Rimowa Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongRIMOWA kampanjekode for utvalgte luksuriøse kofferter: spar 20%31 juli
kupongTa 30% rabatt kode for RIMOWA.com09 juli
kupongRIMOWA.com 10% rabattkode nettsted20 juli
ForfremmelseRIMOWA.com 30% promo nyhetsbrev01 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva selger RIMOWA Norge

RIMOWA ble født i 1898, som en familiebedrift med trekasser, RIMOWA har siden oppstarten søkt måten å reise for sine kunder på er hyggelig, og det beste er hvorfor det har gått fra vintage tre, fra klassisk aluminium til høyteknologisk polykarbonat, alt dette med sikte på å presentere løsninger for turene dine, samt ha stiler fra de enkleste til de mest innovative.

Dette er grunnen til at RIMOWA, til tross for tiden og årene som har gått, fortsetter å utvikle seg, blunker til fortiden og ser på fremtiden med lengsel og forventninger om at den vil bli mye bedre.
RIMOWA selger bagasjevesker, ryggsekker, kofferter, vesker, minivesker, etuier, skuldervesker, alle forskjellige modeller og stiler, i et bredt utvalg av farger og design, samt materialet deres, du finner også iPhone-deksler, emballasje kuber, solbriller, hjul, bagasjemerker, bagasjebelter.

Hvordan RIMOWA sender til Norge

I RIMOWA skjer leveringen av produktene dine gjennom logistikkselskapet UPS som har en estimert leveringstid på mellom 1 til 5 virkedager, denne tiden kan variere avhengig av kjøpet og leveringslandet det skal til.

Hvilke rabatter tilbyr RIMOWA Norge?

RIMOWA har tilgjengelige for sine kunder forskjellige måter å nyte sine tilgjengelige rabatter på, en av dem er ved å abonnere på nyhetsbrevet der du kan finne 10 % rabatt, en annen måte er å besøke dens salgskategori hvor du finner rabatter på produktene. som kan nå opptil 60 % tilgjengelig.

Betalingsmetoder hos RIMOWA Norge

RIMOWA for betaling av sine produkter godtar følgende metoder som debet- og kredittkort Maestro, Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, samt gjennom PayPals digitale lommebok eller gjennom Klarna.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra RIMOWA i Norge?

RIMOWA tilbyr sine brukere at produktet når sin destinasjon i løpet av en estimert periode på 2 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på RIMOWA Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige RIMOWA-kampanjetilbudene og kupongene:

RIMOWA kupong for gratis frakt
15 % kampanjekode RIMOWA for nye kunder
Opptil 25 % rabatt i rabattkategori
Kampanjekode 10% RIMOWA i hele butikken
Kupongkode 5% RIMOWA

RIMOWA Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe nummeret +442076600547 eller ved å sende en melding fra siden din gjennom et skjema der du må fylle ut en rekke data.

Fordeler med å bruke en RIMOWA-kupong i Norge

Det er en rekke fordeler som vi kan nevne når du bruker rabattkupongene dine, den mest relevante er at du betaler mindre når du kjøper, en annen som vi kan nevne er kvaliteten og forskjellen på merket og stilen som dette produktet inneholder.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra RIMOWA fra Norge?

For å foreta en retur har du en periode på 30 virkedager etter mottak, for dette må du kontakte kundeservice, hvis du har en Rimowa-konto kan du behandle forespørselen din fra din nettkonto hvor du må administrere returetiketten din for å bli sendt via UPS , må du ta hensyn til at produktene skal være i god stand, uskadet, ubrukt og i originalemballasje.

Eksklusiv RIMOWA-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye RIMOWA-kunder kan nyte rabattene som er tilgjengelige, samt 10 %-gaven når de abonnerer.

RIMOWA Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av RIMOWA for kjøpere i Norge

Blant det store utvalget av rabatter som RIMOWA tilbyr, kan du få varer som har en maksimal rabatt på 75 %.

RIMOWA Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på deres nyhetsbrev kan du motta informasjonsbulletiner om deres eksklusive tilbud og nye kolleksjoner, samt motta 10 % rabatt på ditt første kjøp.

Butikker som ligner på RIMOWA

Det er forskjellige og varierte butikker som ligner på RIMOWA hvor du kan finne lignende produkter som du kan sammenligne priser, rabatter og frakt med. Noen av disse butikkene er Victorinox.com, Samsonite.com, AmericanTourister.com

RIMOWA Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

I løpet av denne dagen på RIMOWA kan du finne varierte og varierte rabatter på produktene deres, samt svært gode salg, denne dagen kan du nyte dem i november måned, for denne dagen finner du rabatter fra 75 %

Kupong for RIMOWA Norge for 11.11

For 11.11-rabatten tilbyr RIMOWA kampanjer og rabatter som du kan kombinere for betaling av produktene dine, disse rabattene kan være opptil 55 %

Kampanjekuponger fra RIMOWA Norge for Cyber ​​​​Monday

I RIMOWA er Cyber ​​​​Monday-rabattene årets viktigste siden for denne dagen leveres megarabatter til kundene for kjøp gjort online, som kan få fra 65 % til 75 %, i tillegg kan de finne rabattkuponger på 5 % og 10 %.

 

RIMOWA Norge Kuponger til jul

For julerabatter presenterer RIMOWA uslåelige rabatter som kundene kan nyte godt av opptil 50 %, samt finne svært gode tilbud og salg.

RIMOWA mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket er det ingen nedlasting for mobilapplikasjon.

Kjente merker som selger i RIMOWA-butikken

I RIMOWA tilsvarer alle produktene deres eget merke, i tillegg til produksjon, design og stil.

 

 

Tilbyr RIMOWA gratis frakt til Norge?

RIMOWA tilbyr sine brukere gratis frakt så lenge bestillingene deres er lik eller større enn €250, hvis den er mindre, kan fraktkostnaden være $50 gjennom ekspresslevering.

Kan jeg betale på RIMOWA med PayPal?

RIMOWA tilbyr sine brukere ulike betalingsmåter, inkludert betaling gjennom PayPals digitale lommebok, også gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club og Discorver, et annet alternativ er gjennom Klarna.

Hvor skal jeg skrive RIMOWA-rabattkupongen?

Hos RIMOWA, for å skrive rabattkupongen, må du gå til handleposen din hvor du finner en boks øverst til venstre på siden der du må inkludere kupongnummeret du ønsker å søke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Rimowa Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos RIMOWA Norge

I RIMOWA-butikken kan du få en ekstra rabatt hvis du bruker gjeldende rabattkuponger og kampanjetilbud. Nedenfor er et sammendrag av de siste kampanjekodene fra RIMOWA:

RIMOWA kupong for gratis frakt
15 % kampanjekode RIMOWA for nye kunder
Opptil 25 % rabatt i rabattkategori
Kampanjekode 10% RIMOWA i hele butikken
Kupongkode 5% RIMOWA

Rimowa Kupong

Andre lignende butikker