Klook Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongSpar 8% med DENNE KLOOK kampanjekode25 juli
kupongKun for nye kunder! Spar 8% på din første bestilling31 desember
ForfremmelseForfremmelse på Klook.com: opptil 50% rabatt på siste liten-tilbud25 september
kupongUSD25 kampanjekode hoteller booking OVER USD400 på Klook.com25 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva KLOOK selger Norge

KLOOK ble grunnlagt i 2014 i Hong Kong, det er en online markedsplass, og tilbyr dermed online aktiviteter, så vel som turer, som tilfredsstiller behovene til dagens turister. KLOOK tilbyr en enklere måte å oppdage aktivitetene og attraksjonene for å nyte reisemålet ditt, slik at det på denne måten er spennende og ikke forstyrrende, på denne måten forbinder det reisende med opplevelsene de ønsker, det er veldig enkelt å få tilgang til portalen siden du i denne får opp to faner som er Destinasjoner og/eller Alle kategorier.

I Destinasjoner tilbyr det deg det mest fremragende blant dem kan vi nevne USA som New York, Las Vegas, Orlando, samt De forente arabiske emirater som Dubai, Abu Dhabi tilbyr, det er også Storbritannia med London og Edinburgh. Et annet alternativ er å klikke på Europa, Nord-Amerika, Øst-Asia, Fastlands-Kina eller klikke på den andre fanen i Alle kategorier, her tilbyr den gastronomi, attraksjoner samt spektakulære turer og utflukter eller aktiviteter og opplevelser, den har også transport til flyplasser .

Denne underkategorien har de beste restaurantene i Paris, Kina, Las Vegas, de mest underholdende utfluktene til Seoul, Tokyo eller de mest vågale opplevelsene i blant annet akvarier, taubaner og botaniske hager. KLOOK har informasjon på sine sosiale nettverk, denne plattformen tilbyr en rekke virtuelle pakkereiser som meninger, beskrivelse eller relaterte aktiviteter.

Hvordan gjør jeg en reservasjon på KLOOK?

Du må angi stedet du ønsker å reise til eller restauranten du velger å besøke når du har valgt, angi antall personer som følger deg og dag for avreise og retur, trykk neste og det tar deg til betalingssiden, velg metode som passer best godtar du og du vil motta kvitteringen.

Hvilke rabatter tilbyr KLOOK Norge?

Kampanjene kan variere opptil 60 % avhengig av destinasjon, samt tilbudene på 25 %, i dag finnes det kuponger som kan tilby 5 USD rabatt.

Betalingsmetoder hos KLOOK Norge

Noen av betalingsmetodene som brukes i KLOOK er: debet- og kredittkort VISA, MasterCard, AMERICAN EXPRESS HKD, så vel som via PayPal-kontoen din så vel som gjennom Alipay, blant andre.
  

Hvor lang tid tar det før reservasjonen gjort på KLOOK kommer?

I KLOOK når du gjør en reservasjon vil du motta en e-post med listen over reserverte aktiviteter, samt en e-post med den separate kvitteringen, på samme måte kan du også laste den ned fra nettsiden ved å logge på kontoen din i reservasjonen økt siden Klikk på kvitteringen for reservasjonen din, eller fra appen din, aktivitetene har forskjellige bekreftelsestider.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på KLOOK Norge

For øyeblikket kan du få kuponger ved å laste ned applikasjonen din fra appen din, samt invitere venner til å abonnere og være en del av denne fantastiske verdenen hvor det viktigste er å utforske og oppdage på den beste måten ved å bruke rabatter.

KLOOK rabattkode tilleggs 5% ved bestilling i dag
Opptil $70 rabatt for visse turistdestinasjoner
Betal med ditt DBS POSB-kort og få en ekstra $10 rabatt
Bruk mobilappen for å få 5 % rabattkode
Betal med VISA-kort og du har opptil 15 % rabatt
5 % kupong for reservasjoner for aktiviteter verdt over $ 50

KLOOK Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å kommunisere via nettpraten din, eller via e-post ved å bruke skjemaet som er tilgjengelig på siden din. Disse tjenestene vil være tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Fordeler med å bruke en KLOOK-kupong i Norge

Ved å skaffe rabattkuponger i KLOOK er det mange fordeler du får siden du kan nyte og utforske populære opplevelser og aktiviteter på de beste destinasjonene, samt festivaler blant andre, den største gaven er at du kan nyte alt dette for en pris som du ikke forestilte deg.

Kan jeg kansellere reservasjonen gjort på KLOOK reiselivsportal?

For å kansellere en reservasjon i KLOOK må du bekrefte detaljene i aktivitetsreglene, gratis kanselleringer kan gjøres fra kontoen din ved å fylle ut den nødvendige informasjonen. Et annet alternativ er gjennom "Spør KLOOK"-seksjonen, hvor du vil få opp fanen "Avbryt min reservasjon".

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder mottar kuponger på forskjellige måter siden du kan gjøre det ved å invitere vennene dine hvor du samler poeng for senere å løse inn, samt dra nytte av å laste ned applikasjonen deres.

KLOOK Norge på sosiale medier

KLOOK tilbyr en rabatt på € 1,1 ved å laste ned applikasjonen deres med koden mobile10

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av KLOOK for kjøpere i Norge

For øyeblikket tilbyr KLOOK maksimalt 60 % rabatt, slik at du kan nyte aktivitetene, attraksjonene og turene.

Kupong fra KLOOK Norge for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på KLOOK kan du motta informasjon om deres anbefalinger, samt forslag basert på årstider, i tillegg til spesialtilbudene og kampanjene, samt reiserabattene det tilbyr.

Reisebyråer som ligner på KLOOK

Det finnes et bredt utvalg av butikker som ligner på KLOOK der du kan verifisere og gjennomgå deres tilgjengelige kampanjer eller rabatter, samt deres destinasjoner og forbindelser, noen av disse sidene kan være Kkday, Airbnb, Booking.
                                                          

KLOOK Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

En av de viktigste rabattene som tilbys på KLOOK tilsvarer Black Friday siden i løpet av disse dagene kan du finne uoverstigelige rabatter fra siden deres som du kan finne opptil 75 % rabatt tilgjengelig.

Kupong for KLOOK Norge for 11.11

11/11-rabattene på KLOOK er like viktige som alle de har, i tillegg til de tilgjengelige rabattene, denne gangen kan du nyte 2x1-kampanjene slik at du kan gjøre den turen du ønsker så mye.

KLOOK Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på KLOOK er betydelige takket være variasjonen av rabatter du kan nyte ved å besøke siden deres hvor du kan finne fantastiske rabatter som du kan finne opptil 80%, samt tilbud tilgjengelig for deg å nyte og gjøre reserven.
 

KLOOK Kuponger Norge til jul

Julerabattene for KLOOK kan bli funnet i løpet av desember måned der du kan nyte fantastiske rabatter tilgjengelig slik at du kan nyte juleferien som en familie, noen av disse rabattene kan bli funnet med opptil 65 % tilgjengelig.

KLOOK mobilapplikasjon for iPhone og Android

I KLOOK kan du glede deg over nedlastingen for mobilapplikasjon, som er tilgjengelig for iPhone og Android som lar deg gjøre dine reservasjoner raskt og trygt, i tillegg til dette får du også en kampanjekode på 5% rabatt ved å bruke koden BetteronApp.

Hvilke populære turistmål kan bestilles gjennom reisebyrået KLOOK?

Noen av de mest populære reisemålene som kan bestilles hos nettreisebyrået KLOOK er: Taipei, Hong Kong, Singapore, Seoul, Paris, London, New York, Rio de Janeiro, Bangkok, Busan, Tokyo, Jeju, Kuala Lumpur , Amsterdam, Madrid, Lisboa, Dubai, Sydney, Da Nang og mange flere.

 

 

Tilbyr KLOOK gratis reservasjoner?

I KLOOK er forsendelser helt gratis siden billettene dine kommer i e-postboksen din.

Kan jeg betale i KLOOK med PayPal?

I KLOOK kan du foreta betalingen av kjøpene dine gjennom PayPals digitale plattform, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, JCB, Unión Pay, American Express, andre alternativer er gjennom Apple Pay, GPay, Alipay og Afterpay.

Hvor skal jeg skrive KLOOK rabattkupongen?

For å skrive en rabattkode i KLOOK er det første du må gjøre å velge den reservasjonen du ønsker å gjøre, etter dette må du fylle ut litt informasjon og deretter generere betalingen av din reservasjon her finner du en boks hvor du må inkludere kupongnummeret du vil bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Klook Rabattkoder

Spesialkuponger og kampanjer hos KLOOK Norge

Nettreisebyrået KLOOK har kampanjetilbud og vanlige rabattkuponger. Nedenfor er en oppsummering av de siste KLOOK rabattkodene Ytterligere 5% KLOOK rabattkode når du bestiller i dag

Opptil $70 rabatt for visse turistdestinasjoner
Betal med ditt DBS POSB-kort og få en ekstra $10 rabatt
Bruk mobilappen for å få 5 % rabattkode
Betal med VISA-kort og du har opptil 15 % rabatt
5 % kupong for reservasjoner for aktiviteter verdt over $ 50

Klook Kupong

Andre lignende butikker