Reverb Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongREVERB kupongkode: spar 20% på utvalgte varer08 juni
kupongFå opp til 50% MED DENNE REVERB promo code for nye kjøpere10 juli
kupongReverb kupong for bestillinger over 50 USD: lagre 10 USD29 februar
ForfremmelseGitarer på salg på reverb.com11 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva REVERB selger Norge

REVERB ble grunnlagt i 2013 av David Kalt, som er en lydtekniker som bestemte seg for å starte og fokuserte på å etablere REVERB, som tilbyr en online markedsplass spesifikt for musikere, og det er derfor fokuset hans er på å utvikle et fellesskap for forbrukerne dine. kjøp enkelt og enkelt.

I REVERB kan du få et stort utvalg av artikler, samt inspirasjon siden det tilsvarer stedet hvor lidenskapen for utstyr forbinder samfunnet, enten det er å finne nytt brukt utstyr, samt vintage, siden starten har utviklet i hovedsak å fremme et team for å hjelpe musikeren.
REVERB fungerer som en inspirasjon for mange ettersom en del av salget doneres til REVERB Gives, som gir tilbake til ungdomsmusikkprogrammer rundt om i verden, og utvikler en verden av musikk.

Hos REVERB finner du gitarer, pedaler og forsterkere, keyboard og synthesizere, som pianoer, orgler, trommer, hoder, sparketrommer, cymbaler, pedaler, trommestikker, opptaksutstyr som mikrofoner, opptaksutstyr, båndopptakere, studiomøbler , høyttalere, konvertere, DJ og lydutstyr, saksofon, fløyte, trompeter, fioliner, tromboner, også folkeinstrumenter som trekkspill, mandoliner, ukuleler. Blant merkene du kan se er Pionner, Boss, Elektron, Casio, Kawai, Gibson, Squier, Keeley, JHS, Orange, Vox, Roland, Yamaha, Akai, Novation, Universal Audio, Radial, Zildjian blant mange flere alternativer som du kan se.

Hvordan REVERB sender bestillinger til Norge

REVERB bruker for sine forsendelser USPS, DHL, FedEx og UPS-selskapene, som har ansvaret for logistikken for forsendelsen av produktene sine.

Hvilke rabatter tilbyr REVERB Norge?

REVERB er et digitalt marked for selgere, du vil ikke finne rabatter eller rabatter, du kan finne en rekke priser hos de forskjellige leverandørene. Rabatter som tilbys med en REVERB-kupong er maksimalt 30 % av startprisen.

Betalingsmetoder hos REVERB Norge

REVERB tilbyr sine forbrukere forskjellige måter å foreta betalinger på, blant annet kan du gjøre det via Visa, MasterCard, Discover, American Expres kredittkort, eller hvis du foretrekker det via PayPal-kontoen.
  
 

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra REVERB i Norge?

I REVERB anslår de at leveransene deres kan ta mellom 5 og 10 virkedager før de når destinasjonen, men det kan være noen forsinkelser på grunn av toll i hvert land, der de kan vare i opptil 4 uker.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på REVERB Norge

Det er for tiden flere kampanjetilbud og kuponger fra REVERB som kan brukes av brukere over hele verden. Noen av disse kampanjene er oppført nedenfor:

10% REVERB kupong gyldig for alt
10% rabattkupong + gratis frakt
15 % kampanjekode for utvalgte produkter
$10 rabattkupong på bestillinger over $50
Spar 20 % på dagens REVERB-bestillinger
Opptil 30 % rabatt med en kampanjekupong

REVERB Norge Kundeservice

For å kommunisere med kundeservice må du huske på at REVERB tilsvarer et selgers marked, så du må gå direkte til siden der du foretok kjøpet og sende en melding til selger, siden kommunikasjonen er direkte med personen med hvem kjøpet ble gjort.

Fordeler med å bruke en REVERB-kupong i Norge

For musikkelskere, entusiaster og fans er det en fordel å få rabattkuponger og å kunne bruke dem til å foreta kjøp siden du kan bære mer for mindre. Ved å bruke en REVERB rabattkupong kan du spare mellom 10 % og 30 % av startprisen.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra REVERB fra Norge?

REVERB tilsvarer et marked fullt av selgere, av denne grunn er returretningslinjene basert på hver bruker, men på samme måte for å beskytte sine forbrukere forteller REVERB dem at kjøp må gjøres gjennom nettstedet eller gjennom mobilappen din .

