Barcelo Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongFor Barcelo Hotels & Resorts: spar 10% med denne rabattkoden30 august
kupongNyt 10% rabatt kode for Barcelo.com01 oktober
kupongKupongkode for Barcelo.com: ekstra 5% rabatt28 september
ForfremmelseOpp til 40% rabatt på Barcelo.com spring break12 september

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

 Hva BARCELO selger Norge

BARCELO er en del av Barceló-gruppen, som ble grunnlagt i Spania, nærmere bestemt på øya Mallorca, av Simón Barceló i 1931, som har en hotellkjede med tilstedeværelse i 22 land med totalt 250 hoteller rundt om i verden. destinasjoner som Spania, Hellas, Egypt, Portugal, Cuba, Norge, Aruba, Den dominikanske republikk, De forente arabiske emirater, Marokko er bare noen av destinasjonene du kan nyte.
i tillegg til et reisebyrå kjent som Avioris til stede i 4 kontinenter og Barceló Foundation hvis hovedformål er å hjelpe til med utdanning, helse, kultur og økonomisk utviklingsprosjekter.

BARCELO eller Barceló Hotel Group er en 4- og 5-stjerners hotellkjede, med strukturer av luksushotellresorter som er rangert som 35. internasjonalt og i Spania er det den 3. største kjeden i landet.

BARCELO har forskjellige merker i sin hotellkjede kjent som Royal Hideaway Luxury Hotels & Resorts, Barcelo Hotel & Resorts, Occidental Hotels & Resorts og Allegro Hotels, som gir sine gjester kvalitetsservice med moderne og urbane fasiliteter som tilbyr luksus, komfort , kvalitet og god service som gir hyggelige opplevelser for de som benytter seg av plassene.

BARCELO selger sine gjester kvalitet i hver av sine reservasjoner, med komfortable og hyggelige rom som lar kundene hvile i tide, turer som kan være for forretninger, fornøyelser eller familier, hvor du også kan finne fantastisk gastronomi i restaurantene, i tillegg til barene, arrangementsrommene, enten det er for forretninger eller familier, treningsrom, svømmebassenger og å kunne øve på dykking, samt tilbringe en hyggelig tid i kasinoene.

 Hvordan gjør jeg en reservasjon på BARCELO?

BARCELO reservasjoner leveres til kunder elektronisk, det vil si at disse leveres via en e-post hvor du finner all informasjon som tilsvarer bekreftelsen av reservasjonen.

Hvilke rabatter tilbyr BARCELO Norge?

BARCELO har blant sine kategorier et såkalte tilbud hvor kundene kan få et utrolig mangfold av turist- og paradisdestinasjoner med ulike rabatter brukt hvor de finner rabatter på 30 %, 37 % og opptil 40 % tilgjengelig.

Betalingsmetoder hos BARCELO Norge

BARCELO tilbyr sine kunder en rekke betalingsmåter laget gjennom de viktigste kredittkortene som Visa, MasterCard, Discover, Diners Club og gjennom Maestro-debetkortet, eller hvis du foretrekker det via PayPals digitale lommebok.

Hvor lang tid tar det før reservasjonen gjort på BARCELO kommer?

Vanligvis, på BARCELO, tar bekreftelsen av reservasjonen minuttene det tar å bekrefte reservasjonen din via e-post.

 Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på BARCELO Norge

Sommertilbud: 20 % rabattkupong hos Barceló
Bli med i myBarcelo-klubben nå og få en kampanjekode for 20 % rabatt
10 % rabatt med den nyeste Barcelo kampanjekoden
Gjeldende kampanjetilbud: 40 % rabatt på Barceló-hoteller + ekstra 10 % rabattkupong.
Barcelo-kupong på 10 % ekstra for familiehoteller
Barcelo kampanjekode på 10 % for reservasjoner gjort i dag

BARCELO Norge kundeservice

Hvis kunder ønsker å kontakte kundeservice på BARCELO, kan de gjøre det ved å ringe det internasjonale nummeret 971928021, et annet alternativ er fra et tilgjengelig kontaktskjema eller via en nettprat.

Fordeler med å bruke en BARCELO-kupong i Norge

En av de mest favoriserte fordelene for BARCELO-kunder når de bruker rabattkupongene det tilbyr, er at kundene har fordelen av å kunne spare når de foretar betalingen, noe som kan gi dem en natt til med velvære og hvile.

Kan jeg kansellere eller endre min BARCELO-reservasjon?

