TRIP Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongTRIP.com kampanjekode for nye kunder: 8% rabatt10 august
ForfremmelseTRIP.com promo: USD10 rabatt rekkefølge i app OVER USD10026 november
ForfremmelseSpar opptil 50% kampanje utvalgte hoteller bo på TRIP.com01 desember
kupongKampanjekode på TRIP.com: EUR50 rabatt utvalgte flyreiser23 november

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva TRIP selger Norge

TRIP er et av de viktigste reisebyråene på nett i verden, de hjelper deg med å planlegge den perfekte reisen. Enten du skal på ferie, eller en forretningsreise eller ønsker å etablere en bedriftsreisekonto; TRIP gir deg enkelt å reise verden rundt med billige flyreiser, rabatterte hoteller og togbilletter. Hvis du vil finne gode tilbud, er det de som er de, de har også en brukervennlig nettside og applikasjon, sammen med 24-timers kundeservice, for å bestille neste reise, de har varsler om flypriser, søk i kalender for tilbud og forhåndstilbud.
Noen av de mest besøkte reisemålene er: San Diego, Los Angeles, Santiago, Las Vegas, Beijing, Påskeøya, Concepción, Orlando, Viña del Mar, New York, blant andre; Dessuten kan du finne hoteller i blant annet Shanghai, Beijing, Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou, Xiamen, Hong Kong, Tokyo, Seoul, Osaka, Kyoto.
 

Hvordan gjør jeg en reservasjon på TRIP?

For å foreta en reservasjon eller kjøp må du velge hva du vil gjøre, om du vil reservere på et hotell, kjøpe billetter til fly, tog eller turer, eller du vil leie en bil, hvis du ønsker å kjøpe billetter til en flyreise du må legge inn, Hvis du bare vil ha enveisbilletten eller også returbilletten, så må du skrive inn antall personer som reiser, velge type klasse de vil reise, enten det er økonomi, premium økonomi, business , business første eller førsteklasses; da må du angi opprinnelsesland eller -by og reisemål, etterfulgt av datoen du ønsker å reise og returnere til opprinnelsesstedet.

Hvilke rabatter tilbyr TRIP Norge?

Med TRIP kan du bestille flyreiser, hotell, tog og leiebiler hvor som helst i verden på bare sekunder. Og du kan få sanntids flyoppdateringer, reiseinformasjon, eksklusive tilbud og 30 % flere reisevalutaer kun i TRIP-applikasjonen; Dessuten har de en seksjon med tilbud på oversiden av siden, hvor du kan finne de beste tilbudene i dag, kampanjekoder blant annet.

Betalingsmetoder hos TRIP Norge

TRIP tar stresset med å reise ved å tilby enkle betalingsalternativer, inkludert kreditt- og debetkort, og UnionPay.

PayPal
UnionPay
Visum
MasterCard
Dinerss Club
Oppdage
American Express
GPay
Apple betaler
  

Hvor lang tid tar det før reservasjonen gjort på TRIP kommer?

Når du foretar en reservasjon i TRIP og bekrefter betalingen, vil du motta en e-post med bekreftelse, detaljer og nummer for reservasjonen.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på TRIP Norge

For øyeblikket tilbyr TRIP noen rabattkuponger, og du kan nyte deres tilgjengelige tilbud og kampanjer.

Last ned mobilapplikasjonen og få opptil 30 % rabatt
10 % kampanjekode for flybilletter + gratis avbestilling
TRIP-kupong med opptil 20 % rabatt
5 % rabattkode for hoteller bestilt med TRIP
Opptil 50 % rabatt og Tripcoins for registrerte medlemmer
TRIP kupong 5 % rabatt
Ytterligere 5 % rabattkupong for tur- og billettreservasjoner

Kundeservice fra TRIP Norge

TRIP stiller til din disposisjon flere måter å kontakte kundeservice på, en av dem er via e-post via e-postene for fly en-flight@TRIP for hoteller en-hotel@TRIP for en-tog tog @ TRIP for leiebil no_car@TRIP og support@TRIP, også på telefon 7 dager i uken 24 timer i døgnet på +18338960077 for USA og for global tilgang +16463628606, i tillegg til en nettprat.

Fordeler med å bruke en TRIP-kupong i Norge

Å skaffe rabattkuponger og bruke dem i TRIP har mange fordeler siden du kan skaffe deg en rekke tjenester og du kan spare der det passer deg best, enten det er på hotell, flyreiser, omvisning blant annet, planlegging av din perfekte ferie eller en bedrift forretningsreise og alt. på ett sted og best av alt, du sparer mer enn du hadde forutsett.

Kan jeg kansellere eller endre min TRIP-reservasjon?

For å kansellere enhver tjeneste som TRIP tilbyr, må du kontakte kundeservice, ved bestilling av billetter kan du finne en lenke i din reservasjonsbekreftelse på e-post hvor du vil få detaljene for kanselleringsprosessen. Ved hotellavbestilling må du ta hensyn til de estimerte fristene som tilbys på tidspunktet for reservasjonen

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan bare nyte tjenestene den tilbyr i dag fra tilgjengelige tilbud og kampanjer i tillegg til 5 % rabatten som er tilgjengelig.

