Kinguin Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseTa 10% kampanje første bestilling kl Kinguin.net meld deg på via e-post24 juli
kupongKampanjekode på Kinguin.net: 12% rabatt salg elementer12 juni
kupongKINGUIN kupong: 15% rabatt for alle28 januar
kupong3% KINGUIN kupong for hele butikken11 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Kinguin Norge selger

Kinguin er en side som introduserer selgere og kjøpere fra hele verden, og lar deg i sin tur bytte videospill til en rettferdig pris gjennom en innovativ plattform. Denne siden ble publisert tidlig i 2013, Kinguin har raskt blitt det største alternative markedet for Steam, Origin og Battle.net med over 4 millioner kunder.
Kunder nyter godt av det valgfrie kjøperbeskyttelsesprogrammet med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Også et meget kompetent kundestøtteteam som tar seg av ethvert problem via umiddelbar live chat.

Hvordan Kinguin sender bestillinger til Norge

På denne siden sendes spillene bare via e -post, og de sendes over hele verden og de fysiske produktene sendes gjennom et vanlig postkontor, leveringstiden er rundt 7 til 10 virkedager

Hvilke rabatter tilbyr Kinguin Norge?

For å holde deg oppdatert når de tilbyr rabatter, kan du gjøre det gjennom ulike sosiale mediekanaler, for eksempel på Facebook, Twitter, og ved å sjekke bloggen deres for oppdateringer. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet på deres nettsted for å holde deg informert om nye tilbud eller kampanjer, slik at de kommer til e -posten din.

Betalingsmåter i Kinguin Norge

På denne nettsiden aksepterer de de mest populære betalingsmåtene, som PayPal, kreditt- og debetkort, Paysafecard og BoaCompra. Også bankoverføringer og Smart2Pay -metoder sammen med betalingsmåter tilgjengelig lokalt i bestemte land som DineroMail, Boleto og Gpay; De jobber for tiden med å utvide listen over aksepterte betalingsmetoder som du finner på hver produktside under Vis tilgjengelige betalingsmetoder.

Hvor lang tid tar det å levere produktene som er bestilt fra Kinguin i Norge?

For å få et produkt i Kinguin må du være behørig registrert, du kan også gjøre det med din Facebook-, Google- eller LinkedIn -konto. Når kontoen din er opprettet, kan du fortsette å kjøpe spillet du ønsker når betalingen din er bekreftet, i maksimalt 15 minutter kommer i posten din.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på Kinguin Norge

Den har for tiden 10% rabattkuponger, samt uendelige rabatter og kampanjer på alle spillene sine.

 • 15% rabatt for nye kjøpere
 • Opptil 90% rabatt på spill
 • 80% rabatt på programmer
 • Kinguin kupong med 2% rabatt for hva som helst
 • Kampanjekode med 10% rabatt for eksisterende kunder
 • Opptil 15% rabatt på de mest populære spillene
 • Kupong med opptil 10 USD rabatt

Kinguin Norway Kundeservice

Blant kundeservicealternativene som Kinguin tilbyr, er en chatbot direkte på siden din, en annen måte er ved å sende en e -post fra profilen din, du kan også gjøre det ved å sende en e -post til helpdesk@Kinguin

Fordeler med å bruke en Kinguin -kupong i Norge

Fordelene som Kinguin følgere og fans oppnår ved å skaffe rabattkuponger er store, siden de kan nyte spillene sine til den beste prisen i tillegg til å bruke pengene de sparer i andre spill ved å ta mer for mindre.

Hvordan kan jeg returnere et produkt som er bestilt til Kinguin fra Norge?

Det første du bør gjøre er å kontakte deg selv via en supportbillett eller gjennom deres Livechat, der de vil forklare trinnene du må følge for å kansellere det, det er viktig å ikke ha brukt produktet, derfor anbefaler det å inkludere et kjøp i bistandsgaranti som inkluderer beskyttelse

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder, i tillegg til å motta kuponger, kan også nyte rabattene som dette har på siden sin, det er best å følge gjennom deres sosiale nettverk, samt abonnere for å holde deg oppdatert med nyhetene deres.

Kinguin Norge på sosiale medier

Ja, han tilbyr for tiden rabatter på sine sosiale nettverk, samt informasjon av interesse for alle hans følgere og fans.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt tilbys av Kinguin for kjøpere i Norge

Det er mange rabatter som Kinguin tilbyr blant varianter den tilbyr, den har opptil 98% rabatt på et stort utvalg av produktene.

