Tidebuy Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongUSD70 kampanjekode velg elementer bestill OVER USD299 på Tidebuy.com23 oktober
kupongKampanjekode på Tidebuy.com: USD35 rabatt rekkefølge OVER USD15916 september
ForfremmelseTa gratis frakt kampanje på Tidebuy.com bestill OVER USD15916 oktober
kupongTidebuy.com kampanjekode: USD15 rabatt rekkefølge OVER USD9919 september

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva TIDEBUY selger Norge

TIDEBUY opererer siden 2010, og opererer som et globalt virtuelt detaljhandelselskap, og også et grenseoverskridende e-handelsselskap dedikert til salg av moteklær og annet, slik som: klær, sko, kjoler, vesker, sengetøy, klær for menn, barn og smykker, parykker, blant mange andre gjenstander. Butikken er oversatt til forskjellige språk, inkludert: engelsk, japansk, fransk, spansk, arabisk, blant andre; Hovedmålet til TIDEBUY er å gi den beste kundeservicen og tilby varer med den beste kvaliteten og til en enestående pris. I denne virtuelle plattformen finner du tusenvis av produkter og alle organisert etter kategorier slik at søket ditt er mye raskere og enklere, i dem kan du se en plass for hjem og hage, med et bredt utvalg av husholdningsartikler, verktøy for å jobbe i din hage, og også alt innen leker for de minste i huset.

Butikken har også eksklusive kategorier for menn og kvinner, hvor du finner alt av klær, fottøy, vesker og tilbehør for menn, og for damedelen, alt innen kjoler, badedrakter, topper, skjørt og t.o.m. mammaklær. Dette etterfølges av et helt spesielt område for bryllupsfeiringer, hvor du kan få kjoler til bruder, til brudepiker, til mødre, for jenter og alt du trenger til den spesielle dagen din, i tillegg til å tilby klær til spesielle anledninger, sko i alle modeller du trenger, hårprodukter som: parykker for menn og kvinner, og alt tilbehøret du kan tenke deg for skjønnhet. På den annen side er det kategoriene for sengetøy, med en bred katalog av sett med senger, puter og mer, også alt innen elektronikk, en hel rekke klokker og smykker, vesker og tilbehør, sport og friluftsliv, samt en dedikert plass til barna, lastet med klær og tilbehør som er nødvendig for de bortskjemte i huset.

Hvordan TIDEBUY sender bestillinger til Norge

TIDEBUY utfører forsendelser til mer enn 200 forskjellige land rundt om i verden, forsendelsesmetodene som tilbys av plattformen er: ekspedert frakt, fra budselskapene DHL og UPS, det er også mulighet for standard frakt, gjennom DHL og EMS og Aramex og UPS og TOLL og TNT og e-EMS og USSF og DPD, og ​​til slutt Super Saver-alternativet, sendt av: Epacket og Yodel og AirSmall og DHL og BPost-pakken. Fraktkostnader vil bli beregnet på betalingstidspunktet, og dette vil variere avhengig av størrelsen på bestillingen din og destinasjonsadressen, det er viktig å nevne at hvert land håndterer forskjellige priser av tollavdelingen, men denne butikken tilbyr også en gratis fraktalternativ, men ikke i alle tilfeller; Den estimerte leveringstiden vil også avhenge av destinasjonsadressen og fraktmetoden du velger, vanligvis varierer denne tiden fra 3 virkedager til maksimalt 30 dager.

Hvilke rabatter tilbyr TIDEBUY Norge?

For øyeblikket tilbyr TIDEBUY et flash-tilbud som varer i 6 dager, her vil du finne et stort utvalg av produkter i alle tilgjengelige kategorier, med utmerkede og sterkt reduserte priser over deres virkelige pris.

Betalingsmetoder hos TIDEBUY Norge

Denne butikken lar deg foreta betalingene dine gjennom kreditt- eller debetkort som: Visa og MasterCard, du kan også gjøre det gjennom en PayPal-konto så lenge det er verifisert, på samme måte ved bankoverføring, Ideal, Sofort og Webmoney.
  

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra TIDEBUY i Norge?

I TIDEBUY kan leveringstiden variere avhengig av fraktmetoden du velger ved avbestillingstidspunktet, samt destinasjonen dit du skal, blant dem er Super Savings som kan ta mellom 6 og 30 virkedager, standarden Frakt som varierer mellom 3 og 18 dager, og ekspedert forsendelse tar mellom 3 og 15 virkedager.

Kuponger tilgjengelig på TIDEBUY Norge

TIDEBUY tilbyr for tiden en rekke rabattkuponger, blant annet kan vi nevne 10% ved å bruke koden WM10.

Velkomstkupong med totale rabatter på $88
TIDEBUY kupong med $15 rabatt på bestillinger over $99
30 $ kampanjekode for bestillinger over $ 159
Rabattkupong på 50 % ved betaling av transporttjenesten
Kampanjekode $ 10 rabatt på bestillinger over 100
Rabatter på opptil 86 % på herreklær
Kampanjetilbud: opptil 90 % rabatt på dameklær

TIDEBUY Norge Kundeservice

I TIDEBUY for å kommunisere med kundeservice kan du gjøre det ved å ringe nummeret + 86-2968532863, eller ved å sende en melding til e-posten service@TIDEBUY, et annet alternativ for å sende en melding fra kontoen din.

Fordeler med usar en TIDEBUY-kupong i Norge

Skaff deg rabattkuponger og kjøp på TIDEBUY, det er mange fordeler du kan oppnå, siden du kan dra nytte av og skaffe deg en rekke varer til svært gode priser og det beste av alt er at du kjøper for hele familien, som så vel som for deg selv. hjem får alt på ett sted.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til TIDEBUY fra Norge?

For å foreta returer på TIDEBUY må du kontakte kundeservice og følge instruksjonene for prosessen, dette må gjøres innen 30 virkedager etter mottak av pakken din, bortsett fra brudekjoler og anledningskjoler som må lages I 7 virksomheter dager, skal velvære være i optimal stand uten å bli brukt.

Eksklusiv kupong TIDEBUY for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte alle kupongene som TIDEBUY tilbyr på siden sin, så vel som om de abonnerer.

TIDEBUY Norge på sosiale medier

TIDEBUY, tilbyr sine brukere $ 138 rabatt i kuponger når de bruker applikasjonen fra appen.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av TIDEBUY for kjøpere i Norge

TIDEBUY, tilbyr et stort utvalg av rabatter på alle produktene og alle kategoriene, for øyeblikket kan du nyte noen med maksimalt 75 % rabatt.

Kupong fra TIDEBUY Norge for abonnement på nyhetsbrev

TIDEBUY tilbyr sine nye Nyhetsbrev en rabatt på $88 på kuponger, samt muligheten til å være den første til å motta deres eksklusive nyheter, tilbud og rabatter, pluss flere av de siste trendene og oppdateringene.

Lignende butikker til TIDEBUY

Hvis du foretrekker det, kan du besøke noen butikker som ligner på TIDEBUY hvor du kan finne noen av produktene deres for å lage kombinasjoner i antrekket ditt, hvis du foretrekker det kan du sjekke fraktmetodene deres eller tilgjengelige rabatter, noen av disse butikkene kan du besøk er Rosegal, Rotita, Newchic.
        

Kuponger fra TIDEBUY Norge for BLACK FRIDAY

For TIDEBUY holdes Black Friday-rabattene den fjerde fredagen i november måned, og for denne salgsferien har TIDEBUY fantastiske rabatter tilgjengelig på produktene sine, som du kan finne opptil 80 % tilgjengelig.

Kupong for TIDEBUY Norge for 11.11

Du kan nyte rabattene på Singles' Day eller 11.11 på TIDEBUY i november måned og for denne høytiden kan du få rabatter som kan være opptil 60 %, samt tilgjengelige kampanjer.

Kampanjekuponger fra TIDEBUY Norge for Cyber ​​​​Monday

TIDEBUY tilbyr Cyber ​​​​Monday-rabatter som er tilgjengelige for kjøp på nett, det er derfor du i TIDEBUY kan finne fantastiske rabatter som du kan finne opptil 85 % tilgjengelig, denne salgsferien feires mandagen etter Black Friday
 

18 >> TIDEBUY Kuponger Norge til jul

For julerabatter har TIDEBUY tilgjengelige rabatter på 50 % brukt på sine sesongprodukter, i tillegg til dette kan du nyte ekstra rabattkuponger på 20 % $ slik at du kan kombinere på betalingstidspunktet.

TIDEBUY mobilapplikasjon for iPhone og Android

TIDEBUY har tilgjengelig for sine kunder nedlasting av mobilapplikasjonen for Android og iPhone, hvorfra du enkelt og raskt kan gjøre kjøp.

Kjente merker selges i TIDEBUY-butikken

Alle produktene som vises på TIDEBUY samsvarer med deres eget merke.

 

 

Tilbyr TIDEBUY gratis frakt til Norge?

I TIDEBUY kan du få gratis frakt på kjøpene dine, men for dette må du foreta et kjøp lik eller større enn $129.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i TIDEBUY?

Å skrive rabattkupongen i TIDEBUY er et enkelt steg for dette må du først velge produktene du vil ta, deretter må du gå til handlekurven din for å foreta betalingen her finner du en boks nederst til venstre på siden i Du må inkludere kupongnummeret du vil bruke.

Kan jeg betale i TIDEBUY med PayPal?

I TIDEBUY kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale lommebok, enkelt, raskt og trygt.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Tidebuy Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger på TIDEBUY Norge

TIDEBUY tilbyr de beste prisene på motevarene den selger hver dag. For at du skal få de største rabattene har vi laget denne siden med kampanjekoder fra TIDEBUY. Her er de siste kampanjetilbudene og rabattkupongene for denne butikken:

Velkomstkupong med totale rabatter på $88
TIDEBUY kupong med $15 rabatt på bestillinger over $99
30 $ kampanjekode for bestillinger over $ 159
Rabattkupong på 50 % ved betaling av transporttjenesten
Kampanjekode $ 10 rabatt på bestillinger over 100
Rabatter på opptil 86 % på herreklær
Kampanjetilbud: opptil 90 % rabatt på dameklær

Tidebuy Kupong

Andre lignende butikker