ZAFUL Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongEmirates.com rabattkode for reisebestillinger: opptil 60%06 februar
kupongEmirates.com kupong for nye kunder: ekstra 15% rabatt på flyreiser15 august
kupongEmirates.com beste kampanjekode: lagre 10%31 oktober
kupongSpar på din neste flytur med Denne Emirates promo code28 november

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Emiartes tilbyr

Emiartes er et flyselskap som ble grunnlagt i 1984 av forsvarsministeren i De forente arabiske emirater og kongelig medlem sjeik Mohammed Bin Rashid al Maktoum. Han og Sir Maurice bestemte seg for å starte flyselskapet, som gjennomførte sin første flyvning i oktober 1985 med leide fly og mannskap, og i 1987 fikk selskapet sin første Airbus, som ble utvidet med 14 destinasjoner.

Emiartes gjennomførte år etter år nye oppgraderinger og var det første flyselskapet som tok i bruk telekommunikasjon i en Airbus, slik at kundene kunne holde kontakten mens de reiste. På slutten av 90-tallet hadde de en flåte på 32 fly og nye ruter, og på dette tidspunktet hadde de totalt rundt 50 nye ruter.

I 2000 anskaffer Emiartes 7 Airbus A380, som er verdens største kommersielle fly, noe som gjør det til et flaggskip i flåten i årene som kommer. Med tiden blir flyselskapet stadig mer aktivt med 777-fly og fortsetter å legge til nye ruter, og i 2007 lanseres den private suiten med innslag inspirert av Mercedes Benz.

Emiartes setter Guinness World Record for den første flyvningen med det største antallet nasjonaliteter på samme fly, med 145 nasjonaliteter på flyvningen, noe som uttrykker enhet og mangfold.

Emiartes tilbyr sine kunder muligheten til å bestille flybilletter, hotell, leiebil, turer, aktiviteter og ferier, flyplassparkering, flyplasstransport og sjåførtjenester.

Hvordan sender Emiartes billettene?

Emiartes sender billettene dine via e-posten du reserverte med, så snart betalingen er bekreftet.

Hvilke rabatter tilbyr Emiartes?

Emiartes tilbyr følgende rabatter:

50 % rabatt + miles på bestillinger i alle klasser.

20 % rabatt på spa ved fremvisning av boardingkort.

25 % rabatt på restaurantbesøk ved fremvisning av boardingkort.

30 % rabatt på fritidsaktiviteter mot fremvisning av boardingkort.

Betalingsmåter på Emiartes

Betalingsmåter som aksepteres på Emiartes inkluderer kredittkort som Visa, MasterCard, Dinners Club, Bleue, samt PayPal, Alipay, UnionPay, QuickPay, Sofort, GiroPay, online eller sanntids bankoverføring via Enets, Global Collect, Emirates NBD nettbank, Boleto Bancario (sistnevnte kun for bestillinger fra Brasil).

Hvor lang tid tar det å sende Emiartes-billetter?

I Emiartes kan den estimerte tiden for å motta billetten til reservasjonen være mellom 90 minutter og 48 timer, denne prosessen er bare mens betalingsbekreftelsen, som kommer til e-posten.

Rabattkuponger som for øyeblikket er tilgjengelige på Emiartes

Emiartes har for øyeblikket følgende rabattkuponger tilgjengelig:

5% kampanjerabatt ved bruk av koden FIRSTRED.

10 % rabatt på utvalgte bestillinger med koden SGUOB01.

15 % rabatt tilgjengelig fra kontoret ditt ved bruk av koden FROLYON.

Emiartes kundeservice

Kundeservicen tilgjengelig på Emiartes kan gjøres fra en online chat eller ved å ringe telefonnummeret 18007773999, også fra en e-post via et kontaktskjema.

Fordelene ved å bruke en Emiartes-kupong

Fordelene for kunden ved å kunne bruke en rabattkupong når du betaler for en bestilling gjennom Emiartes er muligheten for kunden til å føle seg fornøyd ved å spare penger mens du nyter en flytur.

Hvordan kan jeg returnere en flybillett kjøpt på Emiartes?

I Emiartes kan du avbestille reservasjonen på forskjellige måter, en av dem er ved å kontakte kundeservice, samt fra sin online plattform fra Administrer reservasjonen din, som må inneholde navn og referansenummer, kan avbestilling av reservasjoner generere ekstra gebyrer.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Emiartes

I Emiartes kan nye kjøpere dra nytte av og glede seg over å gjøre reservasjoner ved å bruke alle kampanjene som dette har tilgjengelig når du genererer betalingen.

