SABON Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongPromo kode på SABON.com: 15% rabatt i hele butikken19 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva SABON selger

SABON har eksistert siden 1997, midt i sivilisasjonen ved Dødehavets bredder, mellom sanddyner og vann, mellom ulike farger og lukter, og mellom den utsøkte floraen og den vidunderlige naturen.

SABON presenterer oppdagelsen av hemmeligheten bak skjønnheten i håndverket og underet i blandingen av raffinerte aromaer som skaper multisensoriske opplevelser med produkter til hjemmet og skjønnheten, der det vanlige forvandles til noe ekstraordinært, ettersom de alltid søker å glede med hvert produkt.

Produktene som er tilgjengelige for salg på SABON. COM er kroppsritualer, bad, kroppspleie og hudpleieprodukter, inkludert eksfolierende oljer, rensemidler, kremer, kroppsmelk, kroppsgel, reparasjonskrem, badesalt, håndkrem, alkoholgel, håndsåpe, masker, behandlinger, sjampo og balsam for hårpleie, dufter, husholdningsprodukter som blant annet diffusorer, stearinlys, luftfriskere og reisesett, luftfriskere og reisesett, blant de tilgjengelige duftene er patchouli lavendel vanilje, delikat jasmin, grønn rose, hvit te, rose te, appelsin ingefær ingefær, sitrusblomst, eple lavendel, mango kiwi, moskus, hidalgo og begrensede utgaver som peony fig, jasmin ringblomster, sakura blomst, te seremoni, gourmet blush, mint sparkle, little march, golden delights.

Hvordan sender SABON bestillinger?

Bestillinger lagt inn på SABON sendes via logistikkselskapet UPS.

Hvilke rabatter tilbyr SABON?

SABON tilbyr som tilgjengelig rabatt:

26% rabatt på spesialtilbudene i alle kategorier.

 Betalingsmåter på SABON

Betalingsmåtene som aksepteres for kjøp gjort på SABON er de som er utstedt av Visa, MasterCard, American Express, Discover kredittkort, samt PayPal, Shop Pay, Amazon Pay eller Klarna.

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra SABON?

Det kan ta opptil 7 virkedager før produkter bestilt fra SABON når frem til bestemmelsesstedet via bakkeforsendelse, todagersforsendelse eller levering neste dag.

Rabattkuponger som for øyeblikket er tilgjengelige på SABON

Blant rabattkupongene som for øyeblikket er tilgjengelige på SABON:

15% rabatt på kampanjerabatt storewide ved hjelp av koden HELLO15.

SABON kundeservice

Kundeservice på SABON er tilgjengelig ved å sende en e-post til customerservice@sabonusa.com eller ved å ringe 18666972266, samt ved å sende en tekstmelding til 65169.

 Fordeler med å bruke en SABON-kupong

Utvilsomt den største fordelen for kunden når du kjøper produkter fra SABON er besparelsene du får ved å bruke kupongene og rabattene som er tilgjengelige på tidspunktet for betaling av produktene deres.

 Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra SABON?

For å returnere et produkt bestilt fra SABON kunder har en periode på 45 virkedager, for denne prosessen må du kontakte kundeservice hvor du må be om en returetikett som du må oppgi ordrenummeret for, varene må returneres i originalemballasjen ubrukt og forseglet, online kjøp aksepteres ikke for retur i fysisk butikk, produkter kjøpt på salg er ikke kvalifisert for retur.

 Eksklusiv kupong for nye kjøpere på SABON

Nye SABON-kunder kan gjøre alle kjøp og bruke alle tilgjengelige kampanjer, inkludert kuponger og rabatter.

SABON på sosiale nettverk

Fra de sosiale nettverkene til SABON kan kundene finne og se alle produkter som er tilgjengelige for kjøp, samt finne tilbud, rabatter og eksklusive kuponger, samt nye produktlanseringer og dufter.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabatt tilbudt av SABON for sine kjøpere

Maksimal rabatt tilbudt av SABON for sine kjøpere er 26%.

SABON-kupong for abonnement på nyhetsbrev

For de som abonnerer på SABON-nyhetsbrevet, vil de motta 15% rabatt å bruke på sitt første kjøp.

Butikker som ligner på SABON

Butikker som ligner på SABON som kan besøkes av kunder der de kan finne lignende produkter kan blant annet være Clinique.com, ElizabethArden.com, EsteeLauder.com, Guerlain.com, Biotherm.com.

SABON Black Friday-kuponger

I november måned har SABONC.OM månedens største og beste tilbud, samt gode rabatter tilgjengelig for å spare når du kjøper produkter som kan være opptil 70% avslag, med ytterligere 10% rabatt i kassen.

SABON-kuponger for 11.11

En annen av rabattene og kupongene som er tilgjengelige i løpet av november måned på SABON er de som er kjent som 11.11-rabatter der de tilbyr kampanjer blant sine produkter og kategorier på opptil 2x1, samt tilbud, og deres rabatter på opptil 45% og kuponger fra 3%.

SABON-kuponger for Cyber Monday

De største rabattene som er tilgjengelige på SABON er de som gis i løpet av Cyber Monday-salgsferien, og for denne dagen tilbyr merket for online shoppingrabatter på opptil 77% for å dra nytte av besparelser, i tillegg til kuponger for rabatter på opptil 15%.

 SABON julekuponger

De beste julegavene finner du i SABON og hva bedre enn rabattene som er tilgjengelige for denne desembermåneden, som kan lokaliseres fra 25% og utover på utvalgte produkter, med kuponger for rabatter på opptil 7%.

SABON mobilapplikasjon for iPhone og Android

SABON har ingen mobilapplikasjon tilgjengelig.

Kjente merkevarer som selges på SABON

SABON fører kun egne merkevarer.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Sabon.com Rabattkoder

Spesielle kampanjer og kuponger på SABON

SABON-kunder kan dra nytte av alle de spesielle salgskampanjene og kupongene som SABON har tilgjengelig fra sine nettbutikker og fysiske butikker, enten til eget bruk eller til en spesiell gave.

Sabon.com Kupong

Andre lignende butikker