Gearbest Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKampanjekode for GearBest.com: ekstra 30% rabatt16 juni
kupongGearBest.com ekstra 30% kampanjekode13 juni
kupongTa 50% rabatt kode for GearBest.com16 juni
kupongGearBest.com 8% rabattkode16 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva GEARBEST selger Norge

GEARBEST er en nettbutikk grunnlagt i 2103 i Hong Kong og er dedikert til salg av alle slags produkter, den har en katalog hvor flere blir lagt til dag for dag, her får du alt som teknologi, mote, dekorasjon og hvitevarer , Sko, Hjem, Industri, det er veldig enkelt, raskt og enkelt å få tilgang til og det beste av alt er at du kan gjøre det på forskjellige måter siden det tilbyr deg 14 kategorier, blant annet hagehelse, klokker, smarttelefon, klær, leker blant annet En annen måte å søke etter produktet på er ved å plassere nøkkelordet til det samme i søkemotoren, da vi kan markere et telefondeksel eller skjermbeskytter mellom fanene at dette viser TILBUD, NYHET og EUROPEISK LAGER, det er verdt å nevne at i Tilbud-fanen vises produktene med deres rabattprosent i dette tilfellet du kan få fra flash-tilbud, supertilbud, samt i Nyhetene som har dagens nye og de nye kolleksjonene, for Sist i European Warehouse som tilbyr produktene som for øyeblikket er for forsendelse i varehus lokalisert i Spania, Polen, Tyskland, Italia, Frankrike, England samt lagrene i USA, blant annet

Hvordan GEARBEST sender bestillinger til Norge

Butikken lager forsendelser til alle deler av verden og for dem støttes den av flere budfirmaer, blant dem er: DHL, EMS, Epost, ChinaPost, Fedex, leveringstiden vil avhenge av landet. Du må være registrert, etter at du har valgt produktet du legger i handlekurven sjekker du og deretter velger du betalingsmetode samt fraktmetode.

Hvilke rabatter tilbyr GEARBEST Norge?

Denne plattformen gir deg muligheten til å registrere deg for kontinuerlig å sende e-poster der den tilbyr tilbudene og kampanjene de har, et annet alternativ er å sjekke Supertilbud og Flash Offers-fanene.

Betalingsmetoder hos GEARBEST Norge

GEARBEST lar deg foreta betalinger på flere enkle og sikre måter, den første av dem er med kredittkortene dine: VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, JCB, samt gjennom PayPal-kontoen din behørig verifisert, også muligheten til Western Union og WebMoney.
  
 

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra GEARBEST i Norge?

I GEARBEST kan leveringstiden variere avhengig av destinasjonen din, samt forsendelsesmetoden, også hvis forsendelsen gjøres fra det nærmeste lageret til destinasjonen, med luftpost kan forsendelsen ta mellom 15 og 30 dager virkedager, etter prioritert linje fra 7 til 12 virkedager og fremskyndet frakt fra 3 til 7 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på GEARBEST Norge

I tillegg til kupongene som er tilgjengelige på deres sosiale nettverk, så vel som de som leveres til deres nye kunder, gjør GEARBEST tilgjengelig fra sin side en rekke rabattkuponger som du kan kjøpe fra 3%, 5%, 10%, en 20 % og opptil 30 %, som du kan få for å nyte shopping.

$3 rabattkode for bestillinger over $39
Opptil 55 % rabatt basert på kampanjetilbud
Smarttelefoner med en pris på opptil 40 % redusert
$3 kupong for PayPal-betaling på bestillinger over $10
Kampanjekode $5 rabatt på bestillinger over $50
26 GEARBEST kampanjekuponger tilgjengelig for nyhetsbrevabonnenter

Kundeservice fra GEARBEST Norge

GEARBEST gjør tilgjengelig for sine kunder og/eller brukere ulike metoder for å kontakte kundeservice som du kan gjøre på e-post support@GEARBEST hvor du kan be om hjelpen du trenger, også gjennom Facebook Messenger, i tillegg til en nettprat, samt å være registrert, samt et spørsmål og svar panel for å kunne løse dine bekymringer enklere og raskere.

Fordeler med å bruke en GEARBEST-kupong i Norge

Når du får rabattkuponger for å kjøpe i GEARBEST er det mange fordeler og fordeler du har, siden du kan skaffe deg en rekke og mangfold av produkter på ett sted, og dermed tilfredsstille behovene siden du kan bære mellom alle kategoriene som den inneholder og De kan være klær, sko, telefoner, leker, hjemmetrening og mer som bærer mer enn du hadde forventet. Rabatter med en GEARBEST rabattkupong kan være så høye som $50 av den opprinnelige prisen.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra GEARBEST fra Norge?

Det første du må gjøre er å kontakte støttesenteret, hvor de vil kommentere trinnene som skal følges for returen, samt adressen hvor den skal sendes, denne prosessen må gjøres i en periode på ikke mer enn 6 virkedager , vil støttepersonalet holde deg informert om prosessen.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

For nye kunder gir Gearbest dem en besparelse på $ 3 fra applikasjonen.

