Lululemon Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseTeknisk klær til beste pris12 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva LULULEMON selger Norge

LULULEMON ble født i byen Vancouver i Canada i 1998 av Chip Wilson, som siden oppstarten startet med salg av klær og produkter for yoga. Hovedmålet med er å skape relasjoner mellom mennesker og en sunn livsstil, samt lære dem å sette mål for å oppnå deres formål.

Hos LULULEMON er designene laget av idrettsutøvere og tilbyr produkter for menn og kvinner for ulike typer trening og øvelser, inkludert sykling, løping, fotturer, tennis, trening og selvfølgelig yoga blant andre. Et annet av hovedmålene er å fremme lederskap og ånd samt visjonen om å trene mennesker ved å gi dem verktøyene for å oppnå sine idealer og et bedre liv.

I LULULEMON kan du få salg av følgende produkter fra leggings, jakker, jakker, kjoler, gensere, bukser, skjorter, shorts, sokker, skjørt, gensere, badedrakter, undertøy, sports-BH, hansker, votter, luer, skjerf , vannflasker, yogamatter, sjal, yogatilbehør, hårtilbehør, poloskjorter, button down skjorter, skjorter, tanktops, ryggsekker, hatter, fanny packs, crossbody-vesker, og deres fantastiske speil hvor du kan få mest mulig ut av det fra hvor som helst i huset for å ha et smart treningsstudio som har klasser undervist av trenere fra veggen din, hvor du kan få mer enn 10 000 klasser fra blant annet pilates, cardio, yoga, dance cardio, kickboksing.

Hvordan LULULEMON sender til Norge

LULULEMON har som prosedyre for levering av sine produkter standardmetoden som tar mellom 2 til 9 virkedager for USA, Canada og Puerto Rico, for sin internasjonale levering har den en estimert tid på mellom 5 til 10 dager. .

Hvilke rabatter tilbyr LULULEMON Norge?

LULULEMON tilbyr sine kunder og/eller brukere en rabattseksjon der du kan velge mellom kategoriene og du kan finne et bredt utvalg av rabatter som kan nå opptil 60 % rabatt.

Betalingsmetoder hos LULULEMON Norge

For å foreta betalinger for dine produkter kjøpt på LULULEMON, kan disse gjøres via kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover og JCB, samt via PayPals digitale lommebok. Andre betalingsalternativer som aksepteres er gjennom Afterpay og Klarna samt gavekort utstedt av LULULEMON.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra LULULEMON til Norge?

I LULULEMON har de en estimert tid før produktene når destinasjonen innen en periode på 3 til 8 virkedager, og for internasjonale forsendelser er det estimert mellom 5 og 10 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på LULULEMON Norge

Her er en liste over noen av LULULEMON kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

LULULEMON kupong med 20% rabatt for første bestilling
Spar nå 20 % med en kampanjekode LULULEMON
Kampanjekode 15 % for alle produkter som selges på LULULEMON
LULULEMON-kupong for nye kunder: 20 € rabatt
Gratis frakt for bestillinger over €200
Gjeldende kampanjetilbud: opptil 50 % rabatt

LULULEMON Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på LULULEMON kan du gjøre det ved å ringe 18772639300, fra mandag til fredag ​​fra 05:00 til 21:00, lørdager fra 06:00 til 18:00 og søndager fra 06:00 til 21:00, et annet alternativ er gjennom en nettprat eller ved å sende en e-post via skjemaet deres.

Fordeler med å bruke en LULULEMON-kupong i Norge

Det er mange fordeler og fordeler du kan ha når du bruker rabattkuponger på LULULEMON, hovedfordelen er at du sparer penger på kjøpet, en annen fordel er at ved å spare kan du ta flere produkter, vi kan også nevne at de er varer som hjelper å være i form og sunn, vi kan også nevne at du kan kjøpe varer for menn og kvinner på ett sted, samt tilbehør blant annet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra LULULEMON fra Norge?

For å foreta en retur hos LULULEMON kan du gjøre det ved å gå inn fra din konto hvor du må velge varene du ønsker å returnere, deretter må du skrive ut en etikett som du skal lime på pakken du skal returnere, som du må ta til en FedEx eller UPS, for å bli returnert er forsendelsene helt gratis, du bør vite at varene må være ubrukte med de originale etikettene.

Eksklusiv LULULEMON-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte alle tilbudene og kampanjene som LULULEMON har tilgjengelig.

LULULEMON Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av LULULEMON for kjøpere i Norge

LULULEMON har et bredt utvalg av rabatter som du kan få maksimalt 51 % rabatt på.

LULULEMON Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg på LULULEMON vil du kunne motta relevant informasjon om produktene deres.

Butikker som ligner på LULULEMON

Det er noen sider som ligner på LULULEMON hvor du kan få lignende varer som du kan lage favorittdesignene dine med, du kan også besøke dem for å sammenligne priser og rabatter, noen sider kan være Aloyoga.com
        

LULULEMON Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For LULULEMON er Black Friday-rabattene de mest etterlengtede av kundene, siden fantastiske rabatter er forberedt for denne dagen som du ikke kan gå glipp av, noen av disse rabattene som er tilgjengelige for denne dagen kan du få opptil 70 %, i tillegg kan du nyte en ekstra kupong på opptil 10 %.

Kupong for LULULEMON Norge for 11.11

I LULULEMON rabattene 11.11, som feires som navnet tilsier i november måned den 11., under denne salgsferien vil du finne veldig gode rabatter som du kan få opptil 55% tilgjengelig, du kan også nyte fantastiske kampanjer på produktene deres som du kan kombinere med dine rabatter.

LULULEMON Norway Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

Cyber ​​​​Monday-rabattene for LULULEMON er de viktigste siden du i løpet av denne datoen vil finne ekstraordinære rabatter på et bredt utvalg av deres produkter, slik at du kan nyte kjøpene dine på nettet, disse rabattene er fra 70 % til 90 % tilgjengelige.
 

LULULEMON Norge Kuponger til jul

I LULULEMON til jul kan du besøke den og få veldig gode rabatter på produktene som du finner opptil 50% tilgjengelig, i tillegg kan du finne veldig gode salg og tilbud som du ikke kan gå glipp av.

LULULEMON mobilapplikasjon for iPhone og Android

LULULEMON tilbyr sine brukere muligheten til å laste ned mobilapplikasjonen for Android fra Google Play og for iPhone fra App Store, hvor du kan gjøre kjøpene dine raskt, enkelt og trygt.

Kjente merker selges i butikken LULULEMON

I LULULEMON tilsvarer alle produktene du finner samme merke.

 

 

Tilbyr LULULEMON gratis frakt til Norge?

LULULEMON tilbyr sine brukere gratis standardfrakt.

Kan jeg betale hos LULULEMON med PayPal?

Hos LULULEMON kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale lommebok, også med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, samt gjennom After Pay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i LULULEMON?

Foreløpig har ikke LULULEMON en boks for å bruke rabattkuponger.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Lululemon Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos LULULEMON Norge

For å holde deg oppdatert med de siste kampanjetilbudene og rabattkupongene fra LULULEMON, her er en liste over de siste:

25 % rabatt for LULULEMON-medlemmer
20 % kupong for utvalgte produkter
Kampanjetilbud med opptil 50 % rabatt
LULULEMON-kupong for gratis frakt
Opptil 50 % rabatt på kampanjetilbud fra LULULEMON

Kupong Kupong

Andre lignende butikker