode ny konto08 juni
Forfremmelse saksfifthavenue.com promotion: opp til75 % rabatt saks designer salg08 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva SAKSFIFTHAVENUE selger Norge

SAKSFIFTHAVENUE ble grunnlagt av Horace Saks og - Bernard Gimbel, i New York på begynnelsen av 1900-tallet, med ideen om å danne en elegant butikk, og dermed bli en butikk som tilbyr utmerket kvalitet for herre- og dameklær med det beste smak og eleganse.

SAKSFIFTHAVENUE er anerkjent for sine salgstjenester, så vel som sine tilbud, og viser de beste europeiske og amerikanske designere for menn og kvinner som selges i sine 39 butikker i 22 stater.
Blant de mest fremtredende designerne kan vi finne Gucci, Moncler, Valentino, Lafayette 148, Prada, Balenciaga, Christian Louboutn, Saint Laurent, Alexander McQueen, Cholé, Bvlgari, Cartier, Roberto Coin, Givenchy, Tom Ford, Burberry, Ralph Laurent, Calvin Klein, Coach, Carolina Herrera, DKNY, Emporio Armani, Issey Miyake, Oscar de la Renta, Polo Ralh Laurent, Versace, blant andre alternativer som du kan se ved å besøke butikken deres.

SAKSFIFTHAVENUE tilbyr kategorier for kvinner der du kan finne sportsklær, kåper, kjoler, bukser, skjørt, masse, badedrakter, undertøy og natttøy, høstklær, fest- og kveldsklær, jumpsuits, blant andre alternativer, I kategorien herre kan du slitasje fra t-skjorter, bukser, polo, blazer, gensere, sokker, skjorter, også mokkasin-sko, sandaler, støvler, flipflops og tilbehør som skjerf, hansker, solbriller, slips, belter, lommebøker, klokker, en annen kategori er Child hvor du kan finne fra kjoler, tepper, bleier, biler, sko, leker og tilbehør, i en annen kategori er fottøy som blokkhæler, støvletter, ankelstøvletter, flater, banesko, sandaler, tøfler i kategorien Vesker du finner ryggsekker, crossbody-vesker, håndskuldervesker, bagasje- og reisevesker, lommebøker og vesker, ryggsekker, for kategorien, Smykker og tilbehør, det er halskjeder, øredobber, ringer, fine smykker, smykker m ode, klokker, hårtilbehør, ansiktsmasker, hansker, luer, skjerf, solbriller og i skjønnhetskategorien finner du duftlys, sminke for øyne, lepper, ansikt, for hudbeskyttelse som rensemidler, kremer, oljer, og serum, fuktighetskremer , for hårpleie og dufter, det er mange alternativer du kan finne ved å besøke SAKSFIFTHAVENUE siden du finner alternativer for å alltid være på moten og på trend med de beste og anerkjente designerne.

Hvordan SAKSFIFTHAVENUE sender bestillinger til Norge

I SAKSFIFTHAVENUE leveres produktene gjennom logistikkselskaper som FedEx, FedEx Smartpost, FedEx Ground, samt gjennom United States Postal Service USPS, gjennom disse fraktselskapene leveres produktene trygt. Tilsvarende vil du motta en e-post med detaljene for sporing av pakken din.

Hvilke rabatter tilbyr SAKSFIFTHAVENUE Norge?

I SAKSFIFTHAVENUE kan du få en salgskategori der du kan finne etter kategori som klær, fottøy, vesker og de er fra mindre enn $ 50 og du kan få opptil mindre enn $ 2000

Betalingsmetoder hos SAKSFIFTHAVENUE Norge

SAKSFIFTHAVENUE gir sine brukere flere måter å generere betalinger på, inkludert kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club Discover, Japan Credit Bureau, Masterpass, også gjennom digitale lommebøker som PayPal og China Union Pay Credit.
  
 

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra SAKSFIFTHAVENUE i Norge?