GEARBEST Norge på sosiale medier

Du kan få rabattkuponger ved å abonnere på Facebook Messenger som kan være 20 % i elektronikk, 15 % i elektrisitet, 35 % for tilbehør og 40 % for telefoner

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av GEARBEST for kjøpere i Norge

Det er mange rabatter du kan få hvis du ønsker å kjøpe produkter i GEARBEST siden den har en rekke prosenter, med maksimalt 79% rabatt.

Kupong fra GEARBEST Norge for abonnement på nyhetsbrev

Når du registrerer deg, gir GEARBEST deg 10 poeng som du kan bytte i ditt personlige senter - Mine poeng, i tillegg til å motta informasjon om artiklene deres, samt deres aktiviteter og spesielle arrangementer.

Lignende butikker til GEARBEST

GEARBEST er en generell elektronikkbutikk som hovedsakelig, og ikke bare, er tilstede for salg og salg av klær, klokker, smykker, biltilbehør, hjem og hageartikler, etc. Dette nettbaserte kjøpesenteret har flere alternativer: Aliexpress, Geekbuying, Banggood og AMAZON.

GEARBEST Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

GEARBEST er en av butikkene med de største Black Friday-tilbudene! Rabattkuponger med ulike verdier, kampanjetilbud med rabatter på opptil 80 % og overraskelser per time! Bruk en Black Friday GEARBEST-kupong og få en gjennomsnittlig rabatt på 18 % av de opprinnelige prisene.

Kupong for GEARBEST Norge for 11.11

11/11 på GEARBEST er en av årets største rabattbegivenheter! I år har du kuponger på $5, $10, $15, $20 og enda høyere rabattverdier i denne kampanjekampanjen i dag, 11. november. Bruk en GEARBEST 11.11-kupong og få årets beste priser!

Kampanjekuponger fra GEARBEST Norge for Cyber ​​​​Monday

GEARBEST har forberedt mega Cyber ​​​​Monday-rabatter i år! Med en Cyber ​​​​Monday-kupong fra GEARBEST kan du få gjennomsnittlig 20 % rabatt på tusenvis av elektronikk og mer! Men i tillegg til GEARBEST Black Friday-kuponger får du også megarabatter på opptil 90 % på GEARBESTs kampanje for Cyber ​​​​Monday.
 
 

GEARBEST Kuponger Norge til jul

Når julen nærmer seg, har GEARBEST allerede satt sammen en liste over tusenvis av produkter i kampanjen dedikert til denne høytiden og som er rabattert med opptil 70 %. GEARBEST julekuponger starter på $3 for mobilbrukere og fortsetter med variable verdier, basert på den totale ordreverdien, opptil $50.

GEARBEST mobilapplikasjon for iPhone og Android

Installer GEARBEST-mobilappen i dag og motta en rabattkode på $ 3. GEARBEST-mobilappen for APPLE-enheter eller for enheter med ANDROID OS finner du direkte på AppStore eller GooglePlay, eller du kan skanne QR-koden på GEARBEST .COM nettsted

Kjente merker selges i GEARBEST-butikken

På GEARBEST online kjøpesenter finner du noen av de mest kjente internasjonale merkene innen teknologi. Disse kjente merkene inkluderer: HUAWEI, XIAOMI, CUBOT, ULEFONE, OUKITEL, HONOR, ASUS, SAMSUNG, PLUZZ, ELEPHONE, MEIZU, oneplus, LENOVO, nubia, phonemax, UHANS og VIVO.

 

 

Tilbyr GEARBEST gratis frakt til Norge?

Ja, noen ganger tilbyr GEARBEST gratis frakt til Norge. Men når gratis frakt ikke tilbys, er prisen for denne tjenesten veldig lav, og starter på bare $1

Hvor skal jeg skrive GEARBEST rabattkupongen?

Før du fullfører betalingen i dette nettbaserte kjøpesenteret er det en boks hvor det står Kampanjekode. I denne boksen må du skrive inn kupongkoden GEARBEST for å oppnå tilsvarende rabatt.

Kan jeg betale med GEARBEST med PayPal?

Ja, denne butikken aksepterer og anbefaler til og med betaling via PayPal. Noen ganger tilbyr den også en kupong på $3 for brukere som velger denne betalingsmetoden.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
GearBest Rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer hos GEARBEST Norge

GEARBEST har aktive daglige rabattkuponger og tilbud. Nedenfor er noen av de mest brukte for å få en bedre pris.

$3 rabattkode for bestillinger over $39
Opptil 55 % rabatt basert på kampanjetilbud
Smarttelefoner med en pris på opptil 40 % redusert
$3 kupong for PayPal-betaling på bestillinger over $10
Kampanjekode $5 rabatt på bestillinger over $50
26 GEARBEST kampanjekuponger tilgjengelig for nyhetsbrevabonnenter

GearBest Kupong

Andre lignende butikker