Marriott Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongMarriott.com kupongkode: opp til 15% av weekend escapes11 Kan
kupongMarriott.com kampanjekode18 Kan
kupongMarriott.com 20% rabattkode03 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva MARRIOTT selger Norge

MARRIOTT ble grunnlagt i 1927 av J. Willard. Marriot begynte som en ølbod og har i dag blitt verdens mest anerkjente internasjonale restaurantkjede og overnattingsselskap lokalisert i mer enn 73 land, og har påvirket den moderne hotellbransjen og streber etter behovene til sin kunder så vel som forpliktelsen til menneskerettigheter og sosialt ansvar gjør MARRIOTT til et etisk og profesjonelt selskap i sitt arbeid, som handler med integritet, oppnår fortreffelighet, opprettholder et originalt rykte. for sine gode tjenester og god mat, tar vare på detaljer i alt de gjør på alle hotellene sine rundt om i verden, alltid innoverende i nye opplevelser for sine kunder, med verdier som gir tjenester med integritet, endrer seg og vokser, men alltid stolte av sin historie i mer av 85 år og vinner priser og anerkjennelser rundt om i verden, vellykket vekst er dette en del av DNA-et, På samme måte tilbyr de sine ansatte et utmerket sted å jobbe, og integrerer mangfold og inkludering, som er de grunnleggende og strategiske verdiene.

MARRIOTT tilbyr sine kunder og/eller brukere muligheten til å søke og bestille som kan være på hotell eller etter destinasjon gjennom pakker og tilbud for feriesteder eller spa, også for arrangementer eller møter disse kan være bedrifts-, sosialt eller bryllup. MARRIOTT lar deg utforske destinasjoner med familien din, besøke parker eller sommerhus eller hvis du foretrekker destinasjoner med vinter og nyte lave temperaturer som har destinasjoner på alle kontinenter for hver persons smak og preferanser.

Slik gjør du en reservasjon på MARRIOTT

Når du har åpnet den offisielle MARRIOTT-nettsiden, velg destinasjonen du vil reise til, deretter tidsperioden og trykk på Søk-knappen. Så, når listen over hoteller vises, anbefaler vi at du filtrerer resultatene slik du vil: de med gratis avbestilling, de som er tilgjengelige, de som tilbyr gratis frokost, de som har basseng osv. Velg deretter det valgte hotellet og det er flere typer rom og alternativer som vi inviterer deg til å velge som du ønsker.

Hvilke rabatter tilbyr MARRIOTT Norge?

Marriott tilbyr sine brukere og/eller kunder et søk gjennom en kategori med tilbud og pakker der du kan finne feriereiser eller utforske familiedestinasjoner hvor du kan velge noen med 20 % eller 25 % rabatt, i tillegg til Dra nytte av sommertilbud avhengig av reisemålet du velger å besøke.

Betalingsmetoder hos MARRIOTT Norge

Blant betalingsmetodene som aksepteres hos MARRIOTT, er det kredittkort Visa, MasterCard, American Express, Discover Card, også gjennom Amazon Pay eller via PayPal-kontoen din, samt MARRIOTT-kort.
  

Hvor lang tid tar det å motta en reservasjonsbekreftelse fra MARRIOTT?

Ved å bekrefte valideringen av betalingen din, vil du automatisk motta en e-post med bekreftelsesnummeret og detaljene for reservasjonen din, det er mulig at den kan nå søppel- eller søppelpostmappen din.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på MARRIOTT Norge

Den tilbyr for tiden kampanjekoder på opptil 30 % rabatt for fremtidige reiser, du trenger bare å fylle ut et skjema.

Kupong: opptil 25 % rabatt for bestillinger i siste liten
Kampanjekode med 20 % rabatt på MAUI Resort & Spa
Kupong: Du får en gratis natt for 6 netter bestilt
Opptil 15 % rabatt på ferier på feriesteder på MARRIOTT
MARRIOTT rabattkode - nå få 25 % rabatt
50 % rabatt for det andre rommet som er reservert

MARRIOTT Norge Kundeservice

Blant alternativene MARRIOTT tilbyr for å kontakte kundeservice, er en av dem ved å sende en e-post fra siden, også fra Facebook Messenger, eller via telefonnumre for USA og Canada på 18006277468 og International 80062774680, samt en online chattjeneste.

Fordeler med å bruke en MARRIOTT-kupong i Norge

Å skaffe rabattkuponger som kan brukes på MARRIOTT er en av de største fordelene du kan oppnå siden å reise er en av de beste gledene du kan gi deg selv, utforske nye muligheter for å bli kjent med omgivelsene dine og det beste av alt er at du reiser ny reisemål som bruker mindre enn du hadde forestilt deg.

Hvordan kan jeg kansellere MARRIOTT-billetten min?

