Airbnb Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong20% rabatt kode hos AirBNB.com28 november
kupongTa 30% kampanjekode på AirBNB.com03 oktober
ForfremmelseAirBNB Kampanjekode: 55 USD i reise kreditt30 april
ForfremmelseAirBNB Kampanjekode: 55 USD i reise kreditt30 april

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva AIRBNB selger Norge

AIRBNB ble opprettet i San Francisco i 2008 av to designere da de følte behov for å tilby en fysisk plass i huset sitt som overnatting for tre venner, som skulle på konferanse og hotellene var utsolgt, noe som det fikk oss til å tenke at det fantes en god idé, siden den gang har vi blitt et fellesskap med millioner av verter rundt om i verden.

AIRBNB er en ny måte å reise på, siden våre verter tilbyr sine kunder unike og ugjentakelige opplevelser, til slutt lever de opplevelsene i hvert av hjemmene de blir mottatt i, og gir følelsen av tilhørighet og av å være hjemme, med din kjære og kjære fokusert på en kontinuerlig endring, og med en kreativ ånd med mye nysgjerrighet og fantasi som presenterer løsninger. Tilbyr engasjement som skaper tillit hos de som besøker oss, slik at fremmede kan dele med vertene sine.

AIRBNB på grunn av pandemien hadde en hiatus da vi møtte utfordringer, kansellerte reservasjoner og ga refusjoner, men takket være våre prinsipper besto vi testen under den sterke krisen, på jakt etter nye muligheter for mennesker. På grunn av dette har AIRBNB holdt seg stabil over tid.

Hvordan gjør jeg en reservasjon på AIRBNB?

I AIRBNB når du har foretatt reservasjonen fra nettsiden, vil bekreftelsen med billetten på reservasjonen din komme til e-posten din, hvor du finner alle nødvendige data for oppholdet ditt. Du kan også finne den på kontoen din fra siden. Dette vil nå kontoen din og e-posten din når betalingen er bekreftet.

Hvilke rabatter tilbyr AIRBNB Norge?

Rabattene som AIRBNB tilbyr i dag til sine kunder er opptil 40 % på utvalgte overnattingsenheter og en ny klientkupong med en rabatt på $20 for den første overnattingsreservasjonen.

Betalingsmetoder hos AIRBNB Norge

I AIRBNB har du forskjellige betalingsalternativer, blant annet kan vi nevne kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, andre alternativer er Apple Pay, Google Pay, PayPal, Elo, Hipercad, Alipay, WeChat Pay, PayU, PostePay , Sofort Uberweisung, iDeal, Discover. Disse alternativene kan variere avhengig av opprinnelseslandet.
  

Hvor lang tid tar det før reservasjonen gjort på AIRBNB kommer?

I AIRBNB når du har gjort reservasjonen og betalt for den, kan du automatisk motta bekreftelse på e-posten eller kontoen din.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på AIRBNB Norge

Det er for øyeblikket ingen kuponger tilgjengelig på AIRBNB

AIRBNB velkomstkupong med $15 rabatt
20 $ kampanjekode for nye kunder
20% rabatt ved bestilling for en måned
AIRBNB-kupong med 30 % rabatt for langtidsinnkvartering
$50 rabattkupong på AIRBNB
Få $40 rabatt når du henviser en venn til AIRBNB

AIRBNB Norge Kundeservice

For å kontakte en AIRBNB-vert må du gjøre det fra kontoen din på siden, ved å sende en melding, siden du først vil motta telefonnummeret deres når du har bekreftet reservasjonen.

Fordeler med å bruke en AIRBNB-kupong i Norge

Ved å bruke rabattkupongene dine på AIRBNB finner du fordeler, det viktigste er og det vi kan nevne er at ved å betale for reservasjonene dine ved å bruke rabattkupongene dine kan du spare penger. En AIRBNB-kupong kan gi deg opptil 20 % rabatt på overnatting i dag.

Kan jeg kansellere reservasjonen som er gjort på AIRBNB-turismeportalen?

For å kansellere en reservasjon på AIRBNB er det forskjellige måter å gjøre det på, men det bør bemerkes at disse retningslinjene kan avhenge av vertene som har ansvaret for reservasjonen din. Blant dem er den fleksible, strenge, moderate og superstrenge reserven.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

For nå, for norske brukere, tilbyr AIRBNB en rabattkupong på $20.

