Rotita Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongRotita.com 22% rabattkode04 august
ForfremmelseSpar opptil 70% rabatt for Rotita.com salg elementer20 juli
ForfremmelseRotita.com promotion: gratis frakt ordre OVER USD6905 juli
kupongFår nå opp til $10 rabatt ved bruk av denne ROTITA.com kode09 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva ROTITA selger Norge

ROTITA er en virtuell detaljhandel med en global destinasjon som selger dagens mest avantgarde og elegante klær og motetilbehør. For kvinner som elsker mote regnes det som motemekkaet for tilhengere av eksklusive klær, her kan du få et stort utvalg av design for enhver anledning, og du kan finne det gjennom kategoriene som denne plattformen har for brukere, for eksempel første kategori tar for seg et rom for topper, hvor du kan finne alt i: bluser og skjorter, t-skjorter og skjorter, gensere og cardigans, gensere, kåper, gensere og hettegensere i et bredt utvalg av farger og design som du kan velge den som ligner deg mest. Etter dette er et område for badedrakter, her vil du se plagg i ett stykke, bikini og trikini, det beste og mest spesielle med ROTITA er at det tilbyr størrelser for alle typer kropper, og har et område kun og eksklusivt for plussstørrelser, og også med et bredt utvalg av badedrakter, sportsklær, kjoler, topper, blant mange andre ting.

Det er også kategorien kjoler, der du kan velge den du liker best og finne den etter stil eller trend, i tillegg til en bred katalog med jumpsuits som: Bukser og skjørt, Shorts, Jumpsuits og bukser. For å være hjemme tilbyr butikken en komplett plass hvor du vil se tilbehør til hjemmeinnredning, kjøkkentilbehør, samt varer som sexy undertøy i alle størrelser, samt strømper, loungewear, bamser og mye mer; Sist men ikke minst er smykkeområdet, med alle øredobber, halskjeder og øredobber, armbånd og armringer, ringer, ankelbånd, belter og hårtilbehør.

Hvordan ROTITA sender bestillinger til Norge

ROTITA sender til alle deler av verden og tilbyr muligheten for helt gratis frakt for kjøp over 49 USD. Du kan også velge ekspressfrakt mot en ekstra kostnad kun for postadresser på engelsk og et kontaktnummer, Det er viktig å nevne at kostnadene kan variere avhengig av tollavdelingen i hvert land. Fraktmetoden kan velges på tidspunktet for fullføring av kjøpsprosessen. Estimert leveringstid vil være omtrent 5 til 10 virkedager, tatt i betraktning dagens situasjon i verden.

Hvilke rabatter tilbyr ROTITA Norge?

Butikken har en plass kalt salg, hvor den publiserer hvert av de tilgjengelige tilbudene, for tiden har den en rabatt på opptil 55 % i et bredt utvalg av plagg etter kategorier, i tillegg til dette tilbyr den også flash-tilbud med en varighet på to dager, hvor du kan få svært lave priser.

Betalingsmetoder hos ROTITA Norge

Denne plattformen lar deg foreta betalinger med kredittkort som VISA, MASTERCARD OG AMERICAN EXPRESS, men du kan også gjøre dem ved å bruke PayPal-kontoen din på en mye raskere og sikrere måte uten å gå på bekostning av bankdetaljene dine.
  
 

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra ROTITA i Norge?

I ROTITA tilbyr de flere forsendelsesmetoder der tiden din for å ankomme kan variere, blant dem er den faste frakten som kan ta mellom 17 og 25 virkedager å ankomme, en annen metode er standardfrakten som varierer mellom 9 og 15 virkedager, i tillegg til fremskyndet frakt som kan ta mellom 3 og 7 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på ROTITA Norge

Den tilbyr for tiden sine brukere 20 % rabatt ved å bruke koden SOMMER, i tillegg til alle tilbudene og kampanjene den har.

$3 rabattkode for bestillinger over $59
ROTITA kupong på $ 10 rabatt for bestillinger over $ 99
Kampanjekode ROTITA $20 rabatt på bestillinger over $149
Opptil 90% rabatt på klær
Kampanjetilbud for nye kjolekolleksjoner: opptil 70 % rabatt
8 % ROTITA-kupong for hele butikken
$22 rabatt på ROTITA bestillinger over $169
Få $30 rabatt på bestillinger over $199
Gratis fraktkupong på bestillinger over $49

ROTITA Norge Kundeservice

ROTITA gjør tilgjengelig for sine brukere og/eller kunder flere måter å kontakte kundeservice på, en av dem er gjennom en live chat som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, en annen av alternativene er å fylle ut et skjema fra siden din etterlater noe informasjon som du deretter vil motta ditt svar, samt sende en e-post til service@ROTITA

Fordeler med å bruke en ROTITA-kupong i Norge

For ROTITA-brukere er det en stor fordel å få kuponger siden de kan få cokjøp en rekke varer til svært gode priser og få mer enn du tror, ​​og det beste av alt er at de kan kjøpes i alle kategorier.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra ROTITA fra Norge?

