G2DEAL Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseAnti-virus programvare på bare 29.99 EUR08 februar
kupong4% G2Deal.com promo-kode for alle elementer!07 november
kupongFå nå 18% rabatt for alle WINDOWS-Programvare10 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

G2Deal gjennomgang

Stjernene i denne nettbutikken er online spill, som er tilgjengelige for flere plattformer, for eksempel bærbar PC, xbox, Play Station, så vel som på digitale plattformer, for eksempel Steam, Origin, Uplay eller Battlenet. Sistnevnte kan nås via et enkelt online aktiveringssystem, direkte fra bekreftelses-e-posten for kjøp av spillet. Spillsjangrene er blant de mest forskjellige, fra sport, action, skytespill, FPS, racing, simulatorer og strategiske spill. På grunn av det faktum at dette er digitale produkter, som ikke krever en fysisk kopi, er de tilgjengelige umiddelbart, umiddelbart etter betalingsbekreftelsen. I visse tilfeller og for visse produkter kan du dra nytte av en prøveperiode for å bestemme om produktet passer dine behov og plattform.

Nyttig informasjon om G2Deal

Ikke trenger transport, ikke bare er anskaffelsesprosessen mye raskere, men kostnadene senkes også, så alt du trenger å gjøre er å betale for produktet. Hvis du ikke er fornøyd med dette, har du en periode på 14 arbeidsdager, fra det øyeblikket du går inn i hans besittelse, til å fylle ut et avkastningsskjema og få investeringen tilbake. E-postadressen som tilbyr aktiveringsnøkkelen til produktet det ankommer på maksimalt 5 minutter, hvoretter du kan bruke spillet på hvilken som helst av de valgte plattformene. G2Deal aksepterer at den eneste betalingsmåten er den elektroniske, gjennom et kreditt- eller debetkort utstedt av Visa eller MasterCard, samt PayPal.

Info om hvordan du bruker en G2Deal-kupongkode

Hvis du vil registrere og validere en G2Deal-kuponkode, trenger du bare å kopiere koden som består av bokstaver og / eller tall og legge den til en spesialdesignet boks, som du kan finne på slutten av kjøpsprosessen, før du velger den foretrukne betalingsmetode.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker