Samsung Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseSamsung.com kupong: 5% rabatt verv en venn01 juli
kupongKampanjekode for Samsung.com: 20% nettsted14 juli
kupongSamsung.com rabatt kode: opp til 40% rabatt sitewide05 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva SAMSUNG selger Norge

SAMSUNG ble grunnlagt i 1969 i Korea som SAMSUNG Electronics som vokste raskt og tilbyr elektronikk for hjemmet og bedriften, men alltid i en utfordring mellom fusjoner og konkurranser i markedet og nådde dermed andre grenser og land på jakt etter det beste kommersielle og elektroniske markedet strategier.

På 90-tallet revolusjonerte SAMSUNG markedet med forskjellige produkter, inkludert LCD-skjermen, dataskjermer, og for 1992 er det når det utvikler mobiltelefonisystemet som et år senere innoverer som er utviklet en telefonsmart med internett, samtidig Når den første digitale flatskjerm-TVen lanseres, er det mange konstante innovasjoner der SAMSUNG er en pioner for den digitale tidsalderen, som har ledet og gitt tusenvis av muligheter til bedrifter, bedrifter, fagfolk og ansatte takket være den avanserte teknologien av sine produkter.

SAMSUNG-merket selger et bredt utvalg av produkter, blant annet kan vi nevne telefoner, nettbrett, smartklokker, tilbehør til enheter som etuier, ladere, stropper, hodetelefoner, TV-er, lydbarer, høyttalersett, tv-fester, rammer . for tv, hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, vaskemaskin, støvsugere, tørketromler, klimaanlegg, smarthusprodukter som vaskepakker, hjemmeovervåking, smarte ting, datamaskiner, nettbrett, skjermer, minne, oppbevaring, hodetelefoner , hjemmekino, prosessering.

Hvordan SAMSUNG sender bestillinger til Norge

Hos SAMSUNG kan det ta 1 til 3 virkedager før produktet ditt blir levert. Leveringstider og -metoder kan variere avhengig av opprinnelseslandet for kjøpet og operatøren.

Hvilke rabatter tilbyr SAMSUNG Norge?

I SAMSUNG offisielle butikk kan du få rabatter på opptil 40 % og gratis frakt på produktene til dette kjente internasjonale merket.

Betalingsmetoder hos SAMSUNG Norge

Det er veldig enkelt å betale for kjøpene dine hos SAMSUNG siden det godtar forskjellige betalingsmetoder, en av dem er gjennom debet- og kredittkort som Visa, American Express, Discover, Diners Club, Discover, JCB, MasterCard, så godt du kan gjøre det gjennom digital lommebok som PayPal eller gjennom SAMSUNG Pay, SAMSUNG Finance Amazon Pay.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra SAMSUNG til Norge?

I SAMSUNG kan det ta tid før produktet kommer frem avhengig av hvilken type levering du velger på betalingstidspunktet, en av dem er standardmetoden som tar 1 til 3 virkedager, den akselererte metoden som strekker seg over 2 virkedager og ekspressmetoden som ankommer destinasjonen innen 1 virkedag.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på SAMSUNG Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige SAMSUNG-kampanjetilbudene og kupongene:

SAMSUNG 30 % rabattkupong for de nyeste modellene av bærbare datamaskiner, TV-er, smarttelefoner, klokker og nettbrett
$10 rabattkupong som kan brukes på SAMSUNG-kjøp i appen
Begrenset tid! SAMSUNG kampanjekode med 20 % rabatt
40 % rabatt i SAMSUNG offisielle butikkrabattkategori

SAMSUNG Norge Kundeservice

I SAMSUNG er det forskjellige måter å kontakte kundeservice på, en av dem er ved å ringe 18007267864, 7 dager i uken fra 8:00 til 12:00 EST-tid, et annet alternativ som tilbys er gjennom en nettprat fra siden. , eller hvis du foretrekker det gjennom sosiale nettverk som samsungsupport på Facebook og Twitter.

Fordeler med å bruke en SAMSUNG-kupong i Norge

Fordelene du har når du får rabattkuponger hos SAMSUNG er uendelige, siden den har et bredt utvalg av produkter for din daglige glede, på SAMSUNG får du varer til hjemmet, til spill og mer, der er mange fordeler ved å bruke kupongene deres siden du betaler mindre enn du forventer og du kan kjøpe mer enn du forestiller deg.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra SAMSUNG fra Norge?