TRIP Norge på sosiale medier

Ved å laste ned fra appen din kan du få sanntidsoppdateringer samt informasjon om turene dine og eksklusive tilbud, samt rabatter. Nedenfor er en liste over de mest populære sosiale nettverkene hvor du kan finne informasjon om TRIP

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av TRIP for kjøpere i Norge

Fra TRIP-siden tilbyr den 5 % rabatt på alle tjenestene den tilbyr, men du kan få en maksimal rabatt på opptil 50 %, men bare ved å bli medlem og du kan tjene Tripcoins mens du bestiller.

TRIP Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på TRIP kan du motta alle de siste tilbudene i e-posten, samt deres tjenesteoppdateringer. TRIP-velkomstkupongen kan gi deg opptil 20 % rabatt på en komplett pakke med fly + overnatting.

Reisebyråer som ligner på TRIP

Det finnes et bredt utvalg av butikker som ligner på TRIP der du kan verifisere og gjennomgå deres tilgjengelige kampanjer eller rabatter, samt deres destinasjoner og forbindelser, noen av disse sidene kan være Booking, Klook, Airbnb.
                                                          

TRIP Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

TRIP tilbyr Black Friday-rabatter på opptil 75 % tilgjengelig på en rekke av de tilgjengelige destinasjonene, noe som lar deg glede deg over å bestille for den etterlengtede turen.

Kupong for TRIP Norge for 11.11

Rabattene på Singles Day eller 11.11 har blitt født i asiatiske land som feires i november måned den 11., denne salgsferien har gradvis blitt populær i andre land og kontinenter, som du ikke kan miste takket være deres utmerkede kampanjer og rabatter tilgjengelig. I år består TRIPs 11.11-tilbud av rabatter på opptil 60 % på enkelte turpakker.

Kampanjekuponger fra TRIP Norge for Cyber ​​​​Monday

For TRIP er salgsferien på Cyber ​​​​Monday en veldig viktig salgsferie siden den tilbyr rabatter på opptil 85 % tilgjengelig på noen av destinasjonene, attraksjonene eller tilgjengelige turer, noe som lar deg dra nytte av å gjøre reservasjoner på himmelske destinasjoner.
 

TRIP Norge-kuponger til jul

Julerabattene på TRIP feires i løpet av desember måned, for denne sesongen kan du få svært gode rabatter på Trip som du kan benytte deg av til ferieturen.

TRIP mobilapplikasjon for iPhone og Android

TRIP har tilgjengelig mobilapplikasjonen for nedlasting for Android og iPhone, hvorfra du kan gjøre reservasjoner fra hvor som helst i verden du er.

Hva er de populære reisemålene som markedsføres av TRIP?

Innenfor online bookingportalen TRIP kan du bestille på nesten alle turistdestinasjoner i verden. Her er noen av de mest populære: Manila, Bangkok, Hong Kong, Kuala Lumpur, Shanghai, Dubai, Taipei, Seoul, Singapore, Phuket, Tokyo, Guangzhou, Sanya, Istanbul, Chiang Mai, Beijing, Mumbai, Shenzhen, Jakarta, Osaka , Bali, Macau, Hyderabad, Cebu, Langkawi, Kathmandu, Phnom Penh, Ho Chi Minh City, New Taipei City, Jeju, Hangzhou, Krabi, Hanoi, Davao, Pattaya, Mann.

 

 

Tilbyr TRIP gratis reservasjoner?

I TRIP anses billettene til bestillingene som er gjort som gratis, siden de sendes direkte til din e-post.

Kan jeg betale i TRIP med PayPal?

I TRIP kan du foreta betalingen av dine reservasjoner gjennom PayPals elektroniske lommebok på en trygg og pålitelig måte. Andre aksepterte metoder er de som er laget via kredittkort som Visa, MasterCard, Dinerss Club, Discover, American Express eller gjennom GPay og Apple Pay.

Hvor skal jeg skrive TRIP-rabattkupongen?

For å skrive en rabattkupong i TRIP er det veldig enkelt, det første du må gjøre er å reservere billetten etter dette vil siden omdirigere deg til betalingsprosessen her finner du en boks nederst på siden hvor du må inkludere kodenummeret som skal brukes.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
TRIP Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos TRIP Norge

Hver dag tilbyr TRIP de beste prisene for sine kunder. For å holde deg oppdatert med de siste TRIP-kupongene og rabatttilbudene nedenfor har vi en liste over dem:

Opptil 40 % rabatt på helligdager kjøpt gjennom TRIP
30 % rabatt på IMG Worlds of Adventure
Registrer deg nå og motta opptil 2000 bonusmil
15 % rabatt med denne kampanjekoden TRIP
TRIP 30 % rabattkode for utvalgte flyreiser
Spar opptil 40 % på fly + hotellpakker

TRIP Kupong

Andre lignende butikker