adidas Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongadidas.com 15% rabattkode outlet elementer20 juli
Forfremmelseadidas.com 15% rabatt første bestilling22 juli
ForfremmelseOpp til 50% rabatt nye stiler for adidas.com21 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

ADIDAS.COM Coupon Code
 1. Hva ADIDAS selger Norge
 2. Hvordan ADIDAS sender til Norge
 3. Hvilke rabatter tilbyr ADIDAS Norge?
 4. Betalingsmetoder hos ADIDAS Norge
 5. Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra ADIDAS i Norge?
 6. Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på ADIDAS Norge
 7. ADIDAS Kundeservice Norge
 8. Fordeler med å bruke en ADIDAS-kupong i Norge
 9. Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra ADIDAS fra Norge?
 10. Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge
 11. ADIDAS Norge i sosiale nettverk
 12. Maksimal rabatt tilbys av ADIDAS for kjøpere i Norge
 13. ADIDAS Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev
 14. Butikker som ligner på ADIDAS
 15. ADIDAS Norge-kuponger for BLACK FRIDAY
 16. Kupong for ADIDAS Norge for 11.11
 17. ADIDAS Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday
 18. ADIDAS Norge kuponger til jul
 19. ADIDAS mobilapp for iPhone og Android
 20. Kjente merker selges i ADIDAS-butikken
 21. Tips for å spare penger på ADIDAS Norge
 22. Kampanjer og spesialkuponger hos ADIDAS Norge

1.>> Hva ADIDAS selger Norge
ADIDAS har en lang karriere og historie som er sterkt knyttet til sport, og overskrider dermed ulike kulturer, noe som har ført til at det har blitt et av de mest ikoniske og anerkjente merkene over hele verden, og det er grunnen til at startens historie går tilbake til 1949, og endret bor.

For ADIDAS er sport essensielt for menneskets velvære og helse, i tillegg til å bidra til lykke og forandre liv, siden den favoriserer entusiastiske mennesker med formål og muligheter til å skape bedre opplevelser i verden. ADIDAS jobber også for å skape en bærekraftig og inkluderende verden for alle.

Hos ADIDAS vil du finne produkter for enhver sport, inkludert løping, baseball, tennis, basketball, skøyter, golf, blant andre, som lar deg bevege deg uten unnskyldninger og uten problemer designet for å gi komfort i alle bruksområder og nåværende samlinger

ADIDAS selger sine kunder produkter for menn, kvinner og barn, inkludert klær som bukser, gensere, skjorter, leggings, jakker, treningsdresser, shorts, t-skjorter, matchende sett, BH-er, sportsklær, kjoler, skjørt, sokker, gravide. klær, sko for golf, tennis, basketball, fotturer, fotball- og softballkletter, sandaler, flip flops, tilbehør som vesker, ryggsekker, fanny packs, skuldervesker, ansiktsdeksler, vannflasker, hansker, hatter, pannebånd, hodetelefoner, telefon etuier, solbriller.

2.>> Hvordan ADIDAS sender til Norge
I ADIDAS blir produktene dine levert gjennom budfirmaer som FedEx, som administrerer leveringstiden for produktene dine mellom 3 til 5 virkedager.

3.>> Hvilke rabatter tilbyr ADIDAS Norge?

På ADIDAS kan du få rabatter tilgjengelig på produktene deres som kan være opptil 40 % rabatt tilgjengelig.

4.>> Betalingsmetoder hos ADIDAS Norge
For å betale for produktene sine har ADIDAS forskjellige alternativer tilgjengelig for sine kunder, blant annet betalinger utstedt via kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, eller hvis du foretrekker det gjennom lommebøker. som PayPal, Apple Pay, After Pay, Affirm eller Klarna.
  
5.>> Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra ADIDAS i Norge?

I ADIDAS håndteres det som tid for levering av produktene sine gjennom to typer forsendelser, blant annet ekspressforsendelsen som tar å ankomme i løpet av en periode på 3 virkedager, og standardforsendelsen som kan ta frem mellom 3 og virkedager gjøres disse leveransene gjennom selskapet FedEx.

6.>> Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på ADIDAS Norge
Her er en liste over noen av ADIDAS kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

ADIDAS 30 % rabatt for mobilappbrukere
ADIDAS kupong på 15% for bestillinger lagt inn i dag
ADIDAS kampanjekode 15% rabatt for nye kunder
ADIAS-kupong 10% rabatt for eksisterende kunder
Opptil 40 % rabatt på utvalgte produkter i den nåværende ADIDAS-kampanjen

7.>> ADIDAS Norge Kundeservice
For å kontakte kundeservice på ADIDAS, kan du gjøre det gjennom alternativene som tilbys, for eksempel ved å ringe 18009829337 fra mandag til lørdag, eller fra en nettprat.

8.>> Fordeler med å bruke en ADIDAS-kupong i Norge
Det er uendelige fordeler som kundene dine kan få ved å skaffe og bruke rabattkuponger på ADIDAS, den mest relevante og viktigste er pengene de kan spare ved å bruke dem på kjøpene sine.