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

På REVERB kan nye kunder nyte alternativene som tilbys av selgerne deres. Dagens REVERB-velkomstkupong for nye kjøpere er verdt 10 % for den første nettbestillingen.

REVERB Norge på sosiale medier

For å se hvilke eksklusive kuponger og kampanjetilbud for sosiale medier, anbefaler vi at du tar en titt på følgende sosiale nettverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av REVERB for kjøpere i Norge

REVERB har ikke rabatter siden det tilsvarer en side med selgere og hver enkelt angir ved å sette en pris på produktene deres. Den maksimale verdien som tilbys av en REVERB-kupong er 30 % av den opprinnelige prisen på musikkinstrumenter.

REVERB Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg for deres nyhetsbrev kan du motta nyhetsbrev med deres mest relevante nyheter, intervjuer og eksklusive. Kampanjekoden REVERB for de som abonnerer på nyhetsbrevet i dag har 10 % rabatt.

Lignende butikker til REVERB

Det er lignende butikker hvor du kan finne det du trenger hvis REVERB ikke tilbyr det du leter etter eller hvis du bare foretrekker å sammenligne priser, disse sidene du kan besøke er Aliexpress, AMAZON og Ebay.
                                                          

REVERB Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Rabattene som tilbys på Black Friday på REVERB er opptil 30 % og tilbys ved hjelp av en spesiell kampanjekode for denne dagen av Black Friday.

Kupong for REVERB Norge for 11.11

11. november kommer med kampanjetilbud og vanlige dagskuponger: 10 % rabattkode på alt og kampanjetilbud med opptil 30 % rabatt på utvalgte produkter.

Kampanjekuponger fra REVERB Norge for Cyber ​​​​Monday

Fordi den nettopp kom på mandagen etter Black Friday, er det fortsatt superrabatter på REVERB: 10 % kupong og kampanjetilbud med opptil 30 % rabatt.
 

REVERB Norge Kuponger til jul

Er det vinter er det også julerabatter på REVERB. Opptil 30 % ved hjelp av kampanjekuponger og spesialtilbud for denne slutten av året!

REVERB mobilapplikasjon for iPhone og Android

I REVERB kan du være oppmerksom på innholdet bare ved å laste ned mobilapplikasjonen for iPhone fra App Store og for Android fra Google Play, du kan nyte alt på ett sted enkelt og enkelt.

Kjente merker selges i REVERB-butikken

I REVERB for å være et online marked kan du finne hvor du kan selge og kjøpe nytt og brukt musikkutstyr, det er derfor du kan få de beste merkene på markedet over hele verden som Gibson, Roland, Boss, Pioneer, Fender, Vox, Keeley, Yamaha, Arturia, Focusrite, Universal Audio, Pearl blant andre alternativer som du kan finne ved å besøke butikken deres.

 

 

Tilbyr REVERB gratis frakt til Norge?

I REVERB finner du ikke gratis frakt siden det tilsvarer et globalt fellesskap hvor du kan kjøpe og selge brukt og nytt musikkutstyr, av denne grunn kan fraktretningslinjene variere avhengig av hvem som selger utstyret.

Kan jeg betale i REVERB med PayPal?

Blant betalingsmetodene som er akseptert i REVERB kan du gjøre det via PayPal-kontoen din behørig bekreftet, raskt og enkelt, siden du bare trenger å legge produktene du vil ta i handlekurven din og klikke på betalingsalternativet, som vil bli dirigert til siden for å fullføre kanselleringsprosessen.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i REVERB?

I REVERB kan du løse inn gavekortet før du starter betalingsprosessen, for dette må du klikke på innløs kortet ditt og det vil omdiktere deg til siden hvor du må legge inn nødvendige data.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
Reverb Rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer hos REVERB Norge

Butikken som spesialiserer seg på salg av musikkinstrumenter REVERB har for tiden noen veldig interessante kampanjetilbud:

10% REVERB kupong gyldig for alt
10% rabattkupong + gratis frakt
15 % kampanjekode for utvalgte produkter
$10 rabattkupong på bestillinger over $50
Spar 20 % på dagens REVERB-bestillinger
Opptil 30 % rabatt med en kampanjekupong

Reverb Kupong

Andre lignende butikker