AIRBNB Norge på sosiale medier

AIRBNB har ikke et av de mest aktive sosiale nettverkene, men i noen av dem kan du følge de siste presentasjonene av fantastiske overnattingsenheter fra hele verden, og hvorfor ikke, noen ganger kan du også motta en kupong fra AIRBNB. COM på sosiale medier-sider.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av AIRBNB for kjøpere i Norge

De maksimale tilbudene som er tilgjengelige nå er opptil 50 % rabatt for visse turistdestinasjoner og en velkomstkupong fra AIRBNB med en rabatt på $20.

Kupong fra AIRBNB Norge for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg på AIRBNB vil du motta informasjonsbulletiner om varslene dine fra vertene dine og deres nyheter. På e-post kan du motta en AIRBNB-kupong med en rabatt på $20 på den første reservasjonen.

Reisebyråer som ligner på AIRBNB

Det er visse lignende sider hvor du kan få noen tjenester som ligner de som tilbys av AIRBNB der du kan sammenligne priser. Disse sidene er Booking, Hotels eller KKDAY.
                                                          

AIRBNB Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

På dagen kalt Black Friday tilbyr mange overnattingseiere rabatter og kampanjekoder for overnattingsstedet. Disse rabattene når opptil 60 % av den opprinnelige prisen for visse tider av året, og du kan også bruke Black Friday AIRBNB-kupongen, som gir en rabatt på $20 på den første reservasjonen.

Kupong for AIRBNB Norge for 11.11

Selv om 11. november ikke er en viktig dag for rabatter her på AIRBNB, kan du i dag finne overnatting opptil 20 % billigere for neste periode av året.

Kampanjekuponger fra AIRBNB Norge for Cyber ​​​​Monday

På Cyber ​​​​Monday-rabattdagen tilbyr noen overnattingseiere en rabatt på opptil 50 % av startprisen, for å få så mange turistfylte dager som mulig for neste periode. Så søk gjerne etter din foretrukne overnatting på denne viktige dagen for rabatter.
 

AIRBNB Kuponger Norge til jul

Overnattingsprisene til jul kan være svært høye, men velger du å forhåndsbestille kan du til og med finne 50 % rabatt for disse fantastiske dagene da julen feires. Og velger du å bestille overnatting for en annen årstid 1. juledag, finner du garantert supergode priser!

AIRBNB mobilapplikasjon for iPhone og Android

AIRBNB, tilbyr sine kunder bekvemmeligheten av å kunne be om sine reservasjoner gjennom mobilapplikasjonen for iPhone fra Apple Store og for Android gjennom Google Play.

Hvilke populære turistmål kan bestilles gjennom AIRBNB?

AIRBNB tilbyr sine brukere populære destinasjoner over hele verden hvor du kan eksperimentere med vanvidd, blant annet kan du nevne London, Washington, Berlin, Chicago, Los Angeles, Madrid, Wien, Munchen, Bucuresti, Paris, New York, Toronto, Lisabon , Bogota, Panama City, Santiago de Chile, Rio de Janeiro, Florianopolis, Buenos Aires, Montevideo, Singapore, Tokyo, Jeju, Seoul, Bangkok, Moskva, Praha, blant andre vakre byer.

 

 

Tilbyr AIRBNB gratis reservasjoner?

I AIRBNB kan du finne noen av deres opphold hvor du kan få tjenester med gratis takster, men i noen av dem kan det hende du må avbestille gebyrer for tjenester og renhold.

Kan jeg betale på AIRBNB med PayPal?

I AIRBNB i sine betalingsmåter kan du gjøre det via PayPal-kontoen din, for dette må du ha utført de nødvendige trinnene for din reservasjon, der senere vil betalingsvinduet vises hvor du må velge den som passer dine behov.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i AIRBNB?

I AIRBNB, når du har valgt din reservasjonsside på betalingssiden vil du finne en boks der du må legge inn kupongkoden din, du må klikke eller søke for å foreta betalingen senere.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
AirBNB Rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer hos AIRBNB Norge

Noen av overnattingstilbudene og kupongene som er tilgjengelige for AIRBNB-plattformen er oppført nedenfor:

AIRBNB velkomstkupong med $15 rabatt
20 $ kampanjekode for nye kunder
20% rabatt ved bestilling for en måned
AIRBNB-kupong med 30 % rabatt for langtidsinnkvartering
$50 rabattkupong på AIRBNB
Få $40 rabatt når du henviser en venn til AIRBNB

AirBNB Kupong

Andre lignende butikker