G2A Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongFår nå 15% rabatt med denne G2A kampanjekode25 august
ForfremmelseG2A Tilbyr: få nå opp til 80% rabatt for Video Spill Taster17 februar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

G2A gjennomgang

G2A tilbyr fordelene til kundene sine å ta sine favorittspill i besittelse til priser som ligger godt under dem som spillplattformene tilbyr. Gjennom tastesystemet kan du også spille spillene også innenfor plattformer som Steam eller Origin, og dra nytte av de samme fordelene som ved det normale kjøpet av spill. Hvis du i tillegg har kjøpt et digitalt produkt fra G2A, og når du installerer og kjører, finner det ut at det ikke er kompatibelt med enheten din, kan du kontakte kundeservicen for å få pengene tilbake. Her kan du også kjøpe alt tilbehør som vil sikre en perfekt spillopplevelse, fra konsoller, mus, tastaturer, hodetelefoner, spillstoler og mer.

Nyttig informasjon om G2A

Produktene som er kjøpt fra nettbutikken G2A er digitale produkter, og det er derfor de ikke trenger transport. Etter å ha bekreftet betalingen, vil du umiddelbart motta nøkkelen som aktiverer installasjonen av det kjøpte spillet eller produktet. Hvert av produktene har garanti for avkastningen av investeringen, hvis du ikke er fornøyd. Hvis du vil ha raskere tilgang, hvor som helst til kontoen din og for å gjøre kjøp enklere, kan du laste ned mobilapplikasjonen, som er tilgjengelig for både iOS og Android.
I butikken kan du finne dedikerte spill for RPG, Action & Shooter, Racing, Strategi, Eventyr, Simulering, MMO, Sport og mange flere. Betaling kan utføres eksklusivt online, via sikre betalingsmetoder, med debet- eller kredittkort, utstedt av Visa, MasterCard, American Express, OpenBucks, Discover, PayPal, Bitcoin, JCB, PaySafe Card, AliPay og Skrill.

Info om hvordan du bruker en G2A-kupongkode

Alt du trenger å gjøre for å bruke en G2A-kupongkode er å legge produktene til handlekurven og gå til bekreftelsen, der du vil se på venstre side av vinduet et område dedikert spesielt til disse kampanjekodene. Hvis den er gyldig, vil kupongen bli brukt automatisk, og verdien blir trukket fra den totale betalingen av ordren.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker