eBay Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongeBay promo code for utvalgte elementer: 15% rabatt30 august
kupongFå 20% rabatt kode på eBay.com18 november
kupongNyt 10% kampanjekode på eBay.com valgte elementer24 oktober
kupongKupongkode på eBay.com: ekstra 5% rabatt valgte varer28 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva eBay selger Norge

Denne digitale plattformen ble grunnlagt i 1995, dens hovedfunksjon er å handle gjennom internettportalen, den fungerer som en stor butikk veldig enkelt og enkelt siden du kan kjøpe eller selge varer som spenner fra antikviteter, samleobjekter, eiendom, skjønnhet og helse, Smykker og klokker, datamaskiner, mobiltelefoner, kameraer, drinker, bøker, klær og fottøy, videospill, blant mange andre. Du må bare velge alternativet du liker.

I auksjonen (salget) er varen for en viss periode hvor du mottar flere tilbud, hvorav den største tar varen. På kjøpet har varen en fast pris. Millioner av objekter blir funnet på eBay daglig, store selskaper som IBM selger sine nyeste produkter på denne plattformen. For å utføre en operasjon må du være behørig registrert.

Hvordan eBay sender bestillinger til Norge

Fraktmetoder kan variere avhengig av hvor selgeren befinner seg, det kan administreres gjennom DHL, Global Mail, China Post, Spain Mail, likeledes er det pakker som varierer fra økonomisk fra 11 til 23 dager, Standard fra 5 til 10 dager, Express fra 1 til 3 dager og samme dag.

Hvilke rabatter tilbyr eBay Norge?

eBay tilbyr en kategori med fremragende tilbud og rabatter, akkurat her kan du få et alternativ kalt FOR MINDRE ENN $ 10 USD, i hver av fanene finner du artikler fra alle kategoriene som finnes på siden.

Betalingsmetoder hos eBay Norge

Betalingsmetodene på denne siden kan være med kredittkort, gjennom PayPal-kontoen din, gjennom bankoverføringer, oppkrav, for dette må du være behørig registrert.
  
 

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra eBay i Norge?

I eBay er det flere typer forsendelsestjenester som den har som tiden for å ankomme kan variere, i tillegg til destinasjonen dit den skal, blant dem er den økonomiske forsendelsen som kan ta fra 11 til 23 dager, forsendelsen Standard som varierer fra 5 til 10 virkedager, et annet alternativ er ekspressfrakt som tar mellom 1 til 3 dager og det mest effektive er samme dag.

Kuponger tilgjengelig på eBay Norge

Flere kuponger og kampanjetilbud er tilgjengelig på eBay denne uken. Nedenfor er noen av de mest populære eBay-kampanjetilbudene og kupongene.

 • Kampanjekode eBay med 10 % rabatt
 • Spar 15 % med en kampanjekode
 • Rabatter på klær opptil 65 % rabatt.
 • Kampanjetilbud 67 % rabatt på renoverte telefoner
 • $5 rabattkupong for nye brukere
 • Opptil 50 % rabatt på sesongvarer

eBay Norge Kundeservice

eBay har ikke et telefonnummer, for spørsmål, kommentarer eller forslag må du gjøre det via e-post eller Logg inn på kontoen din.

Fordeler med å bruke en eBay-kupong i Norge

Det er mange fordeler du kan oppnå ved å bruke kuponger på eBay siden du kan bære et bredt utvalg av varer fra alle kategorier, bruke mindre enn du forestiller deg, få mest mulig ut av rabatten, globalisere det du trenger i ett enkelt kjøp. Rabatter med kampanjekuponger går opp til $ 5 og opptil 60 % rabatt på kampanjetilbudet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra eBay fra Norge?

I eBay for å returnere en vare må du gå inn i Kjøpshistorikk-delen og velge alternativene for å returnere varen, samt årsaken til det, det er nødvendig at du kontakter selgeren direkte og han vil indikere trinnene som skal følges siden alt kan avhenge av returpolicyene som er fastsatt av selgeren.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Besøkende på en ny eBay-konto kan nå motta et gavekort på $5.

eBay Norge på sosiale medier

For øyeblikket har eBay ikke rabattkuponger på sine sosiale nettverk, den kan bare få informasjon om produktene sine, så vel som prisene deres, samt fora med informasjon av interesse om produktene den tilbyr.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av eBay for kjøpere i Norge

På eBay får du produkter til svært gode priser og rabatter, samt et bredt utvalg av rabatter som kan variere avhengig av selger. De kan være 10 %, 5 % eller opptil 60 %, du får også en fane der du kan finne produkter for mindre enn 10 USD

Kupong fra eBay Norge for abonnement på nyhetsbrev

Hvis du abonnerer på eBay-nyhetsbrevet, vil du motta en kampanjekupong på $5 i rabatt på e-post for den første bestillingen.

Lignende butikker til eBay

Det er et bredt utvalg av produkter du kan få ved å besøke eBay, på samme måte hvis du foretrekker det kan du besøke andre lignende sider hvor du kan kjøpe endeløse tilbud og lignende produkter, sidene du kan besøke er Aliexpress.com, Amazon.com, GearBest.com
                                                          
 

eBay Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Fra Black Friday har du opptil 60 % rabatt på kampanjetilbudene på denne nettbaserte markedsplassen. En rabattkupong kan også gi deg en rabatt på $5.

Kupong for eBay Norge for 11.11

Siden 11.11 har du rabatter på de fleste produktkategorier på eBay. Opptil 50% direkte rabatt og kuponger på $5 og $10 som du bare kan bruke i dag.

Kampanjekuponger fra eBay Norge for Cyber ​​​​Monday

Hvis det er Cyber ​​​​Monday, er det årets største rabattavtale på eBay. I dag får du rabatter på opptil 80% og eBay Cyber ​​​​Monday-kuponger med henholdsvis $5 og 10% rabatt.
 
 

eBay Kuponger Norge til jul

Til jul har du superrabatter på den internasjonale netthandelsplattformen eBay. Kuponger på $5 for nye kunder, 5% og 10% for eksisterende kunder og kampanjetilbud hvor du kan spare opptil 75% av den opprinnelige prisen.

eBay mobilapplikasjon for iPhone og Android

eBay lar sine brukere ha mobilapplikasjonen når og hvor du vil, siden den tilbyr mobilapplikasjonen for iPhone fra App Store og for Android fra Google Play, herfra kan du kjøpe og søke etter alt du vil på ett sted.

Kjente merker selges på eBay-butikken

Noen kjente merker som du kan få på eBay blant de hundrevis av produkter du får her, vi kan nevne noen av dem som Adidas, Access, Boucheron, Crocs, Chicco, Dolphin, Escada, Fuji, Gillette, H&M, Huawei, IBM, Ikea, Kodak, JVC, Lexmark, Omega, Pioneer, Sanyo, Tissot, Vodafone, Vichy, Whirlpool, Xiamoi, Zaful blant andre alternativer du kan få ved å besøke siden.

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på eBay?

I eBay, når du har valgt alt du forventer å ta med og du må gå til handlekurven for å fortsette å kansellere, i dette vinduet vil betalings- og fraktmetodene dukke opp, i tillegg til dette finner du en boks hvor du må søke om å inkludere kupongkoden din.

Tilbyr eBay gratis frakt til Norge?

eBay tilsvarer en side som har hundrevis av selgere og kjøpere som jobber forskjellig hver, av denne grunn er det noen forsendelser du kan få gratis, siden noen må kanselleres, siden alt kan avhenge av politikken som handles.

Kan jeg betale på eBay med PayPal?

I eBay kan du foreta betalinger via PayPal, dette kun for noen land, dette betalingsmiddelet vil kun være i bruk når selgeren plasserer det, denne betalingen gjøres raskt og trygt gjennom kontoen din, når du har valgt varen du ønsker å ta må du klikke på betalingsmåter-knappen, velg PayPal og du vil bli sendt til nettstedet for å fullføre trinnene og kjøpe.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024

Spesielle kuponger og kampanjer på eBay Norge

Med jevne mellomrom har eBay kampanjetilbud og tilbyr rabattkuponger med forskjellige rabattverdier. Her er en liste over de mest populære kupongene og kampanjetilbudene:

 • Kampanjekode eBay med 10 % rabatt
 • Spar 15 % med en kampanjekode
 • Rabatter på klær opptil 65 % rabatt.
 • Kampanjetilbud 67 % rabatt på renoverte telefoner
 • $5 rabattkupong for nye brukere
 • Opptil 50 % rabatt på sesongvarer

Andre lignende butikker