Rosegal Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKupongkode på Rosegal.com opptil 15% rabatt15 august
ForfremmelseRosegal.com gratis frakt promo ordre OVER USD5914 august
kupongRosegal.com 20% promo code velg elementer26 juli
kupongTa USD8 rabatt kode for Rosegal.com04 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva ROSEGAL selger Norge

ROSEGAL fungerer som et virtuelt detaljhandelsselskap som opererer globalt, og som tilbyr produkter av kinesisk opprinnelse direkte til forbrukere over hele verden, denne nettbutikken ble skapt av en gruppe venner som delte den samme lidenskapen for vintage og moderne klær. alt relatert til mote for kvinner og menn, med de mest tilgjengelige prisene på markedet. Blant alle produktene som denne plattformen tilbyr er inkludert: kjoler, undertøy, sko, vesker, smykker, blant mange andre; Du kan finne alt dette og mer i ROSEGAL, lokalisere hvert produkt etter forskjellige søkekategorier som du vil hjelpe deg med å finne det du vil ha så mye, den første av dem er plassen reservert for kvinner, her finner du alle typer av: topper, badedrakter, kjoler, underdeler, gensere og cardigans, streetwear, undertøy, sportsklær og mye mer.

Det beste av alt er at her finner du størrelser for alle kroppstyper, for eksempel plussstørrelser, alt fra L, SG, 2XL, 3XL, 4XL og 5XL. Så er det området for menn, hvor du finner et stort utvalg innen: topper, underdeler, gateklær og undertøy, også med alternativer i plussstørrelser, i tillegg til en bred katalog med hårartikler, som parykker, også sko og håndvesker; på den annen side tilbyr ROSEGAL også en plass for hjemmet, lastet med et stort utvalg av nyttige ting for å lyse opp rommet ditt, akkurat som du vil få hele utvalget av tilbehør for både menn og kvinner, som: klokker, smykker og tusenvis av andre produkter.

Hvordan ROSEGAL sender bestillinger til Norge

ROSEGAL lager forsendelser til alle land rundt om i verden, og jobber for dem med de viktigste internasjonale kurerselskapene med full tillit, slik som: DHL og UPS, dette for å garantere at bestillingen din når destinasjonen på en trygg og sikker måte. raskt . Land som: USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og California vil kunne glede seg over muligheten til gratis standardfrakt, dette hvis kjøpet ditt overstiger beløpet på USD $ 49, varierer den estimerte leveringstiden fra mellom 3 til 25 virkedager maksimum, dette avhengig av landet bestillingen er rettet til og fraktmetoden du velger. Men for tryggheten til kundene har plattformen sporingsalternativer for kjøpet ditt.

Hvilke rabatter tilbyr ROSEGAL Norge?

Butikken har en rekke tilbud og rabatter i nesten alle kategorier, du kan få ryddeprodukter med opptil 90 % rabatt, samt kampanjer med 15 % rabatt eller mer, ved kjøp av to varer, og rabatter generelt fra 10 %, 20 %, 70 % og opptil 85 % i alle kategorier som tilbys på denne plattformen.

Betalingsmetoder hos ROSEGAL Norge

Denne butikken lar deg betale for produkter med kredittkort som VISA, MASTERCARD, DISCOVER, JCB, DINERS CLUB, blant andre, samt gjennom den mest praktiske måten i verden, som er å bruke kontoen din. PayPal. ROSEGAL tilbyr også betalingsmetoder som: bankseddel, bankoverføring, Ideal, og gjennom ROSEGAL-lommeboken.
  

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra ROSEGAL i Norge?

I ROSEGAL vil leveringstiden for produktet avhenge av fraktmetoden du velger på betalingstidspunktet, blant dem er ekspedert frakt som kan ta mellom 6 og 25 virkedager, rask frakt mellom 3 og 10 virkedager og Priority Direct post fra 7 til 15 virkedager, dette bestemmes også avhengig av destinasjonen hvor den skal.

Kuponger tilgjengelig på ROSEGAL Norge

ROSEGAL tilbyr for tiden en rekke rabattkuponger, for øyeblikket kan du få 10 % og 20 % rabatt.

ROSEGAL kupong på $ 48 for bestillinger over $ 300
Opptil 70 % rabatt på bestselgende motevarer
10 $ kampanjekode for bestillinger over $ 60
Ytterligere 12% rabatt med denne kupongen + gratis frakt
56% rabatt på Plus Size-varer
15 % ROSEGAL kampanjekode for nye kunder

ROSEGAL Norge kundeservice

For å kontakte kundeservice tilbyr ROSEGAL flere metoder, en av dem er gjennom en Live Chat, eller gjennom Facebook Messenger, i tillegg til å kunne sende en e-post til support@ROSEGAL, er et annet alternativ ved å ringe til numrene +13608576001 for USA eller +0013608576001 for internasjonalt.

Fordeler med å bruke en ROSEGAL-kupong i Norge

Å få rabattkuponger i ROSEGAL har sine fordeler siden du kan kjøpe billigere og det beste med dette er at du kan ha med deg flere varer, og dermed føle deg fornøyd og fornøyd med kjøpet gjort i tillegg til dette i ROSEGAL du kan få klær, tilbehør og til og med husholdningsprodukter.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra ROSEGAL fra Norge?

I ROSEGAL for å foreta en retur må du kontakte kundeservice hvor de vil kommentere trinnene som skal følges for prosessen og i sin tur vil gi deg et skjema, samt adressen hvor pakken skal sendes, denne prosedyren må gjøres innen en periode ikke mer enn 30 dager etter mottak av pakken.

Eksklusiv ROSEGAL-kupong for nye kjøpere i Norge

ROSEGAL tilbyr sine nye kunder 80 % rabatt for å bruke deres første bestilling, som inkluderer 4 kuponger.

ROSEGAL Norge på sosiale medier

ROSEGAL tilbyr fra sine sosiale nettverk 18 % rabatt ved å bruke en rabattkode.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av ROSEGAL for kjøpere i Norge

ROSEGAL, blant det store utvalget av rabatter som det tilbyr i alle sine kategorier og alle dets produkter, kan du få opptil en maksimal rabatt på 80%.

ROSEGAL Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

I ROSEGAL kan du få en rabatt på $80 i rabatt, som inkluderer 4 rabattkuponger, i tillegg til å motta nyhetsbrev om deres nye produkter samt deres tilbud og kampanjer.

Lignende butikker til ROSEGAL

Hvis du foretrekker det, kan du besøke noen butikker som ligner på ROSEGAL, hvor du kan få produkter som du kan lage antrekk med, for enhver anledning på dagen, du kan også se gjennom og verifisere forsendelsene eller prisene deres, noen av disse butikkene du kan besøke er Rotita, Luvyle, LightInTheBox.
        

ROSEGAL Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

ROSEGAL for Black Friday-rabatter tilbyr sine kunder et utmerket utvalg av produkter med store rabatter som du kan nyte fra 60 % tilgjengelig, du kan også kjøpe ekstra rabattkuponger slik at du kan dra nytte av og gjøre kjøpene dine.

Kupong for ROSEGAL Norge for 11.11

Singles day rabatt eller 11.11 ROSEGAL kan du få veldig gode rabatter slik at du kan ta dine favorittprodukter som du kan finne i 40% tilgjengelig, i tillegg til dette vil du finne sjarmerende kampanjer som du kan glede deg over og dra nytte av når du lager din kjøp.

Kampanjekuponger fra ROSEGAL Norge for Cyber ​​​​Monday

I ROSEGAL Cyber ​​​​Monday-rabattene som den har tilgjengelig, kan du få dem med opptil 75% rabatt tilgjengelig, for kundenes tilfredshet når de legger inn bestillingene sine, kan du også kjøpe ekstra rabattkuponger på 15% for deg å bruke og du formaliserer kjøpene dine.
 

ROSEGAL Kuponger Norge til jul

Julerabatter i ROSEGAL feires i løpet av desember måned, og for denne måneden utarbeides det veldig gode rabatter som du kan plassere fra 30 % til 50 % tilgjengelig for at du skal kunne nyte familieferier, fester hvor de blir levert gaver og hva bedre måte å dra nytte av rabattene som gis for denne julehøytiden.

ROSEGAL mobilapplikasjon for iPhone og Android

ROSEGAL har tilgjengelig for alle sine brukere nedlasting av mobilapplikasjonen for Android og iPhone, hvorfra du enkelt og enkelt kan kjøpe produktene dine.

Kjente merker som selges i ROSEGAL-butikken

Alle produktene vist av ROSEGAL samsvarer med dets eget merke.

 

 

Tilbyr ROSEGAL gratis frakt til Norge?

Når du foretar kjøp i ROSEGAL har du muligheten til å motta pakkene dine gratis, men for dette må du foreta et kjøp lik eller større enn $ 59

Kan jeg betale i ROSEGAL med PayPal?

I ROSEGAL kan du foreta betalingen av kjøpene dine gjennom PayPals digitale lommebok enkelt, raskt og trygt, andre aksepterte betalingsmetoder er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, Diners Clud, JCB, eller gjennom iDeal, bankseddel, Elo, Hipercard .

Hvor skal jeg skrive ROSEGAL rabattkupongen?

Å skrive en rabattkode i ROSEGAL er veldig enkelt, men for dette må du først velge produktene du ønsker å kjøpe, deretter må du gå til handlekurven din hvor du finner en boks øverst til høyre på siden hvor du skal inkludere kupongnummeret du ønsker.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
Rosegal Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger hos ROSEGAL Norge

ROSEGAL er en motebutikk på nett med gode priser, som med en rabattkupong kan bli utrolig bra. Her er de siste ROSEGAL-kupongene:

ROSEGAL kupong på $ 48 for bestillinger over $ 300
Opptil 70 % rabatt på bestselgende motevarer
10 $ kampanjekode for bestillinger over $ 60
12 % ekstra rabatt med denne kupongen + gratis frakt
56% rabatt på Plus Size-varer
15 % ROSEGAL kampanjekode for nye kunder

Rosegal Kupong

Andre lignende butikker