For å gjøre avbestillinger hos Marriot må du gjøre det innen 24 timer før planlagt dato for reservasjonen og for de som gjøres gjennom reisebyråer må du gjøre det direkte med din leverandør, på samme måte som du må kontakte kundeservice til klienten .

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte tilbudene som MARRIOTT tilbyr, inkludert 45 % rabatt på noen av destinasjonene.

MARRIOTT Norge i sosiale nettverk

For øyeblikket tilbyr den ikke kuponger på sosiale nettverk, du kan bare nyte informasjon om tjenestene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av MARRIOTT for kjøpere i Norge

Blant tilbudene du kan finne i pakkene, tilbyr MARRIOTT maksimalt 45 % rabatt for å utforske og nyte karibiske destinasjoner.

MARRIOTT Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du motta informasjon om de beste eksklusive prisene, samt ukens tilbud, i tillegg til kampanjer til de beste destinasjonene og opplevelsene som Marriot kan tilby.

Hotellkjeder som ligner MARRIOTT

Det finnes et bredt utvalg av hotellkjeder som ligner på MARRIOTT, der du kan verifisere og gjennomgå deres tilgjengelige kampanjer eller rabatter, noen av disse er Hyatt, Four Seasons Hotels and Resorts, Hilton, Carlson og Wyndham Worldwide Corp.
                                                          

MARRIOTT Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

MARRIOTT er et av de viktigste feriestedene og for Black Friday-salgsferien tilbyr det fantastiske rabatter på tjenestene sine, av denne grunn kan du få rabatter i løpet av denne dagen som kan være opptil 65 %.

Kupong for MARRIOTT Norge for 11.11

For 11.11-rabattene på MARRIOTT kan du få utmerkede kampanjer på produktene deres, i tillegg til dette kan du nyte rabatter på opptil 50 %

MARRIOTT Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday er en av de viktigste salgsferiene for MARRIOTT siden du kan få rabatter på opptil 75 % slik at du kan glede deg over å gjøre feriereservasjoner, i tillegg til dette kan du få spesialtilbud.
 

MARRIOTT Norge Kuponger til jul

Julerabattene på MARRIOTT er veldig overraskende siden du denne måneden kan nyte rabatter på opptil 55 % slik at du kan nyte de fantastiske jule- og nyttårsnettene på dette majestetiske feriestedet.

MARRIOTT mobilapp for iPhone og Android

MARRIOTT gir sine kunder en mobilapplikasjon tilgjengelig for Android og iPhone hvorfra du kan utføre forskjellige tjenester.

Populære hotellkjedemerker MARRIOTT

Under MARRIOTT-paraplyen er flere kjente hotellmerker. Her er de beste: AC Hotels, Alo, ft Hotels, Autograph Collection Hotels, Bulgari Hotels, Courtyard by MARRIOTT, Delta, Design Hotels, EDITION, element, Fairfield Inn & Suites, Four Points, Gaylord Hotels, Homes & Villas av MARRIOTT International, JW MARRIOTT, Le MERIDIEN, MARRIOTT Executive Apartments, MARRIOTT Hotels, MARRIOTT Vacation Club, Moxy Hotels, Protea Hotels, Renaissance Hotels, Residence Inn, Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserver , Sheraton, Springhill Suites by MARRIOTT, St. Regis, The Luxury Collection, TownePlace Suites, Tribute Portfolio, W Hotels, Westin.

 

 

Tilbyr MARRIOTT gratis frakt?

I MARRIOTT er leveringen gratis, det vil si at reservasjonen din mottas via e-post via e-posten din.

Kan jeg betale hos MARRIOTT med PayPal?

Hos MARRIOTT kan du betale for bestillingene dine gjennom PayPals digitale plattform, så vel som via Visa, MasterCard, American Express, Discover Card-kredittkort, også gjennom Amazon Pay eller gjennom MARRIOTT-kort.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen hos MARRIOTT?

For å skrive en rabattkode hos MARRIOTT er det første du velger den reservasjonen du ønsker å gjøre, etter dette må du fylle ut litt informasjon og deretter generere betalingen for din reservasjon.Her finner du en boks hvor du må inkludere kupongnummeret du vil bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
Marriot Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos MARRIOTT Norge

Siden du ønsker å holde deg oppdatert med de siste løftene og kupongene fra MARRIOTT, har vi nedenfor satt sammen en oppdatert liste over de siste kupongene og kampanjetilbudene som er tilgjengelige de siste ukene for denne verdensberømte hotellkjeden:

Kupong: opptil 25 % rabatt for bestillinger i siste liten
Kampanjekode med 20 % rabatt på MAUI Resort & Spa
Kupong: Du får en gratis natt for 6 netter bestilt
Opptil 15 % rabatt på ferier på MARRIOTT-feriesteder
MARRIOTT rabattkode - nå få 25 % rabatt
50 % rabatt for det andre rommet som er reservert

Marriot Kupong

Andre lignende butikker