Hos SAKSFIFTHAVENUE tilbyr de forskjellige typer leveringsmetoder for dine forsendelser som du kan velge ved betalingstidspunktet, disse er standardlevering, bestillinger vil ankomme innen 3-8 virkedager, ekspressleveringsbestillinger som er lagt inn før kl. 13.00 (ET) vil ankommer innen 2 til 3 virkedager, bestillinger med levering neste dag før kl. 13.00 (ET) vil ankomme innen 1 virkedag. Lørdag levering, bestillinger plassert før 13:00 (ET) Fredag ​​vil ankomme på lørdag, levering samme dag på Manhattan og Hampton leverer det samme, men for bestillinger mai til $ 25, tilbyr ShopRunner Delivery 2-3 dagers frakt virkedager, Rush Delivery leveres innen en periode på 4 virkedager, for internasjonale forsendelser leveres fra 1 til 15 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på SAKSFIFTHAVENUE Norge

For øyeblikket på SAKSFIFTHAVENUE kan du få en rabattkupong ved å bruke de beste rabattkodene:

40 % rabatt på BALENCIAGA-produkter
15 % kampanjekupong gyldig i dag
Opptil 60 % rabatt på kjente merker
$50 rabatt med en rabattkupong
50 % rabatt på motevarer for menn
50 % rabatt på motevarer for kvinner
$20 rabattkupong SAKSFIFTHAVENUE

SAKSFIFTHAVENUE Norge Kundeservice 

For å kontakte kundeservice på SAKSFIFTHAVENUE kan du gjøre det ved å ringe nummeret 18775517257 fra 06:00 til 24:00, eller hvis du foretrekker det kan du gjøre det gjennom et skjema der du må fylle ut en rekke data mellom dem e-posten din og senere vil du motta et svar i e-posten din.

Fordeler med å bruke en SAKSFIFTHAVENUE-kupong i Norge

Å skaffe rabattkuponger for å bruke dem i SAKSFIFTHAVENUE er en fornøyelse for de som bruker dem, siden du kan bruke flere stykker og betale mindre enn du forventer, det beste av alt er at med eksklusive merkeantrekk, tatt i betraktning at du kan velge å gutter eller jenter, for menn eller kvinner, som det tilbyr for alle sjangre fra klær, sko, vesker, skjønnhet, smykker og tilbehør på ett sted.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra SAKSFIFTHAVENUE fra Norge?

For å returnere et produkt i SAKSFIFTHAVENUE har du en frist på 30 virkedager etter at du har mottatt produktet ditt, for dette må du ha den originale fakturaen på produktet og legge den i originalemballasjen, en av alternativene er å gå direkte til en av sine butikker Du kan også gjøre det via post, men for dette må du inkludere følgeseddelen din som du kan sende med FedEx eller med amerikansk posttjeneste, hvis du foretrekker det kan du kontakte kundeservice.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte rabattene som SAKSFIFTHAVENUE har tilgjengelig. For øyeblikket kommer SAKSFIFTHAVENUE-kupongen for nye kunder med 10 % rabatt som gjelder neste bestilling i denne nettbutikken med luksusprodukter.

SAKSFIFTHAVENUE Norge på sosiale medier

SAKSFIFTHAVENUE-kuponger på sosiale nettverk, samt kampanjetilbud på dem, har begrenset brukstid. Av denne grunn anbefaler vi at du tar en titt på de mest populære sosiale nettverkene for å få vite nyheter, lanseringer av nye kolleksjoner, rabattkoder og kampanjetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av SAKSFIFTHAVENUE for kjøpere i Norge

I SAKSFIFTHAVENUE finner du ikke en maksimal rabatt siden du får en kategori tilgjengelig med rabatter hvor du kan finne varer for mindre enn $50 blant andre rabatter du kan se. I noen tilfeller kan en SAKSFIFTHAVENUE rabattkupong hjelpe deg med å spare $1000 og til og med $2000.

SAKSFIFTHAVENUE Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg kan du motta daglige e-poster med nyheter om deres salg, eller deres nye kolleksjoner. Alle nyhetsbrevabonnenter mottar automatisk en rabattkupong for å spare 10 % på den første bestillingen fra denne luksusbutikken.