KIGUIN.NET Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du motta nyhetsbrev samt holde deg oppdatert med kampanjene de tilbyr, samt få informasjon om oppdateringene deres.

Lignende butikker som Kinguin

Det finnes lignende sider der du kan sjekke eller sjekke priser eller rabatter, slik at du kan velge hvor du kan velge produktet du vil ha som G2a.com

Kinguin Norge Kuponger for SVART FREDAG

BLACK FRIDAY gir deg noen kuponger du vil elske! Bruk en Kinguin -kupong nå for dette arrangementet og få 20% rabatt på ethvert produkt. I tillegg, med et Black Friday-kampanjetilbud, får du opptil 98 % rabatt på spill og programvare.

Kupong for Kinguin Norge for 11.11

Selv om 11.11 er en ferie til i Aliexpress.com -butikken, får du også superrabatter her på Kinguin! Opptil 90% rabatt basert på kampanjetilbudet og en EKSTRA 15% kupong fra Kinguin for 11/11 venter bare på deg i dag!

KIGUIN.NET Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

CYBER MANDAG er den mest rabatterte dagen i året! Bruk en Kinguin -kupong for Cyber ​​Monday nå og få 30% rabatt! For visse spill og programmer kan du få opptil 98% rabatt bare her!

Kinguin Norge Kuponger til jul

Kjøp julespill og programvare med en Kinguin -kupong og få opptil 50% rabatt! I tillegg får du gjennom kampanjetilbudene som er tilgjengelige til jul årets største rabatter på spill og dataprogrammer.

Kinguin mobilapplikasjon for iPhone og Android

Kinguin gjør det enkelt for kundene å kunne laste ned mobilapplikasjonen for iPhone fra Apple Store og for Android fra Google Play, med den enkle muligheten til å kjøpe og bytte spill.

Kjente merker solgt i Kinguin -butikken

Kinguin tilbyr forskjellige merker for å kjøpe sine produkter, blant dem kan vi nevne Free2Play, PlayStation, Xbox, Android

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på KINGUIN.NET?

Når du har valgt produktet du vil ta, må du gå til kanselleringen av det. For å åpne betalingsvinduet vil en boks gjenspeiles der du må plassere kvotekoden og deretter klikke for å søke.

Kan jeg betale på KIGUIN.NET med PayPal?

Blant betalingsmetodene som KINGUIN.NET godtar, kan du gjøre det via PayPal -kontoen din, på en rask og sikker måte. For dette må du gå til handlekurven og deretter ta deg til betalingsmetodene der du må velge ved å klikke på det du velger.

Tilbyr KINGUIN.NET gratis frakt til Norge?

I KINGUIN.NET er forsendelser gratis siden nøklene sendes via kontoen din som er opprettet via e -post, og det tar ikke omtrent 10 minutter å ankomme. Hvis det er noen forsinkelse, kan det oppstå av serverne.

Hva er de viktigste arrangementene med rabatter i KINGUIN.NET -butikken?

I løpet av året kan du finne visse spesielle datoer der du kan få eksklusive rabatter, i tillegg til spesifikke rabatter der vi kan kommentere noen av disse, for eksempel Black Friday -rabatter for KINGUIN.NET som navnet indikerer kjent som Black Friday, hvor du for denne dagen kan finne meget gode priser på produktene dine, en annen som vi kan nevne er rabattene på 11.11 (Singles 'Day) for KINGUIN.NET holdt i november måned den 11. hvor du kan kjøpe produkt med rabatter og kampanjepriser, på samme måte som en annen dag tilsvarer Cyber ​​Monday -rabatter for KINGUIN.NET, ettersom akronymet på engelsk indikerer cyber Monday, og du kan finne gode rabatter og gode priser når det gjelder kjøp online, og for Last Julerabatter for Kinguin.net hvor du kan få rabatter og rabatter i hele desember måned.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024

Kampanjer og spesialkuponger på Kinguin Norge

KINGIUIN.NET har mange kampanjer og rabatterte produkter hver dag, det være seg spill eller programvare. Noen av de beste kupongene og kampanjetilbudene er derfor følgende:

 • 15% rabatt for nye kjøpere
 • Opptil 90% rabatt på spill
 • 80% rabatt på programmer
 • Kinguin kupong med 2% rabatt på alt
 • Kampanjekode med 10% rabatt for eksisterende kunder
 • Opptil 15% rabatt på de mest populære spillene
 • Kupong med opptil 10 USD rabatt

Andre lignende butikker