Rosegal Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong23% AV for Pluss Størrelsen Sommer Antrekk på ROSEGAL23 januar
kupong$15 ROSEGAL promo-kode for bestillinger over $10005 desember

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Rosegal gjennomgang

Ved første øyekast ser Rosegal ut som en hvilken som helst annen online klesbutikk, men ting er ikke helt det samme. Det store utvalget av produkter, fra topper, bukser, kjoler, skjørt, badedrakter, sportsutstyr, jakker, sko, vesker, hatter, tilbehør og smykker er hovedgrunnen til at kunder foretrekker denne butikken. Dette er fordi det lar dem gjøre alle sine kjøp fra samme sted, og skape et helt utseende på bare noen få klikk, uten å måtte stå i uendelige køer og ikke finne de riktige størrelsene. Hvis vi snakket om størrelser, er det godt å vite at denne butikken tilbyr et bredt spekter av størrelser, fra de minste, opp til Plus Size størrelser, for nøyaktig de samme produktene. En hyggelig overraskelse som du ikke ville forvente å finne på dette nettstedet, er representert av avdelingen for dekorative produkter til huset, som hjelper deg å legge til en ekstra stil til hjemmet ditt. Her kan du også finne produkter for hårpleie og skjønnhet, samt flere typer parykker med naturlig og falskt hår.

Nyttig informasjon om Rosegal

Butikken handler med levering av produkter internasjonalt, i de fleste land, i samarbeid med profesjonelle hurtigkurertjenester, for å sikre sikker levering av produktene dine. Avhengig av hvilken leveringsmåte som er valgt, trenger produktene 3, opp til maksimalt 25 virkedager. Leveringsavgiften avhenger også av den valgte leveringsmåten, mellom $ 3,99 og $ 6,99. Imidlertid mottar ordre hvis totale verdi overstiger beløpet på $ 45 automatisk gratis frakt, uavhengig av hvilken leveringsmåte som er valgt og destinasjonsland.
Returpolicyen godtar retur av produktene innen 30 dager etter mottakelse av dem, under betingelsene der de ikke brukes. Når det gjelder de aksepterte betalingsmetodene, inkluderer disse de fleste kredittkort, for eksempel Visa, MasterCard, PayPal, Discover og Boleto eller ved bankoverføring.

Info om hvordan du bruker en Rosegal kupongkode

Alt du trenger å gjøre for å validere en Rosegal-kupongkode er å kopiere koden fra destinasjonen og legge den til på bestillingssiden. Deretter, hvis den er gyldig, vil den gjelde, og rabattsverdien senkes fra den endelige prisen på bestillingen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker