Samsonite Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongSAMSUNG rabattkode for utvalgte enheter: spar opptil 40%30 juni
kupongSamsonite.com 60% kupongkode06 juli
kupongEkstra 20% rabatt kode for Samsonite.com sitewide06 juli
kupongTa 10% rabatt kode for Samsonite.com 12 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva selger SAMSONITE Norge

SAMSONITE har vært på markedet i mer enn 100 år og regnes som en ledende global butikk for bagasjeposer, samt tilbehør, som har høyteknologisk design og kvalitet, og leverer stil og holdbarhet i hvert enkelt produkt, og dermed tilfredsstiller og garanterer behovene til hver av brukerne, enten det er i en livsstil, profesjonell eller bedrift.

SAMSONITE-merket selger bagasjevesker som kan være håndvesker, også svingbare, med hjul, økologiske, stive, bagasjesett, bærbare ryggsekker, med hjul, vesker, håndvesker, kofferter, forretningsvesker, skulderveske, håndvesker, annet tilbehør som f.eks. som paraplyer, passdeksler, lommebøker, bærbare etuier, kosmetikksett, toalettsaker, plugger, batterier og adaptere.

Hvordan SAMSONITE sender til Norge

SAMSONITE foretar ikke internasjonale forsendelser, for leveranser i USA har SAMSONITE forskjellige leveringsselskaper som DHL, FedEx, blant andre, som har en estimert leveringstid mellom 1 til 6 virkedager, for å foreta kjøp i andre land bør du besøke butikken i ditt bostedsland.

Hvilke rabatter tilbyr SAMSONITE Norge?

SAMSONITE tilbyr rabatter på opptil 50 % på kampanjetilbud, 20 % rabattkupong og gratis frakt på bestillinger over $150

Betalingsmetoder hos SAMSONITE Norge

For å betale på SAMSONITE kan du gjøre det på den enkleste måten siden den har forskjellige betalingsmetoder, blant annet kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, Union Pay eller via PayPals digitale lommebok.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra SAMSONITE til Norge?

I SAMSONITE kan leveringstiden velges på tidspunktet for betalingen din, en av dem er standardmetoden mellom 2 til 6 virkedager, fremskyndet levering på 2 virkedager og prioritert levering på 1 virkedag.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på SAMSONITE Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige SAMSONITE-kampanjetilbudene og kupongene:

SAMSONITE-kupong 10 % rabatt på alt
15% ekstra rabatt på handlepose med kupong
$50 rabattkupong på SAMSONITE-ordrer verdt over $300
Kampanjekode $25 rabatt på SAMSONITE bestillinger over $250
SAMSONITE kupong 20% ​​rabatt for bestillingen din
SAMSONITE-kupong for gratis frakt på bestillinger over $150

SAMSONITE Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å fylle ut et skjema fra siden deres eller ved å sende en e-post til question@samsoonite.com, et annet alternativ er gjennom en nettprat, for svaret ditt må du vente en periode på 24 arbeidstimer.

Fordeler med å bruke en SAMSONITE-kupong i Norge

Den største fordelen du har når du bruker rabattkupongene på SAMSONITE er at du betaler mindre enn du forestiller deg, en annen fordel er kvaliteten på produktet du kjøper, på samme måte som vi kan nevne at du ikke bare kjøper bagasjeprodukter du kan finner også til daglig bruk.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra SAMSONITE fra Norge?

For å foreta en retur i SAMSONITE har du en frist på 90 dager etter mottaksdatoen, for dette må du gå inn på siden i den elektroniske retursenterøkten hvor du må følge instruksjonene for godkjenning av returen din. Du må da skrive ut etiketten og den oppgitte autorisasjonen og inkludere den i pakken som skal returneres, må du ta hensyn til at produktene må være ubrukte og med sine originale etiketter.

Eksklusiv SAMSONITE-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye SAMSONITE-kunder mottar en velkomstkupong som gir 10 % rabatt.

SAMSONITE Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av SAMSONITE for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt kan du få 60 % brukt på noen av produktene deres.

SAMSONITE Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

I tillegg tilbyr abonnementskupongen for nyhetsbrevet SAMSONITE 10 % rabatt for den første bestillingen som er lagt inn på nettet.

Butikker som ligner på SAMSONITE

Det er forskjellige butikker som ligner på SAMSONITE som du kan besøke og sjekke deres priser eller rabatter, samt fraktkostnadene deres blant annet, dette er noen av disse butikkene Rimowa.com, Tumi.com, Delsey.com, Travelpro.com

SAMSONITE Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatten feires den fjerde fredagen i november måned, og for denne datoen utarbeider SAMSONITE spektakulære rabatter på produktene sine som du kan finne mellom 65 % og 75 %, i tillegg kan du bruke en rabattkupong fra 10. %.

Kupong for SAMSONITE Norge for 11.11

11.11-rabattene på SAMSONITE blir gitt i november måned den 11., og denne dagen gis det flotte rabatter på produktene deres, som kan nå 50 %, i tillegg til veldig gode kampanjer.
  

Kampanjekuponger fra SAMSONITE Norge for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på SAMSONITE feires på mandagen etter Black Friday, og i løpet av denne dagen kan du få fantastiske rabatter for nettkjøp, disse rabattene kan være mellom 70% og 80%.
 

SAMSONITE Norge kuponger til jul

SAMSONITE har fantastiske rabatter tilgjengelig for sine kunder i desember måned, måneden der du kan nyte julerabattene tilgjengelig mellom 30% og 40%, du kan også finne tilbud og salg tilgjengelig.
   

SAMSONITE mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke SAMSONITE en mobilapplikasjon.

Kjente merker selges i SAMSONITE-butikken

Alle produkter som selges i SAMSONITE-butikken samsvarer med dets eget merke.

 

 

Tilbyr SAMSONITE gratis frakt til Norge?

SAMSONITE tilbyr sine brukere helt gratis standardleveranser, hvis du ønsker en annen type levering, kan kostnadene variere fra $19,99 til $39,99.

Kan jeg betale hos SAMSONITE med PayPal?

Hos SAMSONITE kan du foreta betalinger gjennom PayPals digitale lommebok, så vel som via kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB eller gjennom Union Pay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen hos SAMSONITE?

I SAMSONITE for å skrive rabattkupongen når du har valgt produktene du ønsker å kjøpe, må du gå til handleposen din hvor du finner en boks i midten til høyre på siden, for å inkludere kupongnummeret du vil bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Samsonite Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos SAMSONITE Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra SAMSONITE? Nedenfor er en liste over de siste:

SAMSONITE-kupong 10 % rabatt på alt
15% ekstra rabatt på handlepose med kupong
$50 rabattkupong på SAMSONITE bestillinger til en verdi av over $300
Kampanjekode $25 rabatt på SAMSONITE bestillinger over $250
SAMSONITE kupong 20% ​​rabatt for bestillingen din
SAMSONITE-kupong for gratis frakt på bestillinger over $150

Samsonite Kupong

Andre lignende butikker