Under Armour Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseUnderArmour.com kupong: opp til 40% rabatt velg outlet elementer06 juli
kupongUnderArmour.com ekstra 30% kupongkode + gratis frakt21 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva UNDERARMOUR selger Norge

UNDERARMOUR har vært på markedet i mer enn 25 år, det har sin opprinnelse i byen Baltimore, USA, og hovedmålet er å lage og designe produkter som forbedrer idrettsutøvernes tilstand, med state-of-the -kunstprodukter, fremme dermed ytelsen til mennesker.

UNDERARMOUR har vært i konstant vekst og har dermed blitt en merkevare som brukes over hele verden, nyskapende og utfordrende for å nå målet om å fremme det beste innen hver sport.

UNDERARMOUR selger produkter for menn, kvinner og barn, i tillegg til disse kan du finne dem etter sport som golf, fotball, volleyball, yoga, basketball blant annet, blant produktene det selger er sports-BH, gateklær, underdeler, topper, klesinteriør, jakker, kåper, leggings, gensere, leggings, shorts, bukser, sportssko, ryggsekker, vesker, skuldervesker, sportsveske, masketilbehør, hetter, leggings, hatter, hatter, innvoller, solbriller, hodetelefoner, vann flasker.

Hvordan UNDERARMOUR sender til Norge

UNDERARMOUR leverer produktene sine gjennom selskaper som FedEx, USPS, DHL, Lasership, som har en leveringstid mellom 1 til 7 virkedager for USA og mellom 3 og 16 virkedager for internasjonale leveranser. .

Hvilke rabatter tilbyr UNDERARMOUR Norge?

UNDERARMOUR tilbyr sine kunder en rabattkategori hvor de kan finne rabatter på opptil 50 %, i tillegg til dette kan de få 20 % rabatt ved å abonnere på deres nyhetsbrev.

Betalingsmetoder hos UNDERARMOUR Norge

I UNDERARMOUR kan du foreta betalingen av kjøpene dine på den mest praktiske måten siden den har forskjellige betalingsmetoder tilgjengelig, blant dem er kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, eller hvis du foretrekker gjennom lommeboken digital paypal
eller gjennom Klarna.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra UNDERARMOUR i Norge?

I UNDERARMOUR har de forskjellige leveringsmetoder, noe som gjør at bestillingene dine tar tid å nå destinasjonen vil avhenge av forsendelsen du velger på betalingstidspunktet, en av dem er den gratis standard fraktmetoden som kommer fra 5 til 7 virkedager , den raske fraktmetoden som har en omtrentlig ankomst innen 3 virkedager, forsendelsen på 2 virkedager eller sendt på én virkedag.

Kuponger tilgjengelig på UNDERARMOUR Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige UNDERARMOUR-kampanjetilbudene og kupongene:

10 % UNDERARMOUR kupongkode for bestillinger over $100
Opptil 40 % rabatt hos ODERLET UNDERARMOR.COM
20% rabattkode for din neste bestilling hvis du abonnerer nå på nyhetsbrevet
30 % kampanjekode UNDERARMOUR for OUTLET-kategorien + gratis frakt
25 % UNDERARMOUR-kupong for bestillinger på minst $75

UNDERARMOUR Norge Kundeservice

På UNDERARMOUR kan du kontakte kundeservice ved å ringe nummeret 18887276687 fra mandag til søndag, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, eller hvis du foretrekker det, kan du gjøre det via nettprat.

Fordeler med å bruke en UNDERARMOUR-kupong i Norge

Å få rabattkuponger som skal brukes i UNDERARMOUR har sine fordeler siden du kan kjøpe et bredt utvalg av sportsprodukter, med fordelen som du kan ta for hele familielaget, det være seg klær, sko, tilbehør og til og med kolleksjoner i ett. plass og som en merverdi betale mindre takket være det faktum at du kan bruke rabattkuponger.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra UNDERARMOUR fra Norge?

For å foreta retur av et produkt i UNDERARMOUR har du en frist på 60 virkedager etter at du har mottatt pakken din, for dette har du to alternativer, en av dem er uttak i butikk direkte, og den andre er via post for dette må du skrive ut en returetikett og feste på pakken som skal returneres, for dette må du logge inn på din konto og følge instruksjonene som er angitt.