I ROTITA for å foreta en retur er det første du bør gjøre å kontakte kundeservice, hvor du vil motta trinnene du skal følge for returprosessen, dette må gjøres innen en periode på ikke mer enn 30 virkedager etter mottak og at plaggene må være ubrukte.

Eksklusiv kupong ROTITA for nye kjøpere i Norge

ROTITA tilbyr sine nye kunder en 5 % rabattkupong.

ROTITA Norge på sosiale medier

For øyeblikket tilbyr den 20 % rabatt på sine sosiale nettverk ved å bruke koden LIVEROTITA.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av ROTITA for kjøpere i Norge

ROTITA har et utmerket utvalg av rabatter i alle sine kategorier der du kan få opptil 78 % rabatt.

ROTITA Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

ROTITA tilbyr sine nye nyhetsbrev 10 % rabatt ved abonnement samt e-post med nyheter og tilgjengelige tilbud.

Butikker som ligner på ROTITA

Hvis du foretrekker det, kan du besøke noen butikker som ligner på ROTITA, hvor du kan få produkter som du kan lage antrekk med, for enhver anledning på dagen, du kan også se gjennom og verifisere forsendelsene eller prisene deres, noen av disse butikkene du kan besøke er Rosegal, Luvyle, LightInTheBox.
        

ROTITA Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For ROTITA tilbyr produktene den har megarabatter for feiringen av Black Friday-salgsferien, hvor du kan ta produkter med tilgjengelige rabatter på opptil 70 %, i tillegg til dette kan du nyte spesielle rabattkuponger som du kan få fra 5 % til 10 %.

Kupong for ROTITA Norge for 11.11

Rabattene på Singles Day eller 11.11 i ROTITA er tilrettelagt slik at du kan benytte deg av dem siden du kan få rabatter på opptil 55 % tilgjengelig, i tillegg til kampanjer du ikke kan gå glipp av.

Kampanjekuponger fra ROTITA Norge for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter gis på mandagen etter Black Friday-feiringen, og denne dagen leverer ROTITA til sine kunder et bredt utvalg av rabatter som du kan benytte deg av når du handler på nett for dette kan du få rabatter på opptil 75% rabatt tilgjengelig.
 

ROTITA Norge Kuponger til jul

For julerabatter gir ROTITA sine kunder rabatter tilgjengelig for deres julekolleksjon der du kan velge fra deres kategorier produktene etter din smak og preferanser, for denne høytiden kan du finne rabatter på 50 % tilgjengelig.

ROTITA mobilapplikasjon for iPhone og Android

ROTITA har tilgjengelig for sine kunder nedlasting av mobilapplikasjonen, som du kan laste ned ved å skanne fra siden gjennom QR-koden.

Kjente merker selges i ROTITA-butikken

Alle produktene vist av ROTITA samsvarer med dets eget merke.

 

 

Tilbyr ROTITA gratis frakt til Norge?

For å motta forsendelser av pakkene dine gratis, i ROTITA har du muligheten til å motta dem, men for dette må du foreta et kjøp lik eller større enn $ 69

Kan jeg betale i ROTITA med PayPal?

I ROTITA kan du foreta betalingen av kjøpene dine gjennom PayPals digitale lommebok enkelt, raskt og trygt, andre aksepterte betalingsmetoder er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, Diners Clud, JCB, eller gjennom iDeal, bankseddel, Elo, Hipercard .

Hvor skal jeg skrive ROTITA rabattkupongen?

Å skrive en rabattkode i ROTITA er et veldig enkelt steg, det første er å velge produktene du ønsker å ta, så må du gå til handlekurven din hvor du finner en boks øverst til høyre på siden hvor du skal ta med kupongnummeret du vil bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
Rotita Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger hos ROTITA Norge

Denne uken har du flere kuponger og kampanjetilbud ROTITA. Dette er de siste:

$3 rabattkode for bestillinger over $59
ROTITA kupong på $ 10 rabatt for bestillinger over $ 99
Kampanjekode ROTITA $20 rabatt på bestillinger over $149
Opptil 90% rabatt på klær
Kampanjetilbud for nye kjolekolleksjoner: opptil 70 % rabatt
8 % ROTITA-kupong for hele butikken
$22 rabatt på ROTITA bestillinger over $169
Få $30 rabatt på bestillinger over $199
Gratis fraktkupong på bestillinger over $4

Rotita Kupong

Andre lignende butikker