SHEIN Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong20% rabatt for bestillinger over $49 med dette SHEIN promo kode09 januar
kupong15% ekstra rabatt for SHEIN internasjonale versjonen av butikken30 januar
kupong$10 rabatt kode for alle bestillinger over $9031 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

SHEIN gjennomgang

Selv om dette nettstedet ved første øyekast ser ut som en hvilken som helst annen nettbutikk, kan det lett skilles ved å introdusere kategorien plussstørrelse, som hjelper alle typer kunder med å finne produkter av topp kvalitet til rimelige priser for ethvert budsjett. I tillegg, foruten det brede spekteret av produkter, blir kjøpere overrasket og samtidig tiltrukket av en litt annen kategori for en moteside. Dette er Home & Deco, hvor du kan finne dekorative gjenstander, kontor- og skrivesaker, samt baderoms- og pleietilbehør. Det er veldig enkelt å navigere på nettstedet, og du har til og med flere filtre som hjelper deg å finne stilen du leter etter.

Nyttig informasjon om SHEIN

Leveringen skjer internasjonalt, med en ventetid mellom 3-10 virkedager fra bekreftelsen på forsendelsen. Leveransen krever betaling av en ekstra transportavgift, som avviker avhengig av hjemlandet. Imidlertid, hvis den totale bestillingen når terskelen på $ 30, vil du motta gratis frakt. Hvis de mottatte produktene ikke takker for eller ikke stemmer, har du en periode på 30 dager fra du mottar dem til å returnere dem til butikken. Alle tilgjengelige modaliteter er tilgjengelige online før du mottar produktene. Disse inkluderer de fleste debet- eller kredittkort, som Visa, MsaterCard, Maestro, American Express, Discover, men også PayPal-kontoer og kort.

Info om hvordan du bruker en SHEIN kupongkode

En kupongkode er en kampanjekode som bare kan brukes en gang og som kan kopieres og legges inn i en spesiell boks på slutten av kjøpsprosessen. Etter introduksjonen og valideringen vil du motta den endelige prisen, som har rabatten lagt til av deg, hvis den var gyldig.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
28 juli 2021

Andre lignende butikker