OLAPLEX Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongOLAPLEX.com 15% rabatt kode første storewide rekkefølge25 april
ForfremmelseOLAPLEX.com gratis frakt kampanjen for OVER USD3521 Kan
kupongOLAPLEX.com 50% kupongkode valgt element17 april

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva OLAPLEX selger

OLAPLEX ble født i en garasje i California, USA, i 2014 og har utvilsomt vokst med årene takket være sine eksklusive ingredienser som hjelper kundene med å holde håret skinnende og strålende.

OLAPLEX har profesjonelle ambassadører over hele verden som stolt tilbyr tusenvis av kunder i forskjellige deler og byer på alle kontinenter den beste innovasjonen innen mote og teknologi for alltid å opprettholde levende hår, og er evolusjonen og den mirakuløse revolusjonen innen reparasjon og endring for hår, der det tilbys produkter for blant annet oljeaktighet, tørrhet, frizzkontroll, grått hår, ekstrem skade, glans, sett.

OLAPLEX selger blant annet tørrsjampo, vedlikeholdssjampo, tonende sjampo, klargjørende sjampo, balsam, volumizing mist, intensiv hårbehandling, oppbyggende serum, hair perfecter, Bond smoother, bonding oil, Bond intense hydration mask, Bond protective hair nourishing serum.

Hvordan sender OLAPLEX bestillinger?

OLAPLEX sender sine produkter med USPS budlogistikkselskap.

Hvilke rabatter tilbyr OLAPLEX?

Blant rabattene som er tilgjengelige på OLAPLEX er:

50% rabatt på utvalgte produkter i månedlige spesialtilbud.
45% rabatt tilgjengelig for online kjøp
25 % rabatt på utvalgte produkter
30 % rabatt på Bond-behandling

4. Betalingsmåter på OLAPLEX

Aksepterte betalingsmåter for kjøp på OLAPLEX er kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, samt de digitale lommebøkene PayPal, Amazon Pay og Klarna.

Hvor lang tid tar det å levere produktene som er bestilt fra OLAPLEX?

På OLAPLEX anslås produktene å bli levert til destinasjonen innen 7 til 10 virkedager, denne leveringstiden gjelder for USA.

Rabattkuponger som for øyeblikket er tilgjengelige på OLAPLEX

Rabattkupongene som for øyeblikket er tilgjengelige på OLAPLEX er:

15% avslag på første bestilling ved bruk av koden FIRST15.

OLAPLEX kundeservice

OLAPLEX kundeservice kan nås via e-post på support@OLAPLEX også fra en online chat eller via et kontaktskjema.

Fordeler med å bruke en OLAPLEX kupong

Fordelene med å bruke en rabattkupong på OLAPLEX er at kundene kan spare på kjøp av sine eksklusive hårpleieprodukter.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra OLAPLEX?

I OLAPLEX kunder har en periode på 60 virkedager for å returnere produktene sine for dette må kundene finne lenken i e-postbekreftelsen for å sende bestillingen for å generere en retur eller fra plattformen der du må skrive ut etiketten, hvis du ikke kan skrive ut etiketten kan gå til et USPS-kontor hvor du kan skrive ut etiketten og feste til boksen for å returnere, det skal bemerkes at produktene som skal returneres ikke må ha blitt brukt.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere på OLAPLEX

Nye OLAPLEX-kjøpere kan gjøre sine kjøp ved hjelp av kupongene som er tilgjengelige på tidspunktet for betaling av produktene.

OLAPLEX i sosiale nettverk

Fra de sosiale nettverkene kan OLAPLEX-kunder finne alle nyhetene som er tilgjengelige for hver produktpresentasjon, samt eksklusive kampanjer blant tilbudene, rabattene og kupongene.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabatt tilbudt av OLAPLEX for sine kjøpere

Maksimal rabatt som tilbys av OLAPLEX for sine kjøpere er 50% tilgjengelig for utvalgte produkter.

OLAPLEX-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Kunder som abonnerer på OLAPLEX-nyhetsbrevet, vil bli holdt oppdatert om OLAPLEXs nye utgivelser, eksklusive kampanjer, spesialtilbud, rabatter og kuponger.

Butikker som ligner på OLAPLEX

Lignende butikker som OLAPLEX som tilbyr lignende produkter og som kundene kan besøke er Lorealparis.com, Yberiagroup.com, Fanola.

OLAPLEX Black Friday-kuponger

For Black Friday-salgsferien på OLAPLEX kunder kan handle og spare ved å dra nytte av alle tilgjengelige tilbud der de kan finne veldig gode rabatter som kan nå opptil 77% i tillegg til salgskupongene fra 5%.

 OLAPLEX-kuponger for 11.11

Andre kampanjer tilgjengelig på feriesalg i OLAPLEX du kan finne rabattene på 11.11, for denne datoen kampanjene som er tilgjengelige på produktene deres 2x1, samt rabatter på opptil 50% eller markedsføring av den andre enheten i 25%, samt rabattkuponger fra 3%.

OLAPLEX-kuponger for Cyber Monday

Produktmerket OLAPLEX har spesielle rimelige priser for å feire Cyber Monday-salgsferien der det for online kjøp tilbyr tilgjengelige rabatter på 80%, pluss en ekstra 10% rabattkupong, bare for kvalifiserte produkter.

OLAPLEX julekuponger

OLAPLEX-produkter er tilgjengelige i desember måned med de beste rabattene for å kjøpe produkter og for å kunne gi gaver til juleferien, disse rabattene er tilgjengelige med tidsbegrensede rabatter på 60%, samt rabattkuponger på 7%.

OLAPLEX mobilapplikasjon for iPhone og Android

OLAPLEX har dessverre ingen mobilapplikasjon tilgjengelig.

Kjente merker som selges på OLAPLEX

OLAPLEX selger kun egne merkevarer.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
OLAPLEX.com Rabattkoder

Spesielle kampanjer og kuponger i OLAPLEX

OLAPLEX tilbyr sine kunder de beste kampanjene og spesielle salgskuponger gjennom sine tilgjengelige rabatter og kuponger som gjør at kundene kan være fornøyde og kjøpe sine produkter.

OLAPLEX.com Kupong

Andre lignende butikker