Eksklusiv UNDERARMOUR-kupong for nye kjøpere i Norge

Er du en ny kunde? Bruk kupongen UNDERARMOUR for nye kunder og få 20 % rabatt. Denne UNDERARMOUR-kampanjekoden for nye kjøpere oppnås ved abonnement på nyhetsbrevet og er kun gyldig for én bestilling, uavhengig av verdien.

UNDERARMOUR Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av UNDERARMOUR for kjøpere i Norge

I Urden Armor kan du få maksimalt 25% rabatt, men du kan nyte godt av salg i alle dens kategorier og produkter.

UNDERARMOUR Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

UNDERARMOUR-kupongen for å abonnere på nyhetsbrevet gir 20 % rabatt på den første bestillingen. Denne kupongen kan kun brukes én gang og kommer i e-postboksen umiddelbart etter abonnement.

Butikker som ligner på UNDERARMOUR

Det er lignende sider og/eller butikker som du kan besøke og lage kombinasjoner av produktene deres og dermed skape forskjellige utseende, du kan også sammenligne deres priser og rabatter, disse sidene med Puma.com, Michaelkors.com, UNDERARMOUR.

UNDERARMOUR Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

I UNDERARMOUR for Black Friday-salgsferien har den tusenvis av rabatter tilgjengelig som du kan få fra 60 % på et bredt utvalg av produktene, samt spesialtilbud, og få rabattkuponger som kan variere fra 25 %.

Kupong for UNDERARMOUR Norge for 11.11

Rabattene på 11.11 for UNDERARMOUR er veldig viktige siden den for denne dagen leverer veldig gode kampanjer på artiklene sine som du kan få 2 for 1, samt nyte fantastiske rabatter fra 35%.
  

UNDERARMOUR Norway Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

For UNDERARMOUR blir rabattene levert under Cyber ​​​​Monday levert som megarabatter siden disse kan være opptil 90 %, i tillegg til dette vil du finne spesialtilbud på noen av deres rabatter.
 

UNDERARMOUR Norge Kuponger til jul

Til jul tilbyr UNDERARMOUR svært gode og varierte rabatter slik at kundene kan nyte shopping med uslåelige rabatter som kan starte på 45%.
   

UNDERARMOUR mobilapplikasjon for iPhone og Android

UNDERARMOUR tilbyr sine brukere muligheten til å laste ned mobilapplikasjonen tilgjengelig for iPhone og Android, hvor du blant annet kan se oppskrifter, personlig trening.

Kjente merker selges i butikken UNDERARMOUR

I UNDERARMOUR finner du artikler for kvinner, menn og barn hvor du kan få sko, klær og tilbehør, hver og en som tilsvarer sitt eget merke anerkjent som UNDERARMOUR.

 

 

Tilbyr UNDER ARMOUR gratis frakt til Norge?

På UNDERARMOUR.COM kan du få gratis frakt så lenge kjøpet ditt overstiger $60. I tilfelle det er mindre enn denne verdien, kan fraktkostnaden variere fra $4,99 til $24,99.

Kan jeg betale i UNDERARMOUR med PayPal?

Hos UNDERARMOUR kan du foreta innkjøp og betalinger gjennom PayPals digitale lommebok, så vel som via kredittkort.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på UNDER ARMOR?

For å skrive en rabattkupong i UNDERARMOUR må du velge dine produkter og gå til handlekurven for å betale for produktene dine, før dette finner du en boks hvor du må inkludere kupongnummeret du skal bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Under Armour Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos UNDERARMOUR Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra UNDERARMOUR? Nedenfor er en liste over de siste:

25 % UNDERARMOUR kupongkode for UNDERARMOUR OUTLET-produkter
10% rabattkode på UNDERARMOUR-butikken for lærere, studenter og medisinsk personell
10 % kampanjekode UNDERARMOUR for produkter som har full pris
Begrenset tid! UNDERARMOUR kupong med 30% rabatt for utvalgte produkter i gjeldende tilbud
Gave fra UNDERARMOUR for bestillinger over $100
UNDERARMOUR-kupong for gratis frakt

Under Armour Kupong

Andre lignende butikker