Hotels.com Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongHotels.com kampanjekode: få 12% rabatt når du bestiller minimum 3 netter10 august
kupongHotels.com tilbudskode: 8% rabatt Visa brukere21 desember
ForfremmelseFå 25% rabatt hos Hotels.com svart fredag16 desember
ForfremmelseHotels.com Kupong: 15% rabatt For Belønninger Medlemmer22 november

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva HOTELS selger Norge

HOTELS har som mål å tilby reservasjonstjenester til sine kunder, inkludert overnatting for leilighetshoteller, hytter, villaer, feriesteder, vertshus, leiligheter, gjestehus, HOTELS er til stede på 41 språk og rundt 200 land rundt om i verden. de beste prisene, denne nettsiden er et nettsted som tilbyr den beste reservasjonstjenesten, og oppmuntrer brukerne som brenner for å nyte, kjenne, ha det gøy, reise, turnere og reise rundt i de beste byene i verden, enten det er for fornøyelse eller turisme. , ferie eller familie, så vel som forretningsreiser, presenterer HOTELS for din komfort i mange alternativer som er tilstede for din velvære og ro. HOTELS er inspirerende i gledene på veien og en av dem er å reise, nyte og berike sjelen på den beste og sunneste måten.
 
 

Hvordan gjør jeg en reservasjon på HOTELS?

For å gjøre en reservasjon i HOTELS online reservasjonssystem, velg ganske enkelt ønsket destinasjon og reiseperiode. Deretter kan du filtrere hotellene slik du ønsker, og når du finner det du leter etter, vil du kunne fullføre bestillingen, men ikke uten først å bruke HOTELS rabattkupongen for å få garantert best pris.

Hvilke rabatter tilbyr HOTELS Norge?

For sine kunder i Norge tilbyr HOTELS 10 % velkomstrabatt på den første bestillingen og kampanjetilbud med opptil 72 % rabatt på tusenvis av hoteller over hele verden. I tillegg tilbyr HOTELS den beste garanterte prisen for hotellovernatting.

Betalingsmetoder hos HOTELS Norge

For å foreta betalingen av dine reservasjoner i HOTELS kan du gjøre det på den måten som passer ditt behov, en av dem er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express eller via PayPals digitale plattform. .

Visum
MasterCard
American Express
PayPal
  

Hvor lang tid tar det før reservasjonen som er gjort på HOTELS ankommer?

Reservasjonene som er gjort i HOTELS vil ankomme via en e-post til din e-post, denne e-posten vil bli mottatt når betalingen din er bekreftet, en annen måte er å motta billetten din fra kontoen din registrert i HOTELS.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på HOTELS Norge

HOTELS har daglige kampanjetilbud og rabattkuponger for de som ønsker å bestille hotell gjennom dem. Følgende er en liste over de mest populære HOTELS-kampanjetilbudene de siste ukene:

Opptil 40 % rabatt på hoteller over hele verden
Ekstra 15% rabattkupong
Kampanjekode på $10 rabatt på reservasjoner på mer enn $100
Opptil 72 % rabatt på bestillinger i siste liten
10% rabattkode for studenter
HOTELS kampanjekode: 10 rabatt
Den beste prisen garantert for hotell

HOTELS Norge kundeservice

For å kontakte kundeservice på HOTELS må du gjøre det ved å ringe nummeret 223937105.

Fordeler med å bruke en HOTELS-kupong i Norge

Gjennom bruk av en HOTELS-kupong eller gjennom kampanjetilbudene til dette overnattingsreservasjonssystemet, oppnås opptil en maksimal rabatt på 77 %.

Kan jeg kansellere eller endre HOTELS-reservasjonen min?

For å foreta en kansellering av en reservasjon på HOTELS har du en periode på 48 timer i forveien, for å gjennomføre denne prosessen må du logge inn på kontoen din, du må huske på at noen kanselleringer av reservasjoner kan gi ytterligere kostnader.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye HOTELS-kunder kan nyte en velkomstkupong som gir 10 % rabatt for neste reservasjon. Denne HOTELS kampanjekoden for nye kunder kommer via e-post med abonnementet på nyhetsbrevet.

