OFF---White.com Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongBare I Mars 2024! Spar 10% med dette tilbudet OFF-WHITE.com kampanjekode31 mars
kupongBare for denne måneden: Spar 30% med denne kampanjekoden30 november
kupongOFF-WHITE.com Kupong: Få det nå 20% ekstra rabatt31 desember
kupong20 dagers åpent kjøp OFF---WHITE.com rabatt kode05 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Off-White selger

Off-White ble etablert i 2013 av designeren Virgil Abloh, som smeltet sammen streetwear og luksuriøse klær for å skape mote som er trendy, men samtidig tilgjengelig for alle. Dette merket er ansvarlig for å designe og produsere forskjellige stiler som er tilgjengelige for hver sesong og tilbyr kolleksjoner, men alltid presise mellom grått, hvitt og svart.
 
Off-White har produkter for hele familien, alt fra klær, sko, vesker, smykker og tilbehør, samt produkter til hjemmet, inkludert innredning, møbler, servise og mer.
 
Blant produktene OFF---WHITE. COM tilbyr kåper, jakker, blazere, strikkeplagg, gensere, skjorter, t-skjorter, kjoler, bukser, jeans, skjørt, shorts, badetøy, undertøy, sokker, sportsklær, joggesko, sandaler, flip-flops, tresko, støvler, snøresko, mokkasiner, skuldervesker, håndvesker, reisevesker, clutcher, minivesker, lommebøker, kortholdere, belter, teknologiprodukter, øreringer, håndjern, ringer, halskjeder, solbriller, briller, tilbehør til hjemmet, servise, møbler, dekorativt tilbehør, lysestaker, krakker, tekopper, hundetilbehør.

Hvordan sender Off-White bestillinger?

Off-White bestillinger sendes via logistikkselskaper som DHL, FedEx eller UPS.

Hvilke rabatter tilbyr Off-White?

Rabatter som for øyeblikket tilbys av Off-White er:
 
60% kampanjerabatt på sesongbaserte produkter
30% rabatt på utsolgte varer
20% rabatt på spesialtilbud

 Betalingsmåter på Off-White

Aksepterte betalingsmåter for kjøp på Off-White er kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB og Union Pay, samt gjennom PayPal, Ali Pay, RAE, Sofort og iDeal og gjennom Apple Pay som kun er tilgjengelig via iOS-enheter.

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra Off-White?

Det tar 1 til 2 virkedager å levere produkter bestilt på Off-White til Italia, 2 til 3 virkedager til EU og 4 til 5 virkedager til resten av verden.

Rabattkuponger for øyeblikket tilgjengelig på Off-White

Blant rabattkupongene som for øyeblikket er tilgjengelige på Off-White er:
 
15% rabatt på kampanjerabatt ved hjelp av koden 15OFF12.
15% avslag på kvalifiserte produkter ved hjelp av koden OWFLASH
5 av utvalgte varer ved hjelp av koden HOLIDAYCHEER

Off-White Kundeservice

Kundeservicen tilgjengelig på Off-White er via en telefonsamtale til + 448081961114 eller + 18559441216, også fra et kontaktskjema, eller ved å sende en e-post til ecommerce@Off-White.

Fordeler med å bruke en kupong fra Off-White

Fordelene som Off-White-kunder har ved å bruke rabattkuponger når de betaler for produktene sine, er tilfredsheten med å kunne spare ved å bruke kvalitetsklær som gjør at de kan fortsette å handle og nyte en god service.

 Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Off-White?

For å returnere produkter i Off-White er det hovedsakelig at produktene er ubrukte og at de samme returneres i originalemballasjen med etikettene festet, hvis de ikke returneres som spesifisert, vil de bli returnert på bekostning av kunden, som du må logge inn på kontoen din og generere etiketten fra kontoen din.

Off-White eksklusiv kupong for nye Off-White-kjøpere

Nye Off-White-kjøpere kan gjøre sine kjøp og dra nytte av alle tilgjengelige kampanjer som dette har på kjøpstidspunktet.

Off-White på sosiale nettverkssider

Off-White-kunder kan på sosiale nettverk finne alle tilgjengelige kampanjer, samt nye produkter og nye utgivelser.
 
X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

 Maksimal rabatt som tilbys av Off-White for sine kunder

Som maksimal rabatt tilgjengelig på Off-White kunder kan finne produkter med 60%.

Off-White Kupong for abonnement på nyhetsbrev

På Off-White folk som abonnerer på nyhetsbrevet kan holde seg oppdatert med nyhetsbrevet som vil levere varsler om deres eksklusive tilbud, spesielle arrangementer og sesongbaserte salg.

Off-White Look---Alike butikker

Off-White look--like butikker som kundene kan finne inkluderer Asics.com, Reebok.com, Newbalance.com og mange andre som tilbyr lignende produkter samt kampanjetilbud, rabatter og kuponger.

Off-White Black Friday-kuponger

På Off-White er det Black Friday-rabatter som holdes den fjerde fredagen i november måned, for denne dagen med spesielle rabattkampanjer kan du finne de beste tilbudene på spesialpriser og deres kuponger på opptil 15% pluss rabatter på produktene deres opptil 77%.

Off-White-kuponger for 11.11

En annen rabatt tilgjengelig på Off-White i løpet av november måned er 11.11 feriesalgsdagsrabatter der du kan dra nytte av kampanjene til produkter som er tilgjengelige betale 1 og ta 2, i tillegg til rabatter og rabatter fra 15% i alle kategorier tilgjengelig med utvalgte produkter, i tillegg til en 5% rabattkupong i kassen.

Off-White-kuponger for Cyber Monday

Off-White-produktmerket har tilgjengelig årets største rabatter under Cyber Monday-salgsferien som finner sted mandagen etter Black Friday, for denne dagen kan du få utvalgte produkter med rabatter på opptil 80%, i tillegg til spesielle salgskuponger på opptil 20% på utvalgte produkter for å spare med de beste prisene.

Off-White julekuponger

I desember måned har OFF-WHITE.COM de beste prisene tilgjengelig for sine kunder for å gjøre julehandelen, og hva er bedre i disse dager enn julerabatter som kan nå opptil 65% med julekuponger på opptil 10%.

Off-White mobilapp for IPhone og Android

Off-White har kun en mobilapp for iOS.

Kjente merker som selges på Off-White

Off-White selger kun egne merkevarer, som kan være designet i samarbeid med kolleksjoner fra blant annet Chicago Bulls, AC Milan, Glam og Chuch's.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
OFF---White.com Rabattkoder

Off-White Spesielle kampanjer og kuponger

Off-White har tilgjengelig for sine kunder spesielle kampanjer og kuponger som gjør det mulig for sine kunder å gjøre sine kjøp og spare penger på tidspunktet for å ta sine produkter på en tilfredsstillende måte.

OFF---White.com Kupong

Andre lignende butikker