DJI Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseOsmo lomme bare $ 349 på dji.com08 mars
Forfremmelse13% av på mavic 2 på dji.com01 mars
kupongSiste DJI Tilbud: opptil 50% rabatt02 januar
kupongDJI Tilbud for medlemmer: Opp til 50% OFF for Nyeste Tilbudene, Bursdag Gaver og mer01 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

DJI Anmeldelse

Butikken har både profesjonelt tilbehør til fotografering og filming, samt et bredt spekter av tjenester for redigering, beskyttelse og fotovideo-prosesseringsprogramvare, som du kan få tilgang til gratis, siden du er DJI-kunde. Blant de mest ettertraktede produktene til denne forhandleren er kamerastabilisatorer, tilgjengelig for profesjonelle kameraer, så vel som for videokameraer og GoPro-enheter. Andre produkter inkluderer selfie-pinner, droner, roboter, kontrollere, lyd-videosendere, så vel som bakkestasjoner og trådløse opptaks- og kontrollprogrammer. Produktene er nøye valgt og organisert i veldefinerte kategorier for hver bruker, avhengig av formålet med deres bruk, erfaringsnivå og budsjett.

Nyttig informasjon om DJI

Levering skjer gjennom sikre og profesjonelle transporttjenester, som FedEx og DHL, for å sikre intakt levering av dine produkter. Leveringen er gratis for ordrer hvis verdi når $ 89, og ellers må du betale et ekstra fraktgebyr. Produktene kan returneres innen 14 dager etter at du har mottatt dem, for å endre, erstatte dem eller for å returnere pengene. Kjøpet kan bare gjøres via online betalingsmetoder, uten mulighet for å betale kontanter, gjennom et refusjonssystem. Dermed kan du bruke debet- eller kredittkort Visa, MasterCard, American Express, Discover eller JCB eller PayPal, samt bankoverføring.

Info om hvordan du bruker en DJI-kupongkode

For å bruke og validere en DJI-kupongkode, er alt du trenger å gjøre å oppgi koden i et spesielt område på kjøpssiden, hvor, hvis gyldig, kupongverdien blir brukt automatisk på din totale bestilling. .

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker