MISSOMA Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseKupong for student på MISSOMA.com: 15% rabatt29 juli
kupongMISSOMA.com ekstra 10% kupongkode05 august
kupongMISSOMA.com 20% rabattkode nettsted29 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva selger MISSOMA Norge

MISSOMA ble opprettet i 2008 i London av Marisa Hordern, dens mål er å tilby halvfine smykker, med sine egne unike og svært avantgarde design, innoverende med kreativitet for å presentere eksklusive og personlige smykker.

MISSOMA tilbyr tilgjengelige og kvalitetsprodukter som i dag leveres til rundt 200 land rundt om i verden, med engasjement og ansvar utgjort av et fellesskap som planlegger å sette et preg på miljøet ved å jobbe for bærekraft til fordel for å ta vare på planeten. , med resirkulert materiale.

MISSOMA selger sine kunder halskjeder, øredobber, ringer, mansjetter, fotlenker, charms, anheng, lagdelte smykkesett, graverbare smykker, stjernekjeder, fødselssteiner, smykker med forbokstaver, personlige smykker, perlesmykker, hjerter, sølvsmykker, samt boligtilbehør som vaser, brett, også smykkeskrin, smykkeskrin, hårspenner, brillekjeder, kjedebelte.

Hvordan MISSOMA sender til Norge

MISSOMA for levering av produktene er laget gjennom forskjellige fraktlogistikkselskaper, blant annet Royal Mail og DPD for leveranser i Storbritannia og for internasjonale leveranser gjennom DHL og FedEx. Som håndterer en estimert tid på 1 til 7 virkedager.

Hvilke rabatter tilbyr MISSOMA Norge?

For øyeblikket har MISSOMA tilgjengelig 50 % rabatt for noen av produktene sine, samt 15 % rabatt kun for studenter, samt 10 % rabatt for nye abonnenter.

Betalingsmetoder hos MISSOMA Norge

MISSOMA tilbyr sine kunder forskjellige aksepterte betalingsmetoder, blant annet de som er gjort gjennom de viktigste kredittkortene som Visa, MasterCard, American Express, andre betalingsmåter tilsvarer de som er utstedt gjennom PayPals digitale lommebok, Apple Pay, Shop Pay, Amazon Pay, AliPay og Klarna.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra MISSOMA i Norge?

I MISSOMA kan leveringstidene deres variere avhengig av landet de sendes til, for USA er leveringstidene mellom 3 og 7 virkedager, for Storbritannia fra 1 til 3 virkedager, for Europa fra 3 til 10 virkedager og for internasjonale leveranser er de mellom 5 og 7 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på MISSOMA Norge

Her er en liste over noen av MISSOMA kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

MISSOMA-kupong 10 % rabatt på hele nettstedet
Få 15 % rabatt på din første bestilling
15 % rabatt på fullprisprodukter dersom du er student
MISSOMA Kampanjekode 10 % rabatt for abonnement på nyhetsbrev
Verv en venn og begge fikk 10%

MISSOMA Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice hos MISSOMA kan du gjøre det ved å ringe nummeret +4402031766822, et annet alternativ er fra et skjema som du må fylle ut fra siden.

Fordeler med å bruke en MISSOMA-kupong i Norge

Ved å bruke MISSOMA rabattkuponger kan du glede deg over å kunne spare penger når du bruker dem, det vil si at det gir deg fordelen av å kunne kjøpe et annet produkt du velger.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra MISSOMA fra Norge?

For å returnere et produkt i MISSOMA har klienten en frist på 14 virkedager, og for dette må han være i kontakt med kundeservice, på samme måte har MISSOMA en boks hvor han kan starte sin retur hvor han skal Fylle i en rekke data.

Eksklusiv MISSOMA-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder hos MISSOMA kan dra nytte av velkomstkupongen som gir 10 % rabatt på den første bestillingen.

MISSOMA Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av MISSOMA for kjøpere i Norge

For MISSOMA tilsvarer den maksimale rabatten den har tilgjengelig for øyeblikket 50 %.

MISSOMA Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på MISSOMA gir dette kundene 10 % rabatt på deres første kjøp, i tillegg til å motta informasjonsbulletiner om deres nyheter, tilbud eller tilgjengelige rabatter.

Butikker som ligner på MISSOMA

Det finnes en rekke spesialbutikker som tilbyr produkter som ligner mye på de som MISSOMA tilbyr, som du kan kjøpe og lage dine trender med, eller som du kan sammenligne deres priser eller tilgjengelige rabatter med, blant noen av disse butikkene som du kan besøk er Pandora .com, Tous.com, Swarovski.com

MISSOMA Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For Black Friday på MISSOMA kan du nyte fantastiske rabatter i løpet av denne dagen som tilbyr noen rabatter fra 65 % for denne perioden, du finner også veldig gode kuponger fra 5 % tilgjengelig.

Kupong for MISSOMA Norge for 11.11

For singeldagen har MISSOMA veldig gode kampanjer tilgjengelig for kundenes smak, samt utmerkede rabatter som du kan finne opptil 45%.
  

MISSOMA Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

MISSOMA-produkter tilbyr sine kunder megarabatter for feiringen av Cyber ​​​​Monday med rabatter som du kan få fra 70% kun for denne dagen, du kan også finne veldig gode tilbud.

MISSOMA Norge Kuponger til jul

For desember måned gir MISSOMA sine kunder svært gode tilbud og rabatter tilgjengelig, i tillegg til sine eksklusive rabatter som du kan få med 55%.
   

MISSOMA mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke MISSOMA en mobilapplikasjon tilgjengelig.

Kjente merker som selger i MISSOMA-butikken

MISSOMA er en eksklusiv butikk som kun fører sitt eget smykkemerke.

 

Tilbyr MISSOMA.COM gratis frakt til Norge?

MISSOMA tilbyr sine kunder gratis frakt, men for dette må kundene foreta kjøp på $200 for USA og andre land, for Europa fra €150 og for Premium internasjonale leveranser fra $1000.

Kan jeg betale hos MISSOMA med PayPal?

Hos MISSOMA er det akseptert å betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale lommebok.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i MISSOMA?

MISSOMA har en boks i den sentrale høyre delen av betalingssiden sin for å kunne skrive kupongnummeret som kunden ønsker å bruke i kjøpet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
MISSOMA Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos MISSOMA Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra MISSOMA? Nedenfor er en liste over de siste:

MISSOMA-kupong 10 % rabatt på hele nettstedet
Få 15 % rabatt på din første bestilling
15 % rabatt på fullprisprodukter dersom du er student
MISSOMA Kampanjekode 10 % rabatt for abonnement på nyhetsbrev
Verv en venn og begge fikk 10%

MISSOMA Kupong

Andre lignende butikker