Lignende butikker til SAKSFIFTHAVENUE

Hvis du foretrekker det, kan du besøke andre lignende butikker hvor du kan sammenligne priser, eller du kan også lage kombinasjoner av utseende, disse butikkene du kan besøke er Luisaviaroma, Cettire, FARFETCH, Selfridges og 24S.
                                                          

SAKSFIFTHAVENUE Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Hvis du har veldig gode priser hele året på SAKSFIFTHAVENUE, får du på Black Friday enda bedre rabatter: dedikerte kuponger i disse dager kan gi deg mellom 10 % og 20 % rabatt på tusenvis av moteartikler laget av designere som er internasjonalt anerkjente.

Kupong for SAKSFIFTHAVENUE Norge for 11.11

11. november er en helt vanlig dag, men i trend med de store internasjonale butikkene tilbyr SAKSFIFTHAVENUE eksklusive kuponger for denne dagen: $10, $20 og henholdsvis reaktivering av SAKSFIFTHAVENUE-kupongen med 10 % rabatt.

Kampanjekuponger fra SAKSFIFTHAVENUE Norge for Cyber ​​​​Monday

Fordi den siste måneden av november er en dag dedikert til teknologi og rabatter på dette feltet, fortsetter SAKSFIFTHAVENUE med Black Friday-rabatter. På Cyber ​​​​Monday har du således en 10% og 20% ​​rabattkupong på SAKSFIFTHAVENUE, samt rabatter på opptil 50%.
 

SAKSFIFTHAVENUE Norge Kuponger til jul

To uker før jul har SAKSFIFTHAVENUE utarbeidet kuponger og kampanjetilbud: opptil 50 % rabatt på luksuriøse moteartikler for både menn og kvinner.

SAKSFIFTHAVENUE mobilapplikasjon for iPhone og Android

På SAKSFIFTHAVENUE finner du mobilapplikasjonen kun for iPhone og iPad, som du kan laste ned fra App Store, hvor du kan utforske og bla gjennom katalogene og de nyeste stilene og gjøre dine nyeste trendkjøp.

Kjente merker selges i butikken SAKSFIFTHAVENUE

På SAKSFIFTHAVENUE kan du finne tilbehør, smykker, vesker, sko, skjønnhet og klær blant mye annet for menn, kvinner og barn, og det beste av alt dette er at de mest anerkjente designere som vi kan nevne er Alexander McQueen , Balenciaga, Bottega Veneta, Christian Louboutin, Fendi, Gucci, Moncler, Prada, Saint Laurent, Zimmermann, Paco Rabanne, Bvlgari, Cartier, Chloé, Givenchy, Valentino, Burberry, Celine, Tom Ford, Ralph Laurent.

 

 

Tilbyr SAKSFIFTHAVENUE gratis frakt til Norge?

SAKSFIFTHAVENUE tilbyr ikke gratis frakt, blant fraktkostnadene du må betale er gebyrer for internasjonale forsendelser, importavgifter og tollprosedyrer.

Kan jeg betale på SAKSFIFTHAVENUE med PayPal?

Blant betalingsmetodene som aksepteres i SAKSFIFTHAVENUE kan du gjøre det gjennom PayPal-kontoen din, på en rask og enkel måte må du bare velge hva du vil ta, gå til handleposen for å fortsette å kansellere produktene dine hvor du må klikke på PayPal.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i SAKSFIFTHAVENUE?

Når du har valgt varene du ønsker å ta med, må du gå til handlekurven din for å fortsette å betale for produktene dine, hvor du finner en boks hvor du må inkludere kupongkoden du skal bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
Saksfifthavenue Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger hos SAKSFIFTHAVENUE Norge

Kampanjekuponger med 40 % rabatt på SAKSFIFTHAVENUE-produkter kan gi deg superrabatter. De mest populære er de som gir henholdsvis $20 og 10% rabatt på hele handlekurven.

40 % rabatt på BALENCIAGA-produkter
15 % kampanjekupong gyldig i dag
Opptil 60 % rabatt på kjente merker
$50 rabatt med en rabattkupong
50 % rabatt på motevarer for menn
50 % rabatt på motevarer for kvinner
$20 rabattkupong SAKSFIFTHAVENUE

Saksfifthavenue Kupong

Andre lignende butikker