For å foreta en retur i SAMSUNG har du en periode på 15 virkedager etter mottak, for dette må du gå inn på din konto i Mine bestillinger og velge returetiketten der du skal klikke på retur inkludere årsaken etter dette må du bekrefte returen din, som du må skrive ut og legge ved pakken som skal returneres når denne prosessen er fullført, har du en periode på 15 dager til å overføre den til FedEx for retur, deretter vil du motta en e-post som starter returprosessen.

Eksklusiv SAMSUNG-kupong for nye kjøpere i Norge

For øyeblikket kan nye kunder nyte alle tilbudene og rabattene de har tilgjengelig fra nettsiden og/eller i butikken. Velkomstkupongen for nye SAMSUNG-kunder er verdt $10.

SAMSUNG Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av SAMSUNG for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt for øyeblikket kan du finne 40 % rabatt.

SAMSUNG Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg på SAMSUNG kan du være oppdatert med varslinger om de siste tilbudene, samt de aktuelle kampanjene og de siste oppdateringene.

Butikker som ligner på SAMSUNG

Det er sider eller butikker du kan besøke hvor du kan sammenligne priser, samt produkter som kan ligne det du leter etter, dette kan være noen av sidene du kan se Apple.com, LG.com, Motorola .com, Huawei.com.

SAMSUNG Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For SAMSUNG er Black Friday-rabatten den viktigste siden de for denne datoen leverer megarabatter, som lar kundene kjøpe sine favorittprodukter, og for dette finner du rabatter på opptil 80%.

Kupong for SAMSUNG Norge for 11.11

På singeldagene gir SAMSUNG sine kunder kampanjer på produktene sine, som de kan bruke med sine tilgjengelige rabatter på opptil 65 %.
  

SAMSUNG Norge Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

På Cyber ​​​​Monday tilbyr SAMSUNG innovative rabatter for sine kunder for kjøp gjort online, og rabatter på opptil 70% gis til cybernauter, i tillegg til dette får de rabattkuponger på 10% og 15% slik at de kan bruke i sine innkjøp.
 

SAMSUNG Norge Kuponger til jul

Til jul leverer SAMSUNG fantastiske rabatter slik at kundene kan glede seg over shopping med utrolige rabatter på opptil 45%, du finner også utsalg og veldig gode tilbud.
   

SAMSUNG mobilapplikasjon for iPhone og Android

SAMSUNG tilbyr mobilapplikasjoner kun for applikasjoner for TV, mobiltelefoner, klokker og nettbrett. SAMSUNGs nettelektronikkbutikk-mobilapp er for øyeblikket utilgjengelig.

Kjente merker som selger i SAMSUNG-butikken

SAMSUNG tilsvarer en helt kjent linje på internasjonalt nivå, av denne grunn vil du her kun finne produkter som samsvarer med deres eget merke og originale stil som gjør dem gjenkjennelige.

 

 

Tilbyr SAMSUNG gratis frakt til Norge?

SAMSUNG tilbyr gratis frakt ved kjøp av produktene sine, raskt, enkelt og trygt.

Kan jeg betale hos SAMSUNG med PayPal?

Blant betalingsmåtene du kan bruke i SAMSUNG, er en av dem gjennom den digitale lommeboken som PayPal, samt gjennom debet- og kredittkort som Visa, American Express, Discover, Diners Club, Discover, JCB, Master Card, SAMSUNG.COM Pay, SAMSUNG.COM Finans Amazon Pay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i SAMSUNG?

I SAMSUNG, etter å ha valgt produktene du ønsker å kjøpe, må du gå til handlekurven din hvor du finner en boks hvor du skal skrive rabattkupongen du ønsker å bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Samsung Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos SAMSUNG Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra SAMSUNG? Nedenfor er en liste over de siste:

SAMSUNG 30 % rabattkupong for de nyeste modellene av bærbare datamaskiner, TV-er, smarttelefoner, klokker og nettbrett
$10 rabattkupong som kan brukes på SAMSUNG-kjøp i appen
Begrenset tid! SAMSUNG kampanjekode med 20 % rabatt
40 % rabatt i SAMSUNG offisielle butikkrabattkategori

Samsung Kupong

Andre lignende butikker