Emiartes i sosiale nettverk

Emiartes-kunder kan finne fra sine sosiale nettverk alt relatert til kvaliteten på tjenestene som tilbys, samt ruter og destinasjoner som er tilgjengelige, samt alle kampanjetilbud og rabatter, i tillegg til kuponger som kan brukes til å gjøre forhåndsreservasjoner.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabatt tilbudt av Emiartes for sine kunder

Som den maksimale rabatten som er tilgjengelig på Emiartes kunder kan finne opptil 50% rabatt brukt, pluss tilbud tilgjengelig for å tjene miles.

Emiartes kupong for abonnement på nyhetsbrev

For de som abonnerer på Emiartes-nyhetsbrevet, kan kundene holde seg oppdatert med sine eksklusive tilbud og rabatter på grunn av deres nyhetsbrevvarsler, samt deres ruter og hvordan du kan tjene miles.

Emiartes lignende butikker

Blant de mange tilgjengelige butikkene som tilbyr lignende tjenester som de som er tilgjengelige på Emiartes, kan kundene besøke andre lignende butikker der de kan finne andre tilbud og rabatter, noen av disse butikkene er Flydubai.com, Etihad.com, Qatarairways.com, Airarabia.com.

Emiartes Black Friday-kuponger

I Emiartes kunder kan finne blant sine salgsferier som tilbys Black Friday-rabatter som er tilgjengelige den fjerde fredagen i november i løpet av denne dagen, er tilgjengelige veldig gode tilbud og rabatter som gjør det mulig for kunder å bestille da disse tilbudene kan nå opp til 70%, samt kuponger opptil 10%, for å ta turer til eksotiske og paradisiske steder.

Emiartes-kuponger for 11/11

I november måned er en annen av de tilgjengelige rabattene 11.11-rabattene, og for denne datoen tilbyr Emiartes sine kunder den beste måten å spare gjennom sine forskjellige kampanjealternativer ved å presentere ombordstigningskortet ditt for gastronomi, spa, fritid blant andre, samt rabattene som er tilgjengelige for flybillettbestillinger på opptil 60%, og de ekstra kupongene på 15%.

Emiartes Cyber Monday-kuponger

De beste rabattene som tilbys i løpet av året av flyselskapet Emiartes tilsvarer Cyber Monday-rabattene som finner sted mandagen etter Black Friday, for denne dagen er de beste rabattene gitt for bestillinger gjort online, da de kan få rabatter på opptil 75%, med tilleggskuponger som når opp til 20%, for å gjøre det til en virkelig glede å fly til de beste destinasjonene.

Emiartes julekuponger

Emiartes tilbyr sine kunder den beste måten å fly for å nyte juleferien som familie, og for disse datoene for kjennskap er Emiartes-rabatter tilgjengelig for alle destinasjoner med en 50% spesial, i tillegg til en rabattkupong på 5%.

Emiartes mobilapplikasjon for iPhone og Android

Emiartes har en mobilapplikasjon tilgjengelig for Android og iPhone der du kan foreta og administrere bestillingene dine.

Kjente reisemål som betjenes av Emiartes

Blant de mest kjente destinasjonene som Emiartes betjener, er:

Abidjan
Addis Abeba
Amman
Amsterdam
Athen
Auckland
Bali
Bangkok
Barcelona
Bologna
Mumbai
Boston
Budapest
Buenos Aires
Casablanca
Ho Chi Minh-byen
Mexico by
Delhi
Dubai
Kairo
Istanbul
Hanoi
Hongkong
Houston
Kuala Lumpur
Lisboa
London
Luanda
Madrid
Malta
Melbourne
Montreal
New York
Osaka
Oslo
Paris
Beijing
Praha
Rio de Janeiro
San Francisco
Petersburg
São Paulo
Seoul
Singapore
Sydney
Taipei
Tel Aviv
Tokyo
Toronto
Jakarta

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Emirates.com Rabattkoder

Spesielle kampanjer og kuponger på Emiartes

Emiartes-kunder kan finne spesielle rabattkampanjer og kuponger som er tilgjengelige for forskjellige destinasjoner, samt for å nyte flyreisen, gastronomi, spadager og moro.

Emirates.com Kupong

Andre lignende butikker