AirBNB Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong$40 Airbnb reise kreditt til bruk på din første tur10 juli
kupong$40 AirBNB kupong hvis du er ny på AirBNB03 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Airbnb gjennomgang

Søkesystemet som er tilgjengelig rett på hovedsiden på nettstedet, lar deg velge de viktigste dataene for turen. Fra stedet, til innsjekkings- og utsjekkingsdato, til antall personer og budsjett du har, vil Airbnb gi deg alle nødvendige elementer for en komplett reiseopplevelse. I tillegg gjennomgår alle eiere en nøye bekreftelsesprosess, og blir sertifisert og anbefalt av andre kunder, som forteller sine erfaringer gjennom anmeldelser. Airbnb tilbyr deg også en mobilapplikasjon som gir deg enkel, rask og effektiv tilgang til reservasjonene dine, uansett hvor du er.

Nyttig informasjon om Airbnb

På den ene siden er den største fordelen med denne applikasjonen, sammenlignet med de tradisjonelle og utdaterte reservasjonsmetodene, at hele prosessen utføres eksklusivt online. Dermed slipper du å ta vare på reservasjonsbillettene i fysisk format eller andre elementer. Alt du trenger å gjøre er å bestille, betale og nyte turen og overnatting. Betalingen skjer eksklusivt online, slik at du ikke trenger å ta vare på et stort beløp kontanter du må ha med deg. Nettstedet godtar bruk av de fleste debet- eller kredittkort (Visa, MasterCard, American Express, Discover og JCB), samt gjennom Apple Pay, Google Pay eller PayPal. Betalingsmetoder varierer avhengig av land. For å kansellere en bestilling kan du kontakte verten selv, og hvis du ikke løser problemet, vil kundeservicen være tilgjengelig når som helst.

Informasjon om hvordan du bruker en Airbnb-kuponkode

Det er viktig å huske at en Airbnb-kuponkode er beregnet på et enkelt kjøp, og etter utløp kan den ikke forlenges. Alt du trenger å gjøre er å kopiere koden og oppgi den i en spesiell seksjon under fullføringsprosessen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker