AliExpress Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong5 USD rabatt kode for bestillinger over 50 USD02 Kan
kupong5 USD rabatt for bestillinger over 30 USD, for nye kjøpere02 Kan
ForfremmelseUltra lave priser på aliexpress.com25 april
ForfremmelseFlash-tilbud på aliexpress.com21 april

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Aliexpress-anmeldelse

Denne butikken tilbyr alt du trenger, både i hverdagen og til spesielle anledninger. Butikken har produkter som passer for både kvinner og menn og barn i alle aldre. Den gode nyheten er at du kan dra nytte av en kupongkode for å få de riktige prisene for budsjettet ditt, som du kan bruke sammen med dusinvis av tilbud og kampanjer på nettstedet. Butikken har et godt samarbeid med seriøse selgere, som tilbyr både rimelige produkter og produkter som bærer navnene til de største designerne, som Alexander McQueen, Burberry, Nike og mange andre.

Nyttig informasjon om Aliexpress

Aliexpress Store mener at både dagligdags produkter og seriøse langsiktige investeringer, for eksempel møbler, ikke bør konsumere hele budsjettet. Av denne grunn tilbyr det kampanjer og kuponger for reduksjon, gratis frakt, effektiv retur for hastighet og forskjellige produkter som har gjort mange kunder glade.

Hvis du leter etter klær for de nyeste trender, hjemme- og hagemøbler, verktøy og mer, er Aliexpress ditt virtuelle kjøpesenter, fullt av billige og kvalitetsprodukter!

Betaling kan utføres eksklusivt online, på sikre måter, med debet- eller kredittkort utstedt av Visa, MasterCard, Maestro, American Express, billett, Qiwi Wallet eller PayPal.

Returnering av produktene kan gjøres ved å kontakte selgeren direkte. Hvis du ikke oppnår en slik avtale, kan du åpne en tvist, som vil bli analysert av butikkens team for løsning. Returnerte produkter trenger ikke pakkes ut eller slites for å være gyldige. Det er ditt ansvar å pakke og sende dem og ikke selgerens.

Info om hvordan du bruker en Aliexpress-kupongkode

En gyldig kuponkode legges til en spesiell del av kundekontoen din. Her kan du samle flere kuponger for ekstra rabatter. Du må være forsiktig så de ikke går ut! Når du betaler for produktene, blir du spurt om du vil bruke en av kupongene som er tilgjengelige på kontoen din. Alt du trenger å gjøre er å velge kupong eller kuponger og fullføre betalingen.

Hvis du har flere spørsmål, kan du kontakte kundeservicen til nettbutikken ved å fylle ut et kontaktskjema, som du kan finne på nettstedet. På nettstedet kan du også finne en online chat, tilgjengelig 24/7.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
08 Kan 2021

Andre lignende butikker