9.>> Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra ADIDAS fra Norge?

For personer som ikke er fornøyd med produktet, refunderer ADIDAS hele kjøpet, kunden må ta i betraktning at sluttsalgsprodukter og personaliserte ikke er egnet for retur, og for denne prosessen må de starte økten i din konto hvor du må søke i bestillingshistorikken din og velge produktene du ønsker å returnere, i tillegg til årsaken må du senere følge instruksjonene for å be om etiketten din, du må ta hensyn til at produktene dine må ha de originale etikettene festet, ikke være brukt og i originalemballasjen.

10.>> Eksklusiv ADIDAS-kupong for nye kjøpere i Norge
Nye ADIDAS-kunder kan nyte 15 % rabattkupongen som er gyldig fra i dag.

11.>> ADIDAS Norge på sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

12.>> Maksimal rabatt tilbys av ADIDAS for kjøpere i Norge
For øyeblikket har ADIDAS maksimalt 40 % rabatt tilgjengelig for kundene sine fra sin nettside.

13.>> ADIDAS Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

For nye abonnenter har ADIDAS nyhetsbrev tilgjengelig med informasjon av interesse angående tilbud og rabatter, i tillegg til lanseringsproduktene kan du også få 15 % rabatt for å bli med i klubben.

14. >> Butikker som ligner på ADIDAS

Det er et ubegrenset antall butikker som er helt lik ADIDAS hvor du kan få en rekke lignende produkter som du kan lage kombinasjoner med etter smak og preferanser eller bare sjekke prisene eller tilgjengelige rabatter, noen av disse butikkene kan du kan besøke er Nike.com, Newbalance.com, Puma.com, blant mange andre.

15.>> ADIDAS Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Et av de mest anerkjente merkene i verden, som ADIDAS, har spektakulære spesialtilbud og enorme rabatter for Black Friday-salgsferien som du ikke kan gå glipp av, siden de kan være fra 70 % tilgjengelig kun denne dagen.

16.>> Kupong for ADIDAS Norge for 11.11

I løpet av 11.11-rabatten eller også kjent som singeldagen på ADIDAS kan du få spesielle kampanjer på produktene deres som du kan nyte sammen med spesialrabattene deres i løpet av datoen som kan være opptil 45 % tilgjengelig.
  
17.>> ADIDAS Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday er en av de viktigste salgsferiene for ADIDAS av denne grunn for denne dagen, et bredt utvalg av flotte rabatter er til stede for glede for kundene, for eksempel fra 70% og 80%, ekstra Du kan bruk rabattkupongene deres som du finner mellom 5 % og 10 %.

18>> ADIDAS Norge Kuponger til jul

For desember måned er ADIDAS glade for å gi kundene sine en rekke tilbud og rabatter, samt nye rabatter på enkelte av produktene deres, som kan variere fra 30 % til femti %.
   
19>> ADIDAS mobilapplikasjon for iPhone og Android

ADIDAS har en mobilapplikasjon tilgjengelig for iPhone og Android, hvorfra kundene kan foreta kjøp, i tillegg til dette kan de også glede seg over en guide for øvelser og trening fra appen deres.

20>> Kjente merker selges i ADIDAS-butikken

ADIDAS er et kjent og internasjonalt anerkjent merke av klær, produkter og tilbehør som kun har sitt eget merke til stede i butikken sin, på samme måte kan du få produkter i samarbeid med noen merker eller personer som Stella McCartney, Bad Bunny, Ivy Park, blant andre.

 

Tilbyr ADIDAS gratis frakt til Norge?

I ADIDAS, for å kunne glede deg over å motta gratis frakt av produktene dine, må du registrere deg og abonnere på deres nyhetsbrev, samtidig være en del av din Craetors Club, som vil gi deg privilegiet av å få gratis frakt.

Kan jeg betale hos ADIDAS med PayPal?

I ADIDAS har du muligheten til å kunne foreta betalinger for kjøpene dine gjennom plattformen som er akseptert blant alternativene som PayPal.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i ADIDAS?

ADIDAS har en boks tilgjengelig for sine kunder som de vil finne ved betaling for produktene deres på betalingssiden, som vil være plassert i den sentrale høyre delen av siden slik at kundene deres kan skrive kupongen de ønsker å bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
28 Kan 2022

222>> Kampanjer og spesialkuponger hos ADIDAS Norge
Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra ADIDAS? Nedenfor er en liste over de siste:

ADIDAS 30 % rabatt for mobilappbrukere
ADIDAS kupong på 15% for bestillinger lagt inn i dag
ADIDAS kampanjekode 15% rabatt for nye kunder
ADIAS-kupong 10% rabatt for eksisterende kunder
Opptil 40 % rabatt på utvalgte produkter i den nåværende ADIDAS-kampanjen

Andre lignende butikker