Klook Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong$10 KLOOK promo-kode for KLOOK App-Brukere30 januar
kupong15% KLOOK promo code hvis du er en ny kunde09 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Klook gjennomgang

Butikken har fordelen av å aktivere seg gjennom eksperter til stede i alle land i verden, noe som vil hjelpe deg med å organisere den beste ferien og en autentisk opplevelse på hvert sted. Den klart største fordelen er at applikasjonen er tilgjengelig både på skrivebordet og i form av en mobilapplikasjon. På den måten kan du få tilgang til billettene dine uten behov for utskrift og være forsiktig så du ikke mister eller glemmer dem. I tillegg kan innsjekking gjøres rett fra mobilapplikasjonen, hvor du kan legge inn alle dataene og til og med de nødvendige dokumentene for turen. En annen fordel er Klook-søkemotoren, som lar deg angi noen veldig nyttige filtre, inkludert: attraksjoner og show, guidede turer, beste restauranter, så vel som transport eller gratis Wi-Fi-lokasjoner.

Nyttig informasjon om Klook

Applikasjonen har tilbud på steder i Asia, Oseania, Afrika Europa og Nord-Amerika, for noen av de mest etterspurte byene og attraksjonene. Gitt at dette er en applikasjon som utelukkende fungerer på nettet, trenger du ikke å dra noe sted eller vente på levering av billetter. Disse vil være tilgjengelige på kontoen din så snart betalingen er bekreftet. I tilfelle avbestilling på grunn av flyoperatøren eller hotellet, vil du bli tilbudt muligheten til å reservere andre alternativer eller å be om investeringen tilbake.
I likhet med aktiviteten, kan betaling av tjenester utelukkende gjøres online, med garanti for at du vil dra nytte av sikre og effektive betalingsmetoder. Du kan bruke kreditt- eller debetkort utstedt av Visa, MasterCard, PayPal, American Express eller Google Pay eller Apple Pay.

Info om hvordan du bruker en Klook-kupongkode?

Enhver Klook-kupongkode du kan dra nytte av, kommer i form av en kode som består av bokstaver og tall, som du kan motta via e-post eller i form av en varsling på din mobile enhet. Alt du trenger å gjøre er å kopiere denne Klook-kupongkoden og knytte den til en spesiell seksjon, som vil bli presentert i vinduet for valg av betalingsmetode. Deretter, hvis kupongen er gyldig, blir rabatten beregnet og du vil motta den endelige prisen som er nødvendig, for å betale for reisen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker