Light In The Box Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongLightInTheBox.com rabattkode: EUR10 rabatt ordre OVER EUR7929 juni
kupongLightInTheBox.com USD15 rabattkode31 Kan
kupongFå nå $15 rabatt hvis bestillingen overstiger $10902 oktober
kupong$8 kupong koden hvis din LIGHTINTHEBOX ordre over $8010 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva LIGHTINTHEBOX selger Norge

LIGHTINTHEBOX opererer som et globalt nettbutikkselskap dedikert til salg av alle typer produkter for hver eneste forbruker i verden, dette selskapet ble opprettet i 2007, og dets hovedkontor ligger i Beijing, Kina. LIGHTINTHEBOX distribuerer produkter til mer enn 200 forskjellige land og territorier, her kan du gjøre kjøpet av produktet du ønsker veldig raskt og enkelt, gjennom nettsider som: www.LIGHTINTHEBOX, www.miniinthebox.com, Blant andre, og du gjør det ved å søke gjennom kategoriene som siden har for deg, disse kategoriene er: klær for kvinner og menn, her vil du ha et stort utvalg av plagg å velge mellom, etterfulgt av dette vil du se en spesiell plass for bryllup og fester, hvor du kan finne brudekjoler så vel som dresser til brudgommen, og alt du måtte trenge for den spesielle feiringen.

Siden har også kategorier som: sko og vesker, baby og barn, med alt innen klær og tilbehør til de minste i huset, også her vil du ha en bred katalog med smykker og klokker, hjem og hage, alt innen belysning for enhver plass, artikler for sport og fritid, som: sykler, tilbehør for trening og trening, samt mange andre. LIGHTINTHEBOX tilbyr også områder for leker og hobbyer, skjønnhets- og hårprodukter, bilindustrien, og for teknologielskere er det en plass som er helt designet for dem, hvor du vil se: telefoner og tilbehør, telefoner og elektronikk og datamaskiner og kontor .

Hvordan LIGHTINTHEBOX sender bestillinger til Norge

Selskapet sender til nesten hvor som helst i verden, inkludert områder i: Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa, Asia, Afrika, Oseania, for dette tilbyr plattformen de beste internasjonale transporttjenestene for å sikre at pakken din blir levert uten ulempe uansett hvilken destinasjon, er disse budselskapene: DHL, UPS, FedEx og TNT og EMS, blant andre. Estimert leveringstid varierer avhengig av fraktmetoden du velger, disse kan være: Usporet verdensomspennende posttjeneste, sporet verdensomspennende posttjeneste, ekspedert verdensomspennende posttjeneste, ekspedert verdensomspennende ekspress og standard lokal forsendelse, alt fra 3 til 20 virkedager som maksimum beregnet tid. Fraktkostnader vil bli beregnet på tidspunktet for fullføring av betalingsprosessen, men du bør ta hensyn til at det kan være tilleggsavgifter som vil bli beregnet av tollavdelingen i hvert land og som du må betale når du henter pakken.

Hvilke rabatter tilbyr LIGHTINTHEBOX Norge?

For øyeblikket har butikken tilbud på sommersalg, hvor du kan få ytterligere 5 % rabatt ved kjøp over 10 EUR, og 10 % rabatt ved kjøp over 59 EUR. Men i tillegg til dette vil du få rabatterte produkter i alle kategorier med opptil 90% avslag på normalpris.

Betalingsmetoder hos LIGHTINTHEBOX Norge

På LIGHTINTHEBOX kan du betale med kreditt- eller debetkort som: visa, MasterCard, elektronvisa, American Express, JCB, Dinersclub, Discover, CarteBancaier for Frankrike, Bancontact for Belguim, Delta, Visa Dankort for Danmark, Elo for Brasil , og til slutt med Hippercard. Du kan også foreta betalingen med PayPal-kontoen din eller gjennom Klarna Paylater, Realtimebank-Ideal, Sofortbanking, eller med kontantbetalinger med Boleto og OXXO.
  

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra LIGHTINTHEBOX i Norge?

I LIGHTINTHEBOX kan leveringstiden variere avhengig av fraktmetoden du velger, samt sesongen, en av metodene som brukes er posttjenesten uten sporing som kan ta for Brasil, Russland, Italia, Argentina, Norge og Chile mellom 15 og 35 virkedager, i normal sesong og i høysesonger kan det variere mellom 20 og 45 virkedager, en annen måte er posttjenesten med sporing som kan ta for Brasil, Russland, Italia, Argentina, Norge og Chile mellom 10 og 20 virkedager, i normal sesong og i høysesong kan det variere mellom 15 og 30 virkedager, et annet fraktalternativ er Expeded Postal Service som er for Russland og Brasil mellom 10 og 25 virkedager, for Latin-Amerika (unntatt Brasil) mellom 7 og 15 virkedager, for resten av landene mellom 5 og 8 virkedager, og til slutt sendte han Expedited Express det for alle land (unntatt Russland, Brasil og Hellas) mellom 3 og 5 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på LIGHTINTHEBOX Norge

For øyeblikket har LIGHTINTHEBOX mer enn 5 gyldige kuponger og kampanjetilbud tilgjengelig for sine kunder i Norge. Her er noen av dem

$10 rabattkupong for bestillinger over $79
15 $ kampanjekode for bestillinger over $ 9 
$4 rabattkupong på bestillinger over $35
Opptil 85 % rabatt på kampanjen
15 % LIGHTINTHEBOX kupong på enhver bestilling
LIGHTINTHEBOX $8 rabattkupong for personer over $65
Ytterligere 20 % rabatt med en kampanjekode LIGHTINTHEBOX

LIGHTINTHEBOX Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice må du være behørig registrert siden du må gjøre det fra kontoen din på siden deres.

Fordeler med å bruke en LIGHTINTHEBOX-kupong i Norge

Skaff kuponger og kjøp på LIGHTINTHEBOX, det er mange fordeler ved å gjøre det siden du kan få et bredt utvalg av varer for hele familien, fra klær, fottøytilbehør og mer, også for å forskjønne hjemmet ditt, samt tilbehør til din bil. Rabatten som tilbys av en LIGHTINTHEBOX-kupong er minst 10 % og kan gå opp til 90 % for visse produkter valgt i det gjeldende kampanjetilbudet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra LIGHTINTHEBOX fra Norge?

For å foreta en retur er det første du bør gjøre å bekrefte bestillingen din på kontoen din ved å klikke på "Ordre mottatt", så må du kontakte kundeservice for å følge trinnene for returprosessen, en av dem er å gjøre returforespørselen på kontoen din siden den må inneholde et skjema for at den skal godkjennes, må du ta hensyn til at produktene må være i perfekt stand, det vil si uten å bli brukt, må denne prosessen utføres innen en periode på ikke mer enn 7 virkedager etter mottak av pakken.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan dra nytte av rabattene den tilbyr fra sin plattform, samt kodene på sine sosiale nettverk og sin App. Brukere i Norge kan nyte LIGHTINTHEBOX-kupongen som gir minst 10 % rabatt.

LIGHTINTHEBOX Norge på sosiale medier

Du kan få 20 % rabattkode på deres sosiale nettverk ved å bruke en rabattkode, og ved å laste ned applikasjonen fra appen din kan du få opptil 10 % rabatt.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av LIGHTINTHEBOX for kjøpere i Norge

LIGHTINTHEBOX, blant det store utvalget av rabatter det har, så vel som salg og kampanjer, tilbyr opptil 90 % rabatt.

LIGHTINTHEBOX Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på deres nyhetsbrev kan du motta informasjon av interesse om artiklene deres i tillegg til de eksklusive tilbudene du har og tilbyr. Generelt, etter å ha abonnert på nyhetsbrevet, vil du motta en kupong på e-post med 10 % rabatt for den første bestillingen som er lagt inn på nett.

Lignende butikker til LIGHTINTHEBOX

Hvis du foretrekker det, kan du besøke et bredt utvalg av butikker som kan ligne på LIGHTINTHEBOX, der du kan få svært like produkter der du kan sammenligne deres priser, rabatter og andre, disse butikkene du kan besøke er Amazon , Ebay, Aliexpres.
                                                          

LIGHTINTHEBOX Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

I LIGHTINTHEBOX tilsvarer Black Friday-rabattene en av de mest populære på grunn av rabattene som er tilgjengelige på produktene deres som du kan finne brukt på opptil 90 %, rabatter du ikke kan gå glipp av.