HOTELS Norge på sosiale medier

Her tilbyr vi deg en liste over de mest populære sosiale nettverkene hvor du kan finne informasjon om HOTELS

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av HOTELS for kjøpere i Norge

HOTELS online reservasjonstjeneste tilbyr en rask rabatt på reservasjoner i siste liten, SISTE MINUTTER.

Kupong fra HOTELS Norge for abonnement på nyhetsbrev

Når du registrerer deg på HOTELS som ny abonnent, vil du motta informasjonsbulletiner med umiddelbare rabatter på opptil 10 %, eller til og med én natt med gave og mange flere fordeler.

Online bookingportaler som ligner på HOTELS

Når du besøker HOTELS, hvis du ikke finner det du leter etter, eller det rett og slett ikke er til din tilfredshet, kan du besøke andre lignende sider som tilbyr lignende alternativer eller hvor du kan gjøre prissammenligninger. Disse sidene er flydubai, Kiwi, Kkday.

Kuponger fra HOTELS Norge for BLACK FRIDAY

Black Friday feires med et rikt tilbud her på HOTELS. Du har valgt hoteller i de mest ettertraktede destinasjonene i verden med en rabatt på opptil 72 % sammenlignet med vanlig pris.

Kupong for HOTELS Norge for 11.11

Fra 11.11 fortsetter det nåværende kampanjetilbudet på HOTELS med rabatter på opptil 60 % i tusenvis av hoteller rundt om i verden.

Kampanjekuponger fra HOTELS Norge for Cyber ​​​​Monday

Hvis du nettopp ankom mandagen etter Black Friday, har du CYBER MONDAY! Denne dagen har du rabatter på opptil 68 % på flere tusen hoteller på de mest populære reisemålene i verden og en kupong fra HOTELS med 10 % rabatt på hva som helst.
 

HOTELS Norge Kuponger til jul

Enten du ønsker en julereservasjon eller en reservasjon for neste periode, velg nå en kupong fra HOTELS med 10 % rabatt eller velg fra hotelltilbudet med opptil 70 % rabatt.

HOTELS mobilapplikasjon for iPhone og Android

HOTELS tilbyr tre forskjellige alternativer for å få tilgang til og laste ned mobilapplikasjonen for iPhone fra App Store og for Android fra Google Play, en av dem sender en melding hvor du vil motta en lenke for nedlasting, et annet alternativ er å laste ned ved hjelp av QR kode eller ganske enkelt gjennom appen på enheten din.

Hva er de populære reisemålene som markedsføres av HOTELS?

På HOTELS kan du finne hovedbyer hvor du kan få det beste oppholdet mellom hovedbyene er Acapulco Barcelona, ​​​​Boston Buenos Aires, Cancun, Dallas, Stockholm, Las Vegas, London, Madrid, Milano, Montevideo, München, New York, Paris, Praha, Roma, Sevilla, Sydney, Vancouver, Venezia og mange flere som du kan få ved å besøke den digitale plattformen.

 

 

Tilbyr HOTELLER gratis reservasjoner?

HOTELLER tilbyr gratis ikke bare for leiligheter, du kan også gjøre det på feriesteder, borettslag, hoteller, leilighetshoteller, alt dette på ett sted på en enkel, rask og enkel måte.

Kan jeg betale på HOTELLER med PayPal?

I HOTELLER kan betalingsalternativene variere avhengig av opprinnelsesland, men for noen av disse landene aksepteres betaling via PayPal, du må bare velge ditt ideelle nettsted, klikke på reservasjon og starte betalingsprosessen hvor du må velge metode.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på HOTELLER?

For å skrive en rabattkupong i HOTELLER er det veldig enkelt, det første du må gjøre er å reservere billetten etter dette siden vil omdirigere deg til betalingsprosessen her finner du en boks nederst på siden hvor du må inkludere kodenummeret som skal brukes.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Hotels Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger hos HOTELS Norge

HOTELS har et motto som sier alt om tilbudet: best pris garantert! Og for å overbevise deg, her er en liste over de nyeste rabattkupongene:

Opptil 40 % rabatt på hoteller over hele verden
Ekstra 15% rabattkupong
Kampanjekode på $10 rabatt på reservasjoner på mer enn $100
Opptil 72 % rabatt på bestillinger i siste liten
10% rabattkode for studenter
HOTELS kampanjekode: 10 rabatt
Den beste prisen garantert for hotell

Hotels Kupong

Andre lignende butikker