For å kansellere en BARCELO reservasjon vil dette avhenge av måten den ble gjort på, det vil si at hvis den ble gjort gjennom kundeservice, må du kontakte kundeservice, dersom den er gjort via nettsiden må den kanselleres gjennom reservasjonshåndtering med din lokalisator, hvis den ble reservert direkte med hotellet, må klienten kontakte hotellet for å administrere reservasjonen, på den annen side, hvis den ble gjort gjennom et byrå, må klienten behandle kanselleringen gjennom byrået.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

For øyeblikket mottar nye BARCELO-kunder en eksklusiv 10% rabattkupong, og de kan også nyte alle tilgjengelige rabatter og tilbud fra deres tilbudskategori.

BARCELO Norge i sosiale nettverk

Du kan finne de siste BARCELO kampanjetilbud og rabattkoder på følgende sosiale nettverk:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

 Maksimal rabatt tilbys av BARCELO for kjøpere i Norge

Hos BARCELO kan kundene dine nyte en rekke tilgjengelige destinasjoner i deres kategori av tilbud med en maksimal rabatt på 50 % der de kan velge den de liker best.

BARCELO Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

For kunder som abonnerer på BARCELO, tilbyr det informasjonsbulletiner om tilgjengelige tilbud og kampanjer. Når du melder deg inn i myBarcelo-klubben får du en kampanjekode for 10 % rabatt.

Online bookingportaler som ligner på BARCELO

BARCELO-kunder kan, hvis de foretrekker det, besøke noen butikker som er like når det gjelder tjenester som tilbys, så vel som deres fasiliteter, noen butikker som de kan besøke og sammenligne destinasjonene deres, eller pakkene deres er Hilton.com, RadissonBlu . com, BeliveHotels.com, Marriott.com.

BARCELO Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

BARCELO tilbyr fra sin søkemotor muligheten for sine kunder å kunne finne de beste rabattene som er tilgjengelige under Black Friday-rabatten fra sin plattform, hvor de kan få tilbud på opptil 70 % med pakker inkludert.

Kupong for BARCELO Norge for 11.11

For singeldagen viser BARCELO et mangfold der kunden kan finne utmerkede kampanjer fra søk der de kan få eksklusive rabatter på opptil 45 %.

Kampanjekuponger fra BARCELO Norge for Cyber ​​​​Monday

For Cyber ​​​​Monday tilbyr BARCELO et bredt utvalg av pakker med eksklusive tilbud og rabatter tilgjengelig for arrangementet hvor du kan få en rekke destinasjoner og pakker som kan ha rabatter på opptil 70% med ekstra kupongrabatter fra 5%.

 BARCELO Norge kuponger til jul

Julen feires i desember måned og for disse dagene utarbeider BARCELO månedens beste tilbud, samt eksklusive rabatter som kan være opptil 45 % slik at kundene kan gjøre sine reservasjoner.

 BARCELO mobilapplikasjon for iPhone og Android

BARCELO tilbyr sine kunder muligheten til å gjøre sine reservasjoner gjennom mobilapplikasjonen tilgjengelig for iPhone og Android, som de kan gjøre fra når som helst og hvor de er.

Hva er de populære destinasjonene der BARCELO hoteller ligger?

Spania, Norge, De forente arabiske emirater, Tsjekkia, Den dominikanske republikk, Oman, Tyrkia, Costa Rica, Marokko, Italia, Cuba, Tunisia, Portugal, Nicaragua, Sri Lanka, Tyskland, El Salvador, Egypt, Bulgaria, Guatemala, Ungarn, Aruba , Hellas er noen av BARCELO-destinasjonene.

 

 

Tilbyr BARCELO gratis reservasjoner?

Leveranser av bekreftelse på reservasjoner gjort hos BARCELO tilbys gratis ettersom de sendes på e-post.

Kan jeg betale i BARCELO med PayPal?

BARCELO godtar å kunne betale for sine reservasjoner gjennom PayPals digitale plattform.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i BARCELO?

I BARCELO kan du skrive rabattkupongen når du velger rommet du ønsker, på høyre side av siden må klienten klikke på "Legg til rabattkode" slik at en boks vises og du kan skrive kupongnummeret .

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Barcelo.com Rabattkoder

 Kampanjer og spesialkuponger hos BARCELO Norge

Hver dag har BARCELO kampanjetilbud og rabattkoder til sine kunder. I de følgende linjene presenterer vi det nyeste.

Sommertilbud: 20 % rabattkupong hos Barceló
Bli med i myBarcelo-klubben nå og få en kampanjekode for 20 % rabatt
10 % rabatt med den nyeste Barcelo kampanjekoden
Gjeldende kampanjetilbud: 40 % rabatt på Barceló-hoteller + ekstra 10 % rabattkupong.
Barcelo-kupong på 10 % ekstra for familiehoteller
10 % Barcelo kampanjekode for reservasjoner gjort i dag

Barcelo.com Kupong

Andre lignende butikker