Kupong for LIGHTINTHEBOX Norge for 11.11

11.11-rabattene i LIGHTINTHEBOX er en veldig kjent salgsferie siden du i løpet av denne salgsferien kan glede deg over veldig gode kampanjer, samt rabattene som gjelder for produktene deres som du kan finne opptil 50 % tilgjengelig.

LIGHTINTHEBOX Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter er en av de viktigste begivenhetene for LIGHTINTHEBOX, siden du i løpet av denne dagen kan få rabatter tilgjengelig på opptil 75%, på samme måte kan du også finne tilbud, rabatter som du kan nyte og du kan ta et stort utvalg.
 

LIGHTINTHEBOX Kuponger Norge til jul

Julerabattene på LIGHTINTHEBOX er en av de mest essensielle høytidene siden de finner sted i desember måned, noe som lar brukerne nyte svært betydelige rabatter som kan være fra 30 % til 75 %, hvorav du kan dra nytte av kjøp av gaver til julehøytiden.

LIGHTINTHEBOX mobilapplikasjon for iPhone og Android

LIGHTINTHEBOX har tilgjengelig mobilapplikasjonen for nedlasting for Iphone og Android hvorfra du kan nyte kjøpene dine på en enkel måte, du kan også få en 10% rabattkupong når du laster den ned.

Kjente merker selges i LIGHTINTHEBOX-butikken

På LIGHTINTHEBOX kan du finne følgende merker som Lossmann SWM, Yuan Yuan, Waza, Litbest, Sncar, Infitario, RoadSun, MSQ, Bluedio, Joyroom, Viddon, Haylou, QCY, Langsdom, Ovleng, 21grams, Acacia, Wosawe, Bluedive, Esdy , Defary, Kooplus, HiUmi, Mogo, Miloto, Panda, QQT, Realtoo, Sedona, Yzimeng, Skmei, Hivision, Febay, Amimice, Laflare, Eruner, Doogee, Xiaomi, Yanse, Mis, Toujours, WeiXuan, Lenovo, Bluedio, Joyroom , Viddon, Haylou, QCY, Langsdom, Ovleng, 21grams, Acacia, Wosawe, Bluedive, Esdy, Defary, Kooplus, HiUmi, Mogo, Miloto, Panda, QQT, Realtoo.

 

 

Tilbyr LIGHTINTHEBOX gratis frakt til Norge?

For øyeblikket tilbyr ikke LIGHTINTHEBOX gratis frakt for sine kunder, men fraktprisene er svært lave.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i LIGHTINTHEBOX.?

For å skrive en rabattkupong i LIGHTINTHEBOX er det første du må gjøre å velge produktene du ønsker å kjøpe, når du har valgt må du gå til handlekurven din hvor du starter betalingsprosessen, her finner du en boks øverst høyre del hvor du må inkludere kupongnummeret du ønsker å bruke på kjøpet.

Kan jeg betale i LIGHTINTHEBOX. med PayPal?

I LIGHTINTHEBOX kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale lommebok raskt og trygt. Andre alternativer er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB, HiperCard, Elo, Carter Bancaier, Bancontact, Delta, Visa Dankort, andre betalingsmåter er Klarna, Ideal, Sofort, Boleto , Oxxo, Tandex, Wester Union og bankoverføring.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
LightInTheBox Rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer på LIGHTINTHEBOX Norge

LIGHTINTHEBOX er en av de generelle nettbutikkene som tilbyr vanlige rabattkuponger til sine kunder. Her publiserer vi de siste kupongene som er tilgjengelige for våre besøkende, kuponger som er verifisert av teamet vårt før de publiseres.

$10 rabattkupong for bestillinger over $79
$15 kampanjekode for bestillinger over $99
$4 rabattkupong på bestillinger over $35
Opptil 85 % rabatt på kampanjen
15 % LIGHTINTHEBOX kupong på enhver bestilling
LIGHTINTHEBOX $8 rabattkupong for personer over $65
Ytterligere 20 % rabatt med en kampanjekode LIGHTINTHEBOX

LightInTheBox Kupong

Andre lignende butikker