KinguinKupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
Forfremmelse10% rabatt fra kinguin.net09 Kan
kupong10% rabatt når du bruker denne KINGUIN kupongen18 desember
kupong3% KINGUIN Promo-Kode for dagens orden20 november

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Kinguin anmeldelse

Butikken har et av de mest varierte spillområdene, som dekker mer enn 30 kategorier, for å sikre at noen finner et videospill som de vil. Blant de mest vellykkede kategoriene spill inkluderer action, eventyr, casual, anime, co-op, simulatorer, kamper, FPS, horror, racing, sport og strategi. I tillegg har butikken også en hel kategori dedikert til programmer. Disse inkluderer Windows, Office-lisenser, Internett-sikkerhetsprogrammer, antivirusprogramvare og iTunes-gavekort.

Nyttig informasjon om Kinguin

I tillegg til at tilbudene ligger godt under markedsnivået som nettbutikken tilbyr deg, får du også gratis teknisk assistanse i tilfelle du ikke kan installere programmene eller de ikke er kompatible. Hvis du ikke er fornøyd med produktet, kan du kontakte kundeservicen for å etablere en løsning for å hente pengene dine. På grunn av det faktum at du kjøper et digitalt produkt, trenger du ikke å vente lange leveringstider for å ta besittelse av videospill, som tilfellet er med fysiske. Etter å ha akseptert betalingen, vil de kjøpte produktene være umiddelbart tilgjengelige, enten på din kundekonto eller via e-post, gjennom en aktiverings- eller installasjonskode.
Betaling for Kinguin-produkter kan bare gjøres online, gjennom anerkjente metoder for online sikkerhet. De fleste kreditt- og debetkort aksepteres, sammen med PayPal og noen betalingsmåter ved bankoverføring.

Info om hvordan du bruker en Kinguin-kupongkode?

En Kinguin-kupongkode finner du på flere spesialiserte nettsteder, og det er grunnen til at du trenger å sjekke dens autentisitet og utløpsdato, og kun være tilgjengelig for engangsbruk. Kupongen kan ikke lagres på kundekontoen. Det er i form av en kode med bokstaver eller tall og kan legges inn i en spesiell seksjon under anskaffelsesprosessen. Etter bekreftelse vil du motta den endelige prisen, med den prosentvise rabatten som er brukt.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
29 september 2021

Andre lignende butikker