Columbia.com Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseColumbia.com 25% promo første online bestilling medlem bare22 Kan
ForfremmelseColumbia.com lærer promo: 20% rabatt14 Kan
ForfremmelseColumbia.com promo: opptil 40% rabatt velg stiler02 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Columbia selger

Columbia ble grunnlagt i 1937 i Oregon, USA, og begynte med hattefabrikken som ble etablert av de tyske innvandrerforeldrene til Gert Boyle, som overtok selskapet etter at faren og ektemannen døde, og som gikk fra å lage hatter til å designe og produsere ulike produkter som klær, sko, vesker og utstyr til blant annet ski, golf, fotturer, fiske og trekking.

Columbia under ledelse av den lidenskapelige Gert Boyle ledet et team som jobbet for å tilby kunder i ulike deler av verden det beste innen produkter for hele familien, produkter som har mottatt priser for sin kvalitet og som har vært en del av OL-delegasjoner fra forskjellige land som USA, Canada, Brasil og andre.

Blant produktene som Columbia har tilgjengelig for salg er jakker, vester, gensere, t-skjorter, skjorter, bukser, shorts, vindjakker, kjoler, topper, sweatshirts, capris, leggings, undertøy, sokker, sokker, undertøy, støvler, joggesko, sandaler, hatter, hansker, solbriller, lommebøker, belter, gamasjer, alt tilgjengelig for forskjellige idretter.

Hvordan sender Columbia bestillinger?

Columbia sender sine bestillinger gjennom logistikkselskapet UPS og USPS kurer.

Hvilke rabatter Columbia tilbyr

Rabattene som for øyeblikket tilbys av Columbia er:

Plagg tilgjengelig opptil 75% avslag

Spesialtilbud på produkter under $ 50

Ytterligere 20% rabatt på utvalgte stiler

Betalingsmåter på Columbia

Betalingsmåter som aksepteres på Columbia er via kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, samt via PayPal, Apple Pay og Klarna.

Hvor lang tid tar det å levere de bestilte produktene til Columbia?

Tiden det tar å levere de bestilte produktene til Columbia er fra 1 til 8 virkedager, leveringstiden varierer avhengig av leveringsdestinasjonen.

Rabattkuponger for øyeblikket tilgjengelig på Columbia

Rabattkuponger for øyeblikket tilgjengelig på Columbia:

15% rabatt for det første kjøpet ved bruk av koden CLBCLIENTENUEVO.

20 % rabatt på utvalgte produkter med koden CFB20.

Columbia kundeservice

Kundeservicen tilgjengelig av Columbia for sine kunder kan være gjennom en online chat, ved å ringe telefonnummeret 8006226953.

Fordeler med å bruke en Columbia kupong

Utvilsomt fordelene ved å bruke en rabattkupong i Columbia er besparelsene som kundene får når de bruker den, denne fordelen gir dem en annen fordel som tilsvarer å kunne kjøpe et annet produkt.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til Columbia?

For å returnere et produkt bestilt fra COLUMBIA. COM har kunden en estimert tid på 60 virkedager etter kjøpet av produktet, produktene må være ubrukte og med sine originale etiketter, på samme måte for denne prosessen må du logge inn på kontoen din for å generere etiketten du vil motta som bekreftelse via e-post med en faktura som må skrives ut og legges til pakken for å returnere og deretter ta pakken til et UPS-kontor nærmest deg, noen returer kan returneres i butikken, bortsett fra bestillinger kjøpt og betalt via PayPal og Klarna kan ikke returneres i butikken.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere på Columbia

Nye kjøpere på Columbia kan benytte seg av 25 % rabatt for nye kjøpere som abonnerer på nyhetsbrevet, samt eksklusive kuponger.

Columbia på sosiale nettverk

I de sosiale nettverkene til Columbia kan du finne alle de forskjellige produktene som dette har tilgjengelig, samt nye utgivelser og også alle kampanjene som dette har tilgjengelig fra deres tilbud, rabatter og kuponger.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabatt tilbudt av Columbia for sine kunder

Som maksimal rabatt tilgjengelig Columbia kunder kan finne utvalgte produkter med 75% rabatt påført.

Columbia kupong for abonnement på nyhetsbrev

Kunder som abonnerer på Columbia-nyhetsbrevet vil motta 25% rabatt å bruke på sitt første kjøp, samt en kampanjekode som de vil motta ved registrering.

Lignende butikker som Columbia

Lignende butikker som kunder kan besøke som ligner på Columbia kan være Patagonia.com, Tradeinn.com, Haglofs.com, hvor du kan få lignende produkter.

Columbia Black Friday-kuponger

Merket Columbia har veldig gode spesialtilbud for å feire med sine kunder Black Friday-salgsferien, av denne grunn for denne dagen er det rabatter som kan nå opptil 70%, samt salgskuponger på opptil 10%.

Columbia kuponger for 11.11

En spesiell dato for kampanjer i Columbia er salgsferien 11.11, siden du for denne dagen finner kampanjer på 2x1, eller det andre plagget i opptil 25%, i tillegg til rabattene som brukes på visse produkter som kan oppnås opptil 55%, med ekstra salgskuponger på 3%.

Columbia-kuponger for Cyber Monday

Produktene som er tilgjengelige på Columbia er valgt og tilgjengelige for spesiell shopping i løpet av Cyber Monday-salgsferien, en dag der du kan finne gode og gode rabatter som kan være opptil 80% pluss en ekstra kupong i kassen på 15%.

Columbia julekuponger

Julen feires i desember måned av den grunn i Columbia for denne datoen kan du finne de beste rabattene for å kjøpe produkter til gaver, der du kan finne rabatter på opptil 60% med tilleggskuponger fra 5%.

Mobilapplikasjon Columbia for IPhone og Android

Dessverre har Columbia ikke en mobilapplikasjon tilgjengelig.

Kjente merkevarer som selges på Columbia

Columbia selger kun egne merkevarer.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
Columbia.com Rabattkoder

Spesielle kampanjer og kuponger på Columbia

Gjennom spesielle kampanjer og kuponger som Columbia tilbyr sine kunder, kan de spare når de handler på disse datoene når de beste rabattene og kampanjene tilbys.

Columbia.com  Kupong